Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Τι εννοείς αντιδράσεις? Υπάρχει και κόσμος που του άρεσε? Ναι, σχεδόν όλοι όσοι δεν την είδαν σε λεωφορείο. Προσωπικά την θεωρώ μια από τις απόλυτες ταινίες "δεν βαριέμαι να την δω ανά πάσα στιγμή" και "μπορώ να την προτείνω άφοβα σε οποιονδήποτε". Α! Εκτός από αυτούς που ταξιδεύουν με λεωφορείο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εξαρτάται και από το δρομολόγιο βέβαια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Tron (non 3D) και μου άρεσε αρκετά
billvwrulez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Προσφατα ειδα την coach carter με τον samuel jackson μου αρεσε παρα πολυ .... (σαν φιλος και του μπασκετ ειδικα...) την προτεινω ανεπιφυλακτα !! http://www.imdb.com/title/tt0393162/ Εχει κανεις να προτεινει καμια αλλη που να εχει σχεση με το μπασκετ ????
Sugizo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εχει κανεις να προτεινει καμια αλλη που να εχει σχεση με το μπασκετ ???? Glory Road (2006) Hoosiers (1986) αυτές θυμάμαι και για να μην είμαι off topic, είδα το Unstoppable χτες, 6/10 από εμενα αρκετα καλο.
feodor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ο καλος, ο κακος κι ο ασχημος. imbd Ενας επικηρυγμενος (ο ασχημος), ένας κυνηγος επικηρυγμενων (ο καλος) κι ενας πληρωμενος δολοφονος (ο κακος) μαθαινουν οτι 200000$ σε χρυσο ειναι καπου κρυμμενες και προσπαθουν να τις κανουν δικες τους. Στο δρομο μπλεκονται με τους στρατους των Βορειων και των Νοτιων (καθως η αμερικη βρισκοταν σε εμφυλιο πολεμο τοτε). Μια συμβουλη, αν καποιος σκοπευει να τη δει, καλα θα κανει να μην δει το trailer. Ειναι λιγο spoiler. Και κατι αλλο. Πως γινεται ενα τετοιο θεμα να μην εχει γινει pinned? Το ενδιαφερον απ οτι βλεπω ειναι μεγαλο.
vincent price Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Είδα το'Robin Hood'.'Οχι και πολύ καλή δουλειά από έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη αλλά αρκετά καλή.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 τον μαχαιροβγαλτη του οικονομίδη, 7/10, ενδιαφέρουσα ταινία, αλλά όχι τόσο δυνατή όσο οι 2 πρώτες του. Αυτή τη φορά βασίζεται περισσότερο στην εικόνα και λιγότερο στους διαλόγους ή στην υπόθεση και διαλέγει ένα θέμα που είναι πιο ιδιαιτερο.
skipperas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το skyline .. και ειλικρινά έχασα 2 ώρες απτή ζωή μου!Τοπ τεν χειρότερων ταινιών..άνετα!Ευτυχώς που μπήκα τσαμπέ!! Έχω μια απορία ρε παιδιά..όλοι οι συντελεστές,σκηνοθέτεδ ηθοποιοί κλπ που έκαναν αυτή τη ταινία..την είδανε?και αν ναι τους άρεσε? είμαι περίεργος!
viper2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 howl 2010 just no gay + poetry for no reason handsome hary 2009 low budget film αλλα το δραμα απο πισω ηταν "βαρυ" και το τελος το αποτελιωσε... not for romantics
devill0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το Unstoppable...μέτρια ταινία με πολύ fake σκηνές μέσα..
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 μετριο μου φανηκε,γενικα η ολη πλοκη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,κυριως λογω ηθοποιων. στο τελος λιγο το σωνει... εγω ειδα το machete πριν λιγο και ηταν πολυ καλυτερο απ οσο περιμενα!!!
salamalekum Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 χτες είδα το SKYLINE και μου άρεσε πολύ. φουλ δράση, αγωνία για το τι θα συμβει στους χαρακτήρες, ερωτηματικά μέχρι τέλους για το τι πραγματικά είναι αυτοί οι "εξωγήινοι" και αρκετά καλό και το κλείσιμο του σεναρίου. 7,5/10 απο εμένα και φαίνεται οτι θα βγει και 2.
PavelX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Το skyline .. και ειλικρινά έχασα 2 ώρες απτή ζωή μου!Τοπ τεν χειρότερων ταινιών..άνετα!Ευτυχώς που μπήκα τσαμπέ!! Έχω μια απορία ρε παιδιά..όλοι οι συντελεστές,σκηνοθέτεδ ηθοποιοί κλπ που έκαναν αυτή τη ταινία..την είδανε?και αν ναι τους άρεσε? είμαι περίεργος! χτες είδα το SKYLINE και μου άρεσε πολύ. φουλ δράση, αγωνία για το τι θα συμβει στους χαρακτήρες, ερωτηματικά μέχρι τέλους για το τι πραγματικά είναι αυτοί οι "εξωγήινοι" και αρκετά καλό και το κλείσιμο του σεναρίου. 7,5/10 απο εμένα και φαίνεται οτι θα βγει και 2. Ούτε για πλάκα να το κάνατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις