Panathinaikara Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 έχω ένα HP Pavilion ze4900 και προσπαθώ να το συνδέσω με τηλεόραση Sony με καλώδιο s-video(το ακριβό,δε θυμάμαι αν είναι το 4-pins ή το 7-pins). Όταν πατάω να δώσει output στην Television από τους drivers της κάρτας γραφικών δίνει σήμα στην TV αλλά είναι ασπρόμαυρο. Καμιά λύση; χρειάζεται τπτ επανεκίνησησ το Laptop ή καμιά ρύθμιση;
astrea966 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 ριξε μια ματια εδω μηπως και βγαλεις ακρη
μανος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 έχω ένα HP Pavilion ze4900 και προσπαθώ να το συνδέσω με τηλεόραση Sony με καλώδιο s-video(το ακριβό,δε θυμάμαι αν είναι το 4-pins ή το 7-pins). Όταν πατάω να δώσει output στην Television από τους drivers της κάρτας γραφικών δίνει σήμα στην TV αλλά είναι ασπρόμαυρο. Καμιά λύση; χρειάζεται τπτ επανεκίνησησ το Laptop ή καμιά ρύθμιση; Το πρόβλημα είναι στην TV. Πρέπει να πατήσεις το κουμπί του τηλεκοντρόλ μέχρι να πάει στο s-video in και θα δεις χρώμα.
Panathinaikara Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 μανος,δεν καταλαβαίνω.Πατάω το κλασικό κουμπί στην τηλεόραση που με πάει στο AV3 s που αντιστοιχεί στο s-video. Βλέπω σήμα αλλά ασπρόμαυρο. Για εξήγησε μου λίγο τι εννοείς δεν καταλαβαίνω
astrea966 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 η φωτογραφια δεν ειναι και τοσο καλη γιατι ειναι απο κινητο αλλα μπορεις να δεις τι ειναι.εγω με ενα τετοιο ανταπτορα απο s-video σε rca εχω λυσει το προβλημα μου και στα 3 λαπτοπ που εχουν περασει απο τα χερια μου
μανος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 μανος,δεν καταλαβαίνω.Πατάω το κλασικό κουμπί στην τηλεόραση που με πάει στο AV3 s που αντιστοιχεί στο s-video. Βλέπω σήμα αλλά ασπρόμαυρο. Για εξήγησε μου λίγο τι εννοείς δεν καταλαβαίνω Το Manual της tv αναφέρει το AV3 s ώς s-video; Στην δική μου tv, μια seg από το lidl, έχω ένα αντάπτορα από scart σε s-video και rca audio. Πατώ το κουμπί του τηλεκοντρόλ μέχρι να γράψει στην οθόνη s-video in, και μόνο τότε έχω έγχρωμη εικόνα. Σε μιά παλιά tv που δεν έχει s-video δείχνει ασπρόμαυρα. Αν δεν τα καταφέρεις μάλον πρέπει να δοκιμάσεις σε κάποια άλλη τηλεόραση.
Panathinaikara Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 παίδες thnx για τη βοήθεια το πρόβλημα λύθηκε δοκιμάζοντας το κανονικό S-video καλώδιο καθώς είχα αγοράσει ένα ακριβότερο και καλύτερο Prolink που υποτίθεται θα έδινε καλύτερη εικόνα. Να ρωτήσω κάτι ακόμη: για να ακούω τον ήχο από τις ταινίες από τα ηχεία της TV και όχι από του Laptop τι πρέπει να κάνω; η TV έχει 2 rca για ήχο και μια υποδοχή για ακουστικά. Any ideas?
astrea966 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 θα παρεις ενα καλωδιο που θα ειναι απο τη μια akrh mini jack (κοινως καρφι)και απο την αλλη θα καταληγει σε δυο rca
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.