Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σημερα θα παρω τη splatter δοση μου καθως θα δω Dexter και Higurashi.

Για αυριο βρηκα αυτο http://www.imdb.com/title/tt0365376/ και προβλεπεται να ειναι γαματο.

Θα τσεκαρω και τον νιντζα αν και ειναι λιγο σπαστικοι αυτοι:P

+5 για τον Ninja Assassin. Πολυ καλυτερο αποτι περιμενα!! Να το δεις!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σημερα θα παρω τη splatter δοση μου καθως θα δω Dexter και Higurashi.

Για αυριο βρηκα αυτο http://www.imdb.com/title/tt0365376/ και προβλεπεται να ειναι γαματο.

Θα τσεκαρω και τον νιντζα αν και ειναι λιγο σπαστικοι αυτοι:P

+5 για τον Ninja Assassin. Πολυ καλυτερο αποτι περιμενα!! Να το δεις!

Δημοσ.

"-Don't you have a line for emergencies, or for celebrities? I'm both; I'm a celebrity in an emergency!"

"-I didn't say I'm THE god, I said I am A god..."

Οι ατάκες και ο Μπιλ Μάρεϊ απλά δεν υπάρχουν. All time classic.

Δημοσ.

"-Don't you have a line for emergencies, or for celebrities? I'm both; I'm a celebrity in an emergency!"

"-I didn't say I'm THE god, I said I am A god..."

Οι ατάκες και ο Μπιλ Μάρεϊ απλά δεν υπάρχουν. All time classic.

Δημοσ.

Με αφορμη το top 100 και γω (και το αβαταρ του konnak) ειδα το Eternal Sunshine of a Spotless Mind.

Καταπληκτικη... Ειναι τοσο υπεροχη που αυτη την στιγμη δεν μουρχετε να γραψω τιποτα αλλο. Αψογη!

Δημοσ.

Με αφορμη το top 100 και γω (και το αβαταρ του konnak) ειδα το Eternal Sunshine of a Spotless Mind.

Καταπληκτικη... Ειναι τοσο υπεροχη που αυτη την στιγμη δεν μουρχετε να γραψω τιποτα αλλο. Αψογη!

Δημοσ.

Τι εννοείς δηλαδή? Ότι δεν την έχεις ξαναδεί?

Απο τις ελάχιστες ταινίες με τόσο γλυκανάλατο θέμα που στέκονται στο ύψος τους.

Δημοσ.

Τι εννοείς δηλαδή? Ότι δεν την έχεις ξαναδεί?

Απο τις ελάχιστες ταινίες με τόσο γλυκανάλατο θέμα που στέκονται στο ύψος τους.

Δημοσ.

Εγώ με αφορμή επίσης το Top 100 είδα χτες το Fountain και σήμερα με αφορμή τον Αρονόφσκι (lol) είδα το Wrestler.

Το Fountain θέλω να το ξαναδώ, και να το ξαναδώ, και να το ξαναδώ, ..., ενώ και το Wrestler αν και με έριξε πολύ ψυχολογικά μου άρεσε πολύ σαν ρογ... ε, σαν ταινία. Σοβαρά τώρα, πολύ καλή ταινία και πολύ καλή η ερμηνεία του Μίκυ Ρουρκ, και πολύ καλά και τα βύζουαλ εφέ.

Δημοσ.

Εγώ με αφορμή επίσης το Top 100 είδα χτες το Fountain και σήμερα με αφορμή τον Αρονόφσκι (lol) είδα το Wrestler.

Το Fountain θέλω να το ξαναδώ, και να το ξαναδώ, και να το ξαναδώ, ..., ενώ και το Wrestler αν και με έριξε πολύ ψυχολογικά μου άρεσε πολύ σαν ρογ... ε, σαν ταινία. Σοβαρά τώρα, πολύ καλή ταινία και πολύ καλή η ερμηνεία του Μίκυ Ρουρκ, και πολύ καλά και τα βύζουαλ εφέ.

Δημοσ.

Οχι δεν την ειχα ξαναδει. Πριν της ολες συζητησεις του top 100 δεν την ειχα καν ακουστα. Μου φαινεται πολυ περιεργο οτι δεν ειχα ακουσει ουτε μια αναφορα στην συγκεκριμενη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...