Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop από Αμερική

illudium36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μαι παλι να σας πρίξω τα ...

Sκeftome na αγοράσω από Αμερική ένα laptop

ΙΒM φυσικά γιατί το κάνεις και με ότι χαρακτηριστικά θέλεις, και έχω ακούσει τα καλύτερα(αν προτείνεται κάτι άλλο πείτε).

Ήθελα να σας ρωτήσω εκτός από την συμβατότητα με το ρεύμα τι άλλο θα πρέπει να ψάξω για να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Π.χ αν βάλω ελληνική γραμματοσειρά δεν πιστεύω να μου γράφει σε σουαχιλι. ΚΑι με την εγγύηση αν την κάνω και επέκταση μέσω του αμερικάνικου site θα ισχύει για την εδώ αντιπροσωπία.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σίγουρα θα το έχεις υπ'όψιν αλλά καλό είναι να έχεις κατά νου και τα τέλη εκτελωνισμού. Πριν από 1-2 χρόνια είχα σχεδιάσει να κάνω μια αγορά ρούχων από αμερικάνικο site και μετά από συνεννόηση με τα αγγλικά τελωνεία, ήμουν εκεί τότε, είδα πως δε με συνέφερε αφού η οικονομική επιβάρυνση ήταν παράλογη.

Βέβαια είναι και η περίοδος που ευνοεί αγορές από "across the pond" που λένε και οι αγγλοσάξονες, αλλά η ισοτιμία ?/$ μπορεί να μη δικαιολογεί τέτοιες αγορές όταν ο εκτελωνισμός σε βαράει κατακούτελα!

Just a thought...

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μου τον φέρει κάποιος από έξω και να μην πληρώσω τελωνείο. Οπότε ο φόρος δεν με ανυσυχει. Άλλωστε ο ibm Που είδα έχει 2450Ε εδώ και από αμερική 1550. Η διαφορά είναι τεράστια.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_196_197&products_id=4832

Δημοσ.

Κοιταξε και τα φορητα της DELL. Καλα μηχανηματα, τα φτιαχνεις συμφωνα με τις απαιτησεις σου, αψογο service & υποστηριξη, κάνεις και επεκταση εγγυησης και καλυπτεσαι κανονικα στην Ελλαδα.

Το θεμα ρευμα-μετασχηματιστη δε πρεπει να σε απασχολει μιας και ειναι φτιαγμενα να δουλευουν απο 110ν εως 220ν. Βεβαια θα πρεπει να αλλαξεις την 'πριζα' (φισα).

Για το θεμα του τελωνειου, αμα εσυ ή ο γνωστος σου το εχετε μαζι σας, σε μια τσαντα μεταφορας (χωρις κουτια-αφρολεξ και ιστοριες), δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.Απλα λες -αμα σε ρωτησουν, που κι αυτο δυσκολο το βλεπω- οτι το ειχες μαζι οταν εφυγες.

Δημοσ.

Ούτε που είχα σκεφτεί για dell και το καλό είναι ότι τον κάνεις όπως θες και τον στέλνουν και ελλάδα (ενώ στην ibm δεν γίνεται) Αν και βγαίνει πιο ακριβως από τον Ibm είναι μαλλον η μοναδική λύση. Αλήθεια ποια η γνώμη σας για τους dell;

Δημοσ.

Απο Αμερικη, εκτος και αμα εχεις δικο σου ανθρωπο εκει, περνεις τα ρισκα σου να περασεις απο τελωνειο και να βαρας το κεφαλι σου.

Γιατι δεν κοιτας λιγακι στο Αγγλικο ebay? Θα δεις τιμες, ειδικα στους DELL, 50% κατω απο οτι εδω. Εγω επειδη προχτες δραστηριοποιηθηκα μετα απο χρονια και παλι στο ebay... και εριξα μια ματια και στους φορητους, βαρουσα το κεφαλι μου στον τοιχο που πηρα τον δικο μου απο εδω. Κοιτα πρωτα εκει, και μετα αλλου...

Δημοσ.
Ούτε που είχα σκεφτεί για dell και το καλό είναι ότι τον κάνεις όπως θες και τον στέλνουν και ελλάδα (ενώ στην ibm δεν γίνεται) Αν και βγαίνει πιο ακριβως από τον Ibm είναι μαλλον η μοναδική λύση. Αλήθεια ποια η γνώμη σας για τους dell;

Αυτο που αναφερεις δε νομιζω οτι γινεται. Η Dell Αμερικης δε στελνει στην Ελλαδα. Και το κακο ειναι οτι η γκαμα των μοντελων που διαθετει η ελληνικη αντιπροσωπεια ειναι περιορισμενη (μια επισκεψη στο dell.gr θα σε διαφωτίσει).

Το ebay.uk ειναι μια καλη λυση, αλλα θελει προσοχη. Αλλα αμα ειναι να αρχισεις να ψαχνεις για παραγγελιες απο το εξωτερικο και αποστολη στην Ελλαδα, καλυτερα να δεις για κατι διαθεσιμο στην εσωτερικη αγορα.Υπαρχουν αρκετες ευκαιριες, καλα μηχανηματα και σε προσιτες τιμες.

Δημοσ.

Από το ebay έχω πάρει αρκετές φορές αλλά μικροπράγματα ( 3-4memory stick κάτι λάμπες xenon κλπ) Είδα για laptop αλλά δεν τον βρίσκω όπως τον θέλω

Που σημαίνει: ΟΧΙ ACER, FUJITSU, TURBO-X, MULTIRAMA, INNOVATOR

Οτιδήποτε όμως με:

256 Γραφικών

15,4 wuxga οθόνη

t7200 duo core

2gb ram

Γι' αυτό είδα dell και ibm γιατί τον κάνεις όπως θέλεις

Δημοσ.

ριξε μια ματια στο ebay.co.uk αλλα προσεξε οποσδιποτε η αποστολη να είναι απο uk και οχι απο αλλη χωρα εκτος eu αυτο να το ρωτησεις να σιγουρευτεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...