Προς το περιεχόμενο

Κανένα light antivirus?

pavlibeis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά.Μήπως ξέρετε κανένα ελαφρύ antivirus που να κάνει τη δουλειά του αλλά να μην τρώει πολύ μνήμη και να πετάει συνέχεια pop up? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το άσχημο ήταν ότι στην προσπάθειά μου να βγάλω κάθε στοιχείο από τη δαιδαλώδη εγκατάσταση του norton, κατέληξα με format δίσκου...

Άξιζε τον κόπο όμως, το NOD32 πετάει και δε χρησιμοποιεί παρά ελάχιστους από τους πόρους του συστήματος...

Δημοσ.

Ευχαριστώ.Είχα το zonealarm που δεν είναι και τόσο antivirus αλλα παραπάνω firewall και μου έσπαζε τα νεύρα με το pop up που έκανε συνέχεια!

Δημοσ.
Το άσχημο ήταν ότι στην προσπάθειά μου να βγάλω κάθε στοιχείο από τη δαιδαλώδη εγκατάσταση του norton, κατέληξα με format δίσκου...

Άξιζε τον κόπο όμως, το NOD32 πετάει και δε χρησιμοποιεί παρά ελάχιστους από τους πόρους του συστήματος...

Πόση ώρα κάνει το nod32 για να κάνει σκαν στο πσ σου ?

Σε μένα είναι υπερβολικά αργό

Δημοσ.
Πόση ώρα κάνει το nod32 για να κάνει σκαν στο πσ σου ?

Σε μένα είναι υπερβολικά αργό

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες pantera. HDD, CPU, αριθμός και είδος αρχείων, advanced rules του scanning κλπ

Δημοσ.
Γεια χαρά παιδιά.Μήπως ξέρετε κανένα ελαφρύ antivirus που να κάνει τη δουλειά του αλλά να μην τρώει πολύ μνήμη και να πετάει συνέχεια pop up? Ευχαριστώ.

Μα πότε θα καταλάβεις επιτέλους εσύ και ο κάθε νέος χρήστης ότι υπάρχει και η αναζήτηση σε αυτό το φόρουμ?

έχει μαλιάσει η γλώσσα του paredwse να το λέει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...