Zugzwang Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 To πάλευα μέρες αλλά τελικά χθες είδα το Hachiko λόγω καλών κριτικών που διάβασα. Παρόλο που μ' άρεσε το μήνυμα που ήθελε να περάσει, όλη η ταινία ήταν υπερβολικά αργή (ακόμα και για το είδος της) & ιδιαίτερα από τη μέση και μετά είχε πολλές περιττές σκηνές κατά τη γνώμη μου. Σκηνές που λες ότι θα επηρρεάσουν κάπως τη συνέχεια αλλά δεεεεν... Plus δε με συγκίνησε τόσο όσο περίμενα. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι είναι του γούστου μου. 5/10
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Πολύ ψυχοπλάκωμα... Hμουν ετοιμος να ανοιξω θεμα για την ταινια.Απλα πραγματα: Σοκ και δεος. 9/10 Τεραστια ταινια, αν εχουν λιγο τσιπα στην Ακαδημια πρεπει με κλειστα τα ματια να παρει το Οσκαρ καλυτερης ταινιας.Εχει γινει ενα μεγαλο μπαχαλο με την κυκλοφορια της σε Blu-ray.
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ψήθηκα. Έχει κανείς ελληνικούς subs για το Never Let Me Go? Αν έχει και για το 720p ακόμα καλύτερα.
marantonis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ψήθηκα. Έχει κανείς ελληνικούς subs για το Never Let Me Go? Αν έχει και για το 720p ακόμα καλύτερα. Ελληνικους δεν εχει ακομα αλλα πιστευω θα 'χει συντομα. Κι εγω το 'χα στη λιστα αλλα δε το περιμενα τοσο καλο οσο λετε. Για να δουμε...
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ^^ Δεν παιζουν ακομη ελληνικοι.Κατεβασε την 1080p ή την 720p και δες με αγγλικους (αν και τα αγγλικα ειναι πεντακαθαρα στην ταινια, σπανιως θα βλεπεις τον υποτιτλο).Ειδα την 1080p αλλα και η 720p εχει πολυ καλη ποιοτητα.
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον αυτό θα κάνω. Δεν ξέρω γιατί αλλά η 720 πάντα μου αρέσει πιο πολύ απο την 1080. Μάλλον θα είναι ιδέα μου, αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά πέρα απο την καθαρότητα της εικόνας.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 eng subs για 720p Σε τι monitor βλέπεις τα HD Sellers?
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 eng subs για 720p Σε τι monitor βλέπεις τα HD Sellers? Σωστά, ξέχασα να το αναφέρω. Η οθόνη δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Παίζει και αυτό το ρόλο του.
marantonis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) I love you phillip morris Πολυ συμπαθητικη ταινια τελικα. Αστεια, τρυφερη, ευρυματικη και θλιβερη. Θα την εβαζα στις καλυτερες του Carrey, μπραβο του που κρατιεται ακομα σε ψηλο επιπεδο. Και ο Ewan McGregor απολαυστικος. 8/10 Twelve and Holding Καλοφτιαγμενο δραμα με πρωταγωνιστες παιδια, διαφορα τραγικα γεγονοτα που τους συμβαινουν ("harsh realities of death, hormones, and family dysfunction."). Περιεργως πολυ πιο αναλαφρο απ' οτι φαινοταν. 7/10 Edit: Μολις ειδα οτι κυκλοφορησαν Screeners των The Fighter και True Grit :o Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από marantonis
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 I love you phillip morris Πολυ συμπαθητικη ταινια τελικα. Αστεια, τρυφερη, ευρυματικη και θλιβερη. Θα την εβαζα στις καλυτερες του Carrey, μπραβο του που κρατιεται ακομα σε ψηλο επιπεδο. Και ο Ewan McGregor απολαυστικος. Δεν σου φάνηκε ότι γέρασε στην ταινία? Εννοώ ότι νταξει, λογικό είναι απλά φάνηκε κι'όλας.
kostionalist Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ειδα το Black Death. Απο τις καλυτερες κατα τη γνωμη μου. 8.5/10
yanc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Hμουν ετοιμος να ανοιξω θεμα για την ταινια.Απλα πραγματα: Σοκ και δεος. 9/10 Τεραστια ταινια, αν εχουν λιγο τσιπα στην Ακαδημια πρεπει με κλειστα τα ματια να παρει το Οσκαρ καλυτερης ταινιας.Εχει γινει ενα μεγαλο μπαχαλο με την κυκλοφορια της σε Blu-ray. Ταινιαρα. Τελος.
Sugizo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 True Grit 6/10, μέτρια για εμενα ταινία, ποτε δεν ήμουν λάτρης των western. The Fighter κι αυτό μέτριο, 6/10, μου την σπάνε απίστευτα οι αδύναμοι χαρακτήρες ειδικά όταν πρόκειται για ενήλικες.
Kasrith Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) I love you phillip morris Πολυ συμπαθητικη ταινια τελικα. Αστεια, τρυφερη, ευρυματικη και θλιβερη. Θα την εβαζα στις καλυτερες του Carrey, μπραβο του που κρατιεται ακομα σε ψηλο επιπεδο. Και ο Ewan McGregor απολαυστικος. 8/10 Indeed. Την συγκεκριμένη δεν την έχω δει ακόμα, τώρα το φέρνει ο θείος. Αλλά δεν απογοητεύει. Έρχεται και το Mr Popper's Pinguins Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2011 από Kasrith
Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Υπέροχο fantasy anime από τον Θεό Miyazaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις