Melinbonian Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως μπορεί κανείς να μου πει γιατι όταν βάζω ενα avi με ενα srt αρχειο σε ενα φακελο και τους δωσω το ιδιο ονομα ακριβως,μου εμφανιζονται 2 φορεω οι υπότιτλοι;Μια μπρος και μια πισω.Και νομιζω οι πίσω ειναι στα αλαμπουρνεζικα.Αμα αλλάξω το ενα απο τα 2 ονοματα,θα ειναι οκ.Αλλα για να παιζει στο επιτραπεζιο το θελω και τα 2 με το ιδιο ονομα.Τι πρεπει να κανω;
DimitRi_Del Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως έχεις το Vosbub ενεργοποιημένο? Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τους υπότιτλους από το Vosbub .
Melinbonian Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μαλλον ενοεις το vobsub.Οχι,δε το εχω καν το προγραμμα.Άλλος τρόπος;
leomar_7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 me poio player to kanei auto?synythws emena mou to kanei me to bsplayer.dokimase kapoio allo player.nomizw oti an to pas pantws sto deck player de tha xeis provlhma.
Dark_son20 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 dipla sto roloi otan pezeis tenia tha emfanizete ena prasino velaki deksi click pano tou kani apenergopiise tous subs apo ekei
GRECTORAS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 γιατί πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα?αν αλλάξεις ονομασία ένα από τα 2 δεν θα συμβαίνει σίγουρα.και το vobsub δες όπως είπαν και οι προλαλλήσαντες
Melinbonian Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Dark-son eisai theos!Egine.Alla giati emfanizetai,afou den exw to vob sub? INstalled sigoura den einai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.