kevin29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα.ειμαι αρχαριος και εχω τις εξης αποριες.οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει.... α)στις adsl συνδεσεις υπαρχει περιπτωση να εισβαλει καποιος dialer και να κανει αποσυνδεση και μετα συνδεση εκει που θελει? β)εχει καποιος μεγαλητερη ασφαλεια αν συνδεετε με adsl royter και οχι με απλο μοντεμ?(εχω ενα απλο sagem kai συνδεση connexx στα 1024).για απλη περιηγηση στο ιντερνετ να μεινω με το sagem?η να προχωρησω σε αγορα ενοs modem router?τι λετε?
tonypapadovic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, σχτικά νέος και γω, ότι μπορώ θα βοηθήσω. α) Όχι δεν υπάρχει περίπτωση και ούτε πρέπει να φοβάσαι του dialers. Απότι ξέρω ναι, καθώς τα router έχουν ενσωματωμένο firewall. c) Kai γώ sagem έχω και κάποιες φορές αραιά και που με πετάει έξω. Κατά τα άλλα μια χαρα... Αν κάνω πουθενά λάθος διορθώστε με!
XXXXX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 και εγω αυτη την απωρια εχω με τους dialer:confused: αν και εχω router εχω απενεργωπιειση το firwall γιατι εχω προβλημα με τα torrents αλλα εχω ανοιχτω παντα το zonealarm.στο παρελθων με dialup συνδεση μου ειχαν βαλει dialers και τρελαθηκα οταν ειδα το λογαριασμο,απο τσοντοsite μου τη ειχαν κατση:evil: τωρα με κατι φιλαρακια βρηκαμε κατι πορνο-video στα torrents και τα κατεβασαμε,οταν τα ανοιξα δεν παιζαν με καπιο media player αλλα επρεπε να συνδεθη με το internet,μηπως ομως ερθη καμια τρελη χρεωση?
africa_twin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Θα πρέπει να ξέρετε ότι για να είστε σίγουροι για τους dialers ότι θα πρέπει να αποσυνδέσετε εντελώς το παλιό modem από την παροχή του πΟΤΕ που είχατε για την dial up σύνδεση σας, αλλιώς κινδυνεύετε άμεσα!!!
XXXXX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 εγω εχω ακομα το παλιο modem αλλα ειναι εσωτερικο και δεν εχω επανω καλωδιο τηλεφωνου,υπαρχη κυνδινος και χωρης καλωδιο?
madboy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 εγω εχω ακομα το παλιο modem αλλα ειναι εσωτερικο και δεν εχω επανω καλωδιο τηλεφωνου,υπαρχη κυνδινος και χωρης καλωδιο? Φυσικά και οχι!!!
louben Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 nΑ σας κανω και εγω μια ερωτηση παιδια.Σκεφτομαι το βραδυ να παρω το connx.Επειδη θελω να το μοιρασω σε τουλαχιστον 2 υπολογιστες αν παρω το usb modem μπορω να το κανω με usb hub η να στραφω κατευθειαν στοrouter που δινει?
angmar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 @louben Όχι με usb μόντεμ αυτό δεν γίνεται. Ούτε με hub θα καταφέρεις κάτι, αφού και το hub και το μόντεμ εφόσον είναι usb συνδέονται με ένα pc. Αν ο υπολογιστής που θα έχει επάνω το μόντεμ είναι μονίμως ανοιχτός (και τους έχεις συνδεδεμένους με δίκτυο) μπορείς να τον ορίσεις σαν gateway στον 2ο και να έχει κι εκείνος internet. Σε κάθε άλλη περίπτωση χρειάζεσαι router με 4 ethernet ή router με μια ethernet και ethernet hub ή switch.
louben Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Eυχαριστω για ητν απαντηση.Στο παρα 5 να επαιρνα usb. Kai kati alloPoia h diafora ethernet hub kai switch?Στο δευτερο υπαρχει διακοπτης και δινω οποτε θελω προσβαση στον υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος σε αυτο η κατι τετοιο δεν ισχυει?Επισης το ασυρματο rοuter μου ειπαν οτι μπορει ν αλειτουργησει και ως ενσυρματο ισχυει κατι τετοιο?
kevin29 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 αν καποιος γνωριζει το username και το password σου μπορει να συνδεθει κανονικα στο ιντερνετ?μιλαμε παντα για adsl συνδεσεις..
kallair Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 to username k to password pou sou dinoun me tin adsl sindesi, mporei na sindethei kanonika se opoiadipote energopoiimeni adsl grammi. an omws idi xrisimopoieitai apo kapoion allon, den prokeitai na sindetheis(opws einai k logiko).
irish22 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 egw exw otenet ondsl kit sta1024 me asirmato montem ths sagem f@st 1500WG (PSTN) otan kano download merikes fores kolaei sto 99% idika sta (rar.) ti mpwrei na einai??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.