wpgoalkeeper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα από την pixmania τον εξωτερικό δίσκο της Western Digital My Book 500GB Premium Edition. Έχει σύνδεση και με USB 2.0 και με FireWire 400. Λειτουργεί μια χαρά με το USB αλλά με τίποτα δεν μπορώ να έχω επικοινωνία με την FireWire... Καταλαβαίνεται πως ο λόγος που πήρα αυτήν την έκδοση ήταν η FireWire διαδύνδεση... Κοινώς έχω πρόβλημα κι έχουν σπάσει τα νεύρα μου... Το λογισμικό μου είναι WinXP GR PRO me SP2 και όλα τα τελευταία updates... Έχει κανείς καμιά ιδέα..?
piroedros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα... Έχεις ελέγξει? 1) Αν το pc σου βλέπει το firewire? (δες τις επιλογές στο bios σου) 2) Το PC σου, όταν συνδέσεις τοn western με firewire, δείχνει να τον αναγνωρίζει σαν νέα συσκευή? 3) Δοκίμασες να κάνεις την ίδια διαδικασία σε άλλο Pc? Φιλικά, Piroedros
wpgoalkeeper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 1) Δεν ξέρω να το κάνω, θα το ψάξω και θα απαντήσω...Αφού όμως την βλέπει κανονικά ο υπολογιστής και την έχει (εξ αρχής) ενεργοποιημένη. 2)Όχι μόνο με το USB όλα δουλεύουν κανονικά. 3)Όχι. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Θα δω το BIOS και θα σου πω...
jose Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 paidia na rotiso ligo kati, exo parei kai ego ton WD My book external alla me ta 250 GB kai 8elo na mou pite an einai fisiologiko to oti an den ton xrisimopoio klinei apo monos tou, diladi akougete pou klinei i kefali. kanei ena tak. to kanei kai se esas? einai normal?
punky Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 jose, το κάνει και σε μένα. φυσιολογικό είναι, no worries.
wpgoalkeeper Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν αφού είδα και το BIOS και είναι ενεργοποιημένη η firewire το μόνο που μου μένει είναι να πάω το δίσκο σε κάποιο άλλο pc για να δω αν λειτουργεί η firewire του My Book ή όχι...Έτσι δεν είναι?? Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά...???
amorealex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Στο CD που περιλαμβάνεται στη συσκευασία υπάρχουν drivers για Firewire (1394HidDriver). Τους δοκίμασες?
wpgoalkeeper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δεν έχει CD... Τα προγράμματα είναι περασμένα μέσα στον σκληρό και τα κάνει autorun. Απλά πρέπει πρώτα να το συνδέσεις με το USB καλώδιο για να γίνει η εγκατάσταση και μετά το συνδέεις με το firewire. Λέει πως αν δεν έχει το pc σου USB κατεβάζεις απο την σελίδα τους, τους drivers για firewire και τρέχει κανονικά... Έκανα την πατέντα και με τα δύο αλλά τζίφος... Το πρόβλημα όμως παίδες το βρίσκω αλλού... Επειδή είχα κάνει post στo forum για τα WINDOWS λόγω κάτι προβλημάτων και ξαφνικών restart, δοκιμάζοντας τα πάντα μέχρι και format και χαϊρι δεν είδα, πήρα τηλ. το ΠΛΑΙΣΙΟ όπου και αγόρασα το pc και το πάω τώρα για service... Μου είπαν ότι μάλλον φταίει η μνήμη(δύσκολα γιατι έκανα όλα τα τεστ και ήταν καθαρές και οι δύο) ή η μητρική(μπορεί). Άρα αν φταίει η μητρική πολύ πιθανό γι'αυτό να μην μπορεί να δει και την firewire γιατι είναι onboard... Έτσι θέλω να πιστεύω... Θα δείξει...
jose Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 i periptosi pou grafo kapoio dvd kai kegetai apo ton eksoteriko disko pou sindeetai me usb , lete na ftaiei???
badman_gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 kalimera paidia, exw ena sobaro problima x8es syndesa to laptop acer 1694Wlmi me ton ekswteriko disko mou WD 250G kai pataw to koumpi tou laptop na anoiksei anabei to koumpaki kai apo ekei kai pera den kanei tipota (deixnei oti einai anoixto to laptop alla i o8oni paramenei kleisti!!! to mono pou kanei i o8oni einai enan astrapiea aspro fonto kai mayrizei) to idio problima eixe kai o kollitos mou me acer laptop kai aytos kai me ton idio eksoteriko HD WD250G !!!! mexri prin paroume tous ekswterikous den eixame problimata!!! krerei kanenas an efteksan oi skloiroi diskoi i tasi tou reymatos??? apo tin acer pou ton koitaksan tou eipan oti mallon einai mytriki!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.