marantonis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 How to train your dragon Τι ταινιαρα ηταν αυτη; Μολις το ειδα, δεν περιμενα οτι θα μου αρεσε τοσο! Εξαιρετικα απολαυστικο, απ'την αρχη ως το τελος. Κι αντι πτωσης γινοταν ολο και πιο ερεθιστικο. Πολυ συγκινητικο, αρκετα αστειο, πιανει φοβερα επιπεδα awesomeness και περναει ενα μοναδικα ωραιο αλληγορικο κοινωνικο μηνυμα (αυτο το στοιχειο τεινει να γινει παραδοση στα του ειδους). Και τι καταπληκτικη δουλεια ηταν αυτη του "Jay Baruchel" στη φωνη του Χικαπ; Πρωτη φορα εντυπωσιαζομαι με voice acting σε τετοια ταινια. Μου αρεσε πιο πολυ κι απο το (επισης ιδιαιτερα καλο) "Up" (το οποιο μετα τη μεση κινδυνευσε να γινει πιο παιδικο απ' οτι επρεπε). Θα το εβαζα μεσα στα 10 καλυτερα US CGI films. 8+/10 ΥΓ. Το βραδυ θα δω και το "Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole". Cgi day η σημερινη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 το How to train your Dragon ήταν ταινιάρα μόνο και μόνο επειδή ήταν ο Craig μέσα
black_widow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Buried 2/10 : Την είδα γιατί δεν είχε φέρει τίποτα άλλο ο θείος και είχε ξεμείνει , καλά για την ηθοποία του Reyonolds τι να πει κανείς ; Είναι ηθοποιός δηλαδή αυτός ;
therock Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Λεω το βραδυ να δω το Repo men, πριν μπω σε Dexter mode. Διαβασα την υποθεση απο το IMDB και μου φανηκε αρκετα ενδιαφερουσα. Το εχει παρακολουθησει κανεις; Εντυπωσεις; Ελεος ρε συ, τι φωτογραφια ειναι αυτη στο αβαταρ? Ειναι πραγματικη?
marantonis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole Χαριτωμενο. Πρωτοτυπο ως προς το οτι πρωταγωνιστουσαν κουκουβαγιες κι ενα φιδι, απο 'κει και περα η εξελιξη του σεναριου ηταν πανω κατω συνηθισμενη, ψιλοξαναζεσταμενο φαγητο. Εκπληξη αποτελεσε το εξης γεγονος: Δε περιμενα ποτε στη ζωη μου οτι θα δω κουκουβαγες ναζι (νταμν και λολ). Αν ημουν 9 χρονων θα το 'χα λατρεψει. 6.5/10 ΥΓ. Καλυτερα του ειδους για το 2010 ειναι με διαφορα τα How to train your dragon και Despicable me. Ακολουθει το Shrek 4, παρεα με το Toy Story 3. ΥΓ2. Τι ειχε μαρη ο Reyonolds?
marantonis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ελεος ρε συ, τι φωτογραφια ειναι αυτη στο αβαταρ? Ειναι πραγματικη? To rotten αναφερει: "Combatant killed by American troops"
black_widow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ΥΓ2. Τι ειχε μαρη ο Reyonolds? Όμορφος δε λέω αλλά μόνο αυτό...
fearwhatnow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Όμορφος δε λέω αλλά μόνο αυτό... Αντε ορμα!Ειναι και ελευθερος πλεον. Παντως δεν ειναι και για 2/10 η ταινια.Πολυ αυστηρη εισαι.Αν το Buried ειναι 2/10 καποιες αλλες ειναι για -4/10.
orotoi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Dr. Strangelove - or How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb επόμενο το Tron (το καινούριο) που μου θύμησε κάποιος πιο πάνω.. και δε ξέρω γιατί αλλα μου ήρθε στο μυαλό το Run Lola Run, οπότε μπαίνει κι αυτό στη λίστα να ξαναδώ.
marantonis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Les amours imaginaires Οπτικα ομορφη κι ελκυστικη ιστορια, με χιουμορ και δραματικοτητα, σωστες μουσικες επιλογες, χρωματα κι αρωματα. Παραταυτα η ανυπερβλητη σκηνοθετικη φλυαρια του Xavier Dolan τα χαλουσε σε μεγαλο βαθμο. 7-/10
viper2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 who is clark rockefeller 2010 http://www.imdb.com/title/tt1609807/ ιδιαιτερη να την πω...?
SUPERNIKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 The Rules of Atraction: Αρκετά καλή ταινία και με πολύ καλό soundtrack. 7/10 Garden State: Αλλη μια πολύ καλή ταινία απο τον ηθοποιό που παίζει στο scrubs(Zach Braff). 7/10 Somewhere: Οχι άσχημη αλλα δεν ήταν αυτό που περίμενα. 6/10
4saken Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Saw 3D Το δυσαρεστο ειναι οτι το δα,το ευχαριστο οτι δεν θα ξαναδω saw.
EyeofOne Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το Takers... καλύτερο απο ότι πίστευα... Μην περιμένετε και τίποτα καινούργιο βέβαια, τυπική συνταγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις