Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω ένα format στο laptop μου, χωρίς να χρησιμοποιήσω το recovery cd, που είναι χτυπημένο. Να το κάνω δηλαδή μόνο με το cd των Windows XP. Αλλά έχω μπερδευτεί με το hardware του laptop και δεν μπορώ να βρώ τι motherboard και τι κάρτα γραφικών φοράει, ώστε να βρώ και να χρησιμοποιήσω τους σωστούς drivers. Το laptop είναι της Acer, το travelmate 2100. Έψαξα στο site Acer και δεν βρίσκω άκρη. Στο cpu-z βλέπω: motherboard: Travelmate 2100 mainboard ATI ID5833 rev 02 southbritze ATI SB200 BIOS: phoenix technologies LTD ver 1.16 07/07/2004 Graphic interface: AGP version 3.0 transfer rate: 8x max sapported: 8x side band: enabled μπορούμε να βγάλουμε κάποια άκρη από αυτά τα στοιχεία;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ριξε μια ματια εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.