Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το Man From Earth. Υπερβόλικό ομως το 10/10 η ηθοποιία σε μερικές φάσεις ήταν αστεία. Η ιστορία όμως όντως φοβερή.

Μιλαει ο αρχικος ενθουσιασμος. Αν βαθμολογουσε αυριο να 'ταν τουλαχιστον 1 βαθμο κατω.

Παντως εγω δε θυμαμαι να χαλαστηκα καθολου απ΄την ηθοποιια.

Δημοσ.

Είδα χθές το Hereafter.

Περίμενα κάτι ιδιαίτερο απο την ταινία,να δώ ένα μικρό διαμαντάκι δεδομένου του Κλιντ ιστγουντ, αλλά έπεσα έξω.

Μια σπονδυλωτή ταινία,που τελευταία γίνεται μόδα.

Για λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω η ταινία δεν με γέμισε.Σίγουρα εχω δει καλύτερες τέτοιου στύλ μη θυμόμενος κατα την προσφιλή μου συνήθεια τους τίτλους.

Εκνευρίζομαι ιδιαιτέρω,όταν μαντεύω τη συνέχεια σε ταινίες ή διάφορες σκηνές.Αυτό μου αποδεικνύει πως η δουλειά που έχει γίνει δεν είναι καλή, όταν ένα θεατής καταλαβαίνει τι θα γίνει.

Σκηνοθετικά να το πώ? σεναριακά να το πώ? δε μπορει να χτίζεις τις 3 ιστορίες επι 1 ωρα και 50 λεπτά και 10 λεπτά να τις ενώνεις...Αυτό δείχνει οτι κάτι γινεται λάθος κι οτι φτιαχτηκε η ταινια απλά για να φτιαχτεί.

Δημοσ.

^^ Καλα αλλα σπονδυλωτες τεμνονται στα τελευταια 3 λεπτα.Δεν ειναι αυτο κριτηριο αποτυχιας της ταινιας σκηνοθετικα.Επισης καλο ειναι οταν βλεπεις ταινιες τετοιου ειδους να μην μπαινεις στην διαδικασια να μαντεψεις τη συνεχεια γιατι χαλας την προσωπικη σου ευχαριστηση.Αν σου ειναι δυσκολο, μπορεις να ξεχαστεις επικεντρωνοντας την προσοχη σε τεχνικα σημεια του εργου οπως η φωτογραφια και το "στησιμο" των σκηνων σε σχεση με τους ηθοποιους.Επιπλεον δεν μπορουν ολες οι ταινιες να εχουν ανατροπες.Με αυτη τη λογικη εσυ δεν πρεπει να ευχαριστιεσαι σχεδον καμια ταινια.Οι 9 στις 10 εμπορικες αμερικανικες εχουν happy ending που μπορεις να μαντεψεις.

-- Προσεξε μην σποιλεριασεις την ταινια!

--- Χτες ειδα το Jack Goes Boating.Παρα πολυ καλη και ο Hoffman για ακομη μια φορα εντυπωσιακος.

Δημοσ.

Φίλε μου, κατά κύριο λογο δεν βλέπω αμερικανιές, οχι επειδή τις σνομπάρω,απλως γεμιζω το χρονο μου με κάτι άλλο.

Ισα ισα αν βρεθουμε παρεα,οπου τα περισσοτερα γούστα κλίνουν προς τα κει, βλέπουμε καμμια χαζομαρα για να συνοδευσουν τις πιτσες και τις μπυρες.

Στην συγκεκριμμένη,δε μπήκα στη διαδικασία να μαντεψω,μόνο του μου βγήκε.Κι οταν βγαινει μόνο του σημαινει κάτι προφανως.Οτι δεν σε συνεπαίρνει η ταινια για να "Χαθεις" αυτές τις 2 ώρες.

Για παράδειγμα το slumdog σαν πιο προσφατο,στο οποίο "χανεσαι" μεσα πραγματικά.

Υ.Γ. πραγματικά με το "μαντευω τη συνέχεια" δεν εννοούσα το τέλος μιας ταινίας.Κι εννοειται πως η ανατροπή δεν ειναι αυτοσκοπός μου ως θεατή.

Φυσικά όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικές για να μη πω το αλλο που χρησιμοποιεί ο κλιντ ιστγουντ :rolleyes:

Δεν μπορούν όλοι να δούνε τον ίδιο τύπο ταινίες,μιας και ο καθενας ψάχνει να δεί κατι διαφορετικό.(οπως χθες που οι 3 απτους 5 φιλους που πηγαμε να το δουμε με βριζαν για την επιλογή μου).

Δημοσ.

Conviction

Αλλο ενα πολυ αξιολογο και συγκινητικο 2010 drama, με πρωταγωνιστρια την Hilary Swank και τον Sam Rockwell. Η πρωτη στα συνηθισμενα ικανοποιητικα επιπεδα (εχει κατι μοναδικα ευχαριστο το προσωπο και οι εκφρασεις αυτης της ηθοποιου), ο δευτερος πολυ πειστικος στον φαινομενικα αντιθετο με της swank ρολο του. Η σκηνοθεσια σε συνδυασμο με τις ερμηνειες και το καλογραμμενο σεναριο καταφερνουν να κρατησουν σε υψηλα επιπεδα το ενδιαφερον, παροτι το τελος αλλα και η εξελιξη ειναι πραγματα σχεδον απολυτα προβλεψιμα (προκειται για βιογραφικη ταινια). Κινειται σε πιο mainstream μονοπατια απο αλλα που ειδαμε φετος, και λογω υποθεσης αλλα και φυσικα επειδη ειναι made in usa.

7+/10

Μόλις είδα το Conviction.

6/10 χαριστικά. Πολύ άνευρο και ελάχιστα συγκινητικό κατ' εμε.

Δημοσ.

How to train your dragon πραγματικα ισως η πιο μαματη ταινια π εχω δει φετος.Στα κοριτσια πιθανον να μην αρεσει αλλα πραγματικα απο μενα ενα 9/10 το αξιζει και με το παραπανω. ;)

Δειτε την σε blue ray αν ταποφασισετε και μπορειτε ταξιζει.

Δημοσ.

How to train your dragon πραγματικα ισως η πιο μαματη ταινια π εχω δει φετος.Στα κοριτσια πιθανον να μην αρεσει αλλα πραγματικα απο μενα ενα 9/10 το αξιζει και με το παραπανω. ;)

Δειτε την σε blue ray αν ταποφασισετε και μπορειτε ταξιζει.

Την βαζω τωρα σε 1080p :P

Δημοσ.

Αυτό το How To Train Your Dragon το ακούω συνέχεια και όλοι στην ίδια φάση.

Τόσο αριστούργημα ποια? Καλύτερο από Lion King? :P

Πρέπει να το δω όπως και να χει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...