Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

The Curious Case of Benjamin Button αξίζει να την δω? 8/10 βλέπω ότι έχει στο imdb.

Πάρε και κανένα μαξιλάρι για καλό και για κακό, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις είδα το Animal Kingdom (http://www.imdb.com/title/tt1313092/)

Από τις καλύτερες ταινίες του είδους που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Απλή, λιτή, ρεαλιστική και χωρίς πολλά κλισέ.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να δουν ένα ωραίο crime story χωρίς συνεχείς πυροβολισμούς και εκρήξεις.

8,5/10.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Δημοσ.

Les amours imaginaires----> 9/10. Δευτερο συνεχομενο αριστουργημα απο τον πιτσιρικα Dolan.Aψοχη απο καθε αποψη: Κινηματογραφηση, φωτογραφια, ερμηνειες, πολυ καλο soundtrack. Μαλλον η εκπληξη της χρονιας μεχρι τωρα μαζι με το Winter's Bone που ηδη τσιμπησε τα πρωτα μεγαλα βραβεια στα Gotham Awards και παει χαλαρα για τα Οσκαρ οπως ειχα αναφερει σε αλλο post.Προβλεπεται σφαγη φετος με 3 κορυφαιες ταινιες επιτελους μετα απο πολλα χρονια να μαχονται: Black Swan, 127 Hours και Winter's Bone.

http://www.youtube.com/watch?v=6gCPIof4kNQ

Δημοσ.

Despicable me

Ακομα καλυτερο απ' οσο περιμενα. Εξυπνο, ομορφο οπτικα, περιπετειωδες, αστειο, βαθυ animation με μερικες αξιολογες δοσεις δραματος (προφανως συνταγη pixar).

8/10

Δημοσ.

Απο την προηγουμενη Κυριακη μεχρι χθες:

Vertige

Κοινοτυπο (γαλλικο) horror που ξεκινα με τους πρωταγωνιστες να προσπαθουν να γλιτωσουν το θανατο απο τους κινδυνους που δημιουργει αρχικα η αβια φυση (συν το κακο τους το μυαλο) κι επειτα η εμβια, το οποιο ειναι τελικα το κεντρικο θεμα. Εχω δει το λιγοτερο 5-6 σχεδον ιδιες ταινιες. Καλη φωτογραφια, πειστικες ερμηνειες, εχει μια καποια αγωνια στο τελος. Απο 'κει και περα δε προσφερει κατι νεο ουτε συγκινει υπερμετρα. Αγαπω τα γαλλικα horror γι΄ αυτο περιμενα περισσοτερα, αλλα βλεπεται ανετα.

6/10

Ninja Assasin

Δε περιμενα action splatter απο την disney! Μερικες απολαυστικες σκηνες δρασης, ωραια -και μπολικα- εφε αιματος που θυμιζουν εντονα spartacus blood and sand (ενα στυλ που προτιμω απο το αλλο που στα κοψιματα πεταγεται το αιμα σα να το ριχνεις με πιεστικο). Μια οκ υποθεση, που παροτι δεν ειναι σε ολα τα σημεια της δυνατη εξυπηρετει διχως αμφιβολια τους σκοπους του εργου. Απολαυστικη καθ' ολη τη διαρκεια, ακομη και αρκετα δραματικη σε σημεια (στα flash back συγκεκριμενα, με τις εικονες της κακοποιησης στο ορφανατροφειο) καθ' ολη τη διαρκεια, δεν κουραζει λεπτο. Η πρωταγωνιστρια δε μου αρεσε καθολου, δινει ενα family adventure disney υφος που δε κολλαει με την ταινια. Ο πρωταγωνιστης, αν και φαινεται κοιμισμενος, ειναι καλος στο ρολο του. Στο τελος καμια εκπληξη αλλα δεν πειραζει.

7/10

Clerks.

Ειχα δει πρωτα το sequel το οποιο γουσταρα πολυ, και παρακολουθησα το πρωτο πιστευοντας οτι θα υπακουει στον κλασσικο κανονα που θελει τις πρωτες ταινιες να ειναι καλυτερες απο τις συνεχειες. Η προκαταληψη μου αποδειχθηκε λανθασμενη. Ωστοσο, μου αρεσε κι αυτο, ηταν επισης εξυπνο και αστειο, με αρνητικο στοιχειο οτι σε μερικα σημεια μετα την πρωτη ωρα με κουρασε ελαφρως.

7/10

The Texas Chainsaw Massacre (1974)

Ειχα δει μονο το remake, χθες ηρθε η ωρα και γι' αυτο. Στα μεγαλυτερα ατου του η χρηση των χρωματων (αποχρωσεις σκουρο καφε και σκουρο μπλε διαμορφωνουν την ατμοσφαιρα) οπως και οι τελευταιες αγωνιωδεις σκηνες. Θα ηθελα ομως λιγο καλυτερες καποιες απο τις ερμηνειες. Ακομη, μπορω να πω οτι πριν την ελευση της κορυφωσης κουραστηκα καπως (ευκολα κουραζομαι τωρα τελευταια...) και δεν φοβηθηκα οσο πιστευα οτι θα φοβομουν. Επιπλεον, δεν ειχε σχεδον καθολου αιμα. Περιεργο αφου μιλαμε για μια ταινια με πρωταγωνιστη ενα δολοφονο με πριονι. Τελος παντων. Περιμενα οτι θα μου αρεσε περισσοτερο και δε θα το 'βαζα στη λιστα με τα κορυφαια -για 'μενα- horrors, αλλα σιγουρα στα καλα (και φυσικα σ' εκεινα που ασκησαν μεγαλη επιρροη στο ειδος).

7/10

Rosemary's Baby

Επιτελους ειχα τη χαρα να παρακολουθησω ενα κορυφαιο ψυχολογικο θριλερ και ταινια μυστηριου, απ' αυτα που σπανια βγαινουν σημερα. Αψογες ερμηνειες (ειδικα το ηλικιωμενο ζευγαρι μου αρεσε πολυ, οχι οτι η ροζμαρι δεν ειναι ολα τα λεφτα), πολυ σωστο το (μυστηριωδες) build up για την κορυφωση που καταληγει σε εντονη αγωνια και φοβο. Η σκηνοθεσια βοηθα τα μεγιστα στο να κρατηθει στη θεση του ο θεατης παρα τη μεγαλη διαρκεια. Αυτο θα το εβαζα στη προαναφερθεισα λιστα διχως ενδοιασμους.

8.5/10

Δημοσ.

The Last Exorcism

Μεγαλη μουφα με κορυφαιο κατορθωμα για ταινια του ειδους οτι δεν τρομαζεις και οτι εχει ακομα πιο αθλιο τελος απότι η υπολοιπη ταινια!

Αυτο για τετοιες ταινιες οντως ειναι αθλος

-5/10

Δημοσ.

Layer Cake 9/10

http://www.imdb.com/title/tt0375912/

Μου άρεσε αρκετά το story της και ειδικά το πως εξελίχτηκε η ταινία από ένα σημείο και μετά [αν και στο τέλος το περίμενα πως θα πέθαινε Daniel Craig].

Πως ακριβώς πέθανε αν επιτρέπεται?

τον πυροβόλησε ο πρώην άντρας της γκόμενας [ http://www.imdb.com/name/nm1092227/ ] του.

Ευχαριστώ, τώρα ξέρω το ακριβές φινάλε χωρίς να το έχω δει.. καλή φάση...γλιτώνεις και χρόνο έτσι. :)

αχαχαχ με αποτελειώσατε δεν υπάρχετε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...