Προς το περιεχόμενο

Φουλαρε ο τομοσ και τα επαιξε?

metalmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω απο το 2ο σκληρο δισκο ενα τομο ο οποιοσ ειναι 58,5γιγα..(τον εχω ςσ αποθηκη χωρισ λειτουργικο) ειχαν μεινει 1,5γιγα ελευθερα.. Περναω καποια αλλα τραγουδια μεσα και παω στα 800mb.. ε απο κει και περα δε με αφηνε να μπω (απογορευεται η προσβαση λεει) βλεπει ολουσ τουσ φακελουσ 0 bytes και δε μπορω ουτε να γραψω σε σιντι ουτε να κανω αποκοπη η αντιγραφη και επικολληση.. εχει 1% ελευθερου χωρου ο τομοσ.. εκανα και φορματ σε αυτο το σκληρο οχι στο αλλο που εχω το λειτουργικο μηπωσ και ειχαν σκαλωσει τα windows αλλα τπτ.. καταφερα να καθαρισω με ανασυγκροτησεισ και disk clean το σκληρο και εχω παει στο 1γιγα ελευθερο αλλα και παλι τπτ. ο σκληροσ ειναι seagate 250gb sata.. :( :neutral:

Δημοσ.

epidi apo oti katalava ekei mesa exeis ta arxei pou thes tote dokimase to exis.emena mou exei petixei.xekina me to cd ton windows kai mpes se consola .ekei pigene sto deutero partition px d: kai grapse chkdsk i chkdsk /f gia na dei ton disko.se merikes periptoseis ton ftiaxnei.meta ama den petixei auto mono me recovery pgoramma px file scavenger.

Δημοσ.

Για δοκίμασε σε ένα φάκελλο το εξής :

Δεξί κλικ Sharing and Security και κάνε τον φάκελλο share.

Επίσης στο My computer δεξι κλικ properties στο System Restore διάλεξε το ν δίσκο που θέλεις και κάντον Turn off System Restore.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...