mcnick50 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Paidia katarxas kalimera....Thelw ligi help giati ekana vlakeia...eixa enan falelo me photos kai video kai ta eixa kanei encrypt apo tin epilogi twn windows...ekana format kai twra den anoigoun....einai akoma encrypted...exw saltarei giati den exw kratisei backup apo tis photo kai einai kyriolektika polytimes gia mena....
Eusebius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ ανυπόμονος είσαι! http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=167613 Δες ιδίως αυτά που λέει ο agpr.
dimitris__ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Θα έλεγα με αρκετή σιγουριά ότι τα έχασες, δυστυχώς.
guido Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 την είχα πάθει και εγώ παλιά δεν υπάρχει λύση και είχα δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν το μοναδικό που έλπιζα να δουλέψει πάντως ήταν να καταφέρω να τα κάνω backup σε ένα fat32 partition αλλά δυστηχώς δεν γινόταν (το σε fat32...,backup οπουδήποτε αλλού γινόταν)
ntg_net Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 κατεβασε το live cd Wininternal 2003 και μετεπειτα. 100% δουλευει. Αν δεν βρισκεις κατι στειλε μου pm να σου ανοιξω ενα λογαριασμο στο FTP του Η/Υ μου και οσο λειπω στη δουλεια μπορεις να τραβηξεις οσο θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.