Thakyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Eixa enan 200ari skliro disko (IDE) me thiki ws ekswteriko kai dokimasa na ton valw mesa sto kouti. Ekei yparxei enas 160aris skliros (SATA1). Ton 200ari ton evala ws slave, an kai den kserw an xreiazotan kati tetoio. Ola doulepsan kanonika kathws anagnwrise ton disko. Omws: ->>H taxytita metaforas dedomenwn ston 200ari exei meiwthei aisthita. Kanei peripou to diplo xrono px. gia copy/paste/delete arxeiwn sygkritika me ton 160ari kai sygkritika me to xrono pou ekane oso ton xrisimopoiousa ws ekswteriko. ->> Otan ekana restart, xwris na ksekinisoun ta windows, vkike ton minima "Reboot and Select prpoer Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key".(edw dilwnw agnoia.) Ekleisa to pc (apo to koumpi) kai to ksanaanoiksa.To minima den emfanistike kai ta windows mpikan kanonika. ->>>Profanws kati exw kanei lathos,kai fantazomai sigoura i allagi me to skliro disko tha ftaiei. Mporei kapoios pou katalavainei ti exei paixtei na me voithisei?
t.chris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Το IDE καλώδιο εκτός από τον σκληρό δίσκο συνδέει και DVD-rom? Αν όντως συνδέει δοκίμασε βάλεις Primary master τον σκληρό δίσκο & Secondary master το DVD-ROM η τέλος πάντων ο σκληρός δίσκος και το DVD-rom να μην συνδέονται με το ίδιο ide καλώδιο. :roll: Υ.Σ Δοκίμασε και κάποιο άλλο καλώδιο
K4t4Dikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 παιδιά, έχω βάλει κανονικά ένα master και ένα slave , τα αναγνωρίζει κανονικά αλλά σε κάποια φάση κολλά και δεν ξέρω γιατί... Έχει κανείς κάτι να προτείνει ?Κολλάει εκεί που αν είχα μόνο τον master θα μου έβγαζε την οθόνη για να διαλέξω με ποιο account να μπω .. Και οι δυο δίσκοι έχουν εγκατεστημένα τα windows.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 άλλαξε καλώδια για αρχή και μένα μου κόλλαγε ένας WD λόγο χαλασμένης καλωδιοταινίας όταν με τo καλο ανοίξει ο υπολογιστής και δεν κολλάει δες tranfer mode να είναι σε UDMA 5 γιατί αν κολλάει όπως λες μάλλον θα διάβασε αρκετά λάθη τo λογισμικό και θα τον έριξε σε PIO και για αυτό είναι και κότας δοκίμασε αυτά και πες μας
K4t4Dikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Τα άλλαξα καλώδια πολλές φορές αλλά δεν έκανε και κάτι διαφορετικό.. Αφτό που μου έκανε εντύποση είναι ότι σε άλλο υπολογιστή είχε δουλέψει κανονικά..
Vatos_locos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 δες από bios οι παράμετροι του δίσκου είναι στο auto ? μήπως έχει πειραχτεί τίποτα από εκεί και δεν μπορεί να τον διάβασε
K4t4Dikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Και αυτα στο bios ολα οκ είναι και στο auto..
iL!aS Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 mallon otan vlepei 2 boot sectors kati ginete... eki epsaxes?
K4t4Dikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Vrika pio dimiourgei to provlima, mallon i apousia enos apo ta dontakia pou dexontai to plati to kalodio to dimiourgei..
Vatos_locos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αν είναι μονο ένα στην μέση δεν ιάνει αυτό όλοι οι δίσκοι έτσι είναι
K4t4Dikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Oxi auto allo , akomi ena paradipla pou exei kopi fenete.. ;-)
Vatos_locos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ok αν θες στείλε μου μια φωτογραφία απο κάτω να δω την πλακέτα του και αν έχεις χρόνο φερτών μου από εδώ να κάνουμε κάτι έχω φιάξει και εγώ έναν έτσι που του είχανε φύγει 2 ποδαράκια
K4t4Dikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Είναι το δέκατο ποδαράκι από την πάνω σειρά αρχίζοντας να μετράς από την αριστερή μεριά καθώς η είσοδος που δέχεται το σύρμα με το ρεύμα θα το βλέπεις στα δεξιά σου !) ;-) (αν βοηθάει)..Θα προσπαθήσω να τον ανοίξω γιατί βρήκα το δοντάκι και να το βάλω στην θέση του.. Αν δεν τα καταφέρω βλέπουμε .. Δεν νομίζω να του κάνω και περισσότερη ζημιά και με την πρώτη ευκαιρία External να απαλλαγώ από τέτοια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.