viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 all america orgy 2010... no just no φλωροι και κατεστραμενοι σε ενα παρολιγο οργιο... απλως μην κανετε το dl
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 all america orgy 2010... no just no φλωροι και κατεστραμενοι σε ενα παρολιγο οργιο... απλως μην κανετε το dl
marantonis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 all america orgy 2010... no just no φλωροι και κατεστραμενοι σε ενα παρολιγο οργιο... απλως μην κανετε το dl Το "παρολιγο" τα λεει ολα. Δε κατεβαζω.
Genatos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Χθες είδα το Zwartboek (Black Book) του 2006, σε σκηνοθεσία Paul Verhoeven. Είναι από τις ταινίες διαμάντια που δεν προβάλλονται πολύ. Η ιστορία διαδραματίζεται στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. 145 λεπτά και σε κανένα σημείο δε με κούρασε. Πολύ καλές ερμηνείες, καλοδουλεμένα σκηνικά, πλοκή στρωτή και με ανατροπούλες. A must see! Το ειδα και γω, χθες προχθες... Καλη ταινια, απλα με χουν κουρασει οι Εβραιοι και τα θυματα του 2ου παγκοσμιου, οσο με κουρασαν και οι Αμερικανιες. Και το παραδοξο μολις βγαινει μια τετοια ταινια (πχ Λιστα του Σιντλερ ή Η ζωη ειναι ωραια) σαρωνουν οσκαρ και κριτικες... Δεν λεω οτι δεν ηταν ωραιες ταινιες απλα μου φαινεται οτι εχουν παντα μια αβαντα...
kng Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 The last airbender. Αρκετά καλή και μπορώ να πω πως με έβαλε στο τριπάκι να περιμένω το Νο2.
fearwhatnow Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το "παρολιγο" τα λεει ολα. Δε κατεβαζω. Χεχε!Τι περιμενες, να γινει κιολας? Υπαρχουν ετοιμα που εχουν γινει να κατεβασεις!
marantonis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Χεχε!Τι περιμενες, να γινει κιολας? Υπαρχουν ετοιμα που εχουν γινει να κατεβασεις! Η αληθεια ειναι οτι γουσταρω πολυ τις τσοντες με υποθεση (κυριολεκτικα) Στο θεμα: Ειδα πριν λιγο το Animal Kingdom (αμεσως μετα την προβολη του διαπιστωσα οτι ειναι χαλαρα απο τους πιο ευστοχους τιτλους ταινιων), υστερα απο μια ασυνηθιστα μεγαλουτσικη αποχη απο ταινιες εξαιτιας διαφορων σειρων. Καθως κι αυτη η προβολη δεν ηταν προγραμματισμενη και το φιλμ οχι επιλεγμενο απο εμενα, δεν ηξερα τιποτα για την ταινια, απολυτως τιποτα, παρα μονο οτι ειναι απο την Αυστραλια (το οτι δεν ειναι αμερικανικη αρκουσε για να με προιδεασει θετικα). Προκειται για ενα αρκετα ενδιαφερον δραμα εγκληματος με αργη εξελιξη, πολυ ωραια φωτογραφια, ικανοποιητικες ερμηνειες και απροοπτο τελος. Θα του βαζα 7.5 γιατι με κουρασε λιγακι αλλα αξιζει ενα +0.5 για το τελος οποτε 8/10.
elven Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 γιατί στο resident evil όλα τα ζόμπιζ φοράνε αθλητικά παπούτσια; Είχε εκτπώσει; αυτό είδα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Είδα το Dead End http://www.imdb.com/title/tt0308152/ Θριλεράκι απο το πουθενά. Μηδενικό budget αλλά απόλυτα τίμιο. Περίεργη ταινία, σαν να έβλεπα ένα μεγαλύτερης διάρκειας επεισόδιο του Twilight Zone. Τέτοιας αισθητικής. Το καταευχαριστήθηκα. 7/10 από εμένα για το είδος του.
Sellers Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Είδα το Dead End http://www.imdb.com/title/tt0308152/ Θριλεράκι απο το πουθενά. Μηδενικό budget αλλά απόλυτα τίμιο. Περίεργη ταινία, σαν να έβλεπα ένα μεγαλύτερης διάρκειας επεισόδιο του Twilight Zone. Τέτοιας αισθητικής. Το καταευχαριστήθηκα. 7/10 από εμένα για το είδος του. Για ρίξε ένα σύντομο review αν δεν βαριέσαι, πέρα απο αυτά που λέει το imdb.
grimpr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=JN0By0xbst8[/ame]
therock Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δείτε Scott Pilgrim vs The World ρεεεεεεεεεεεε Το ειδα και εγω την προηγουμενη βδομαδα. Πολυ καλο και διαφορετικο, απλως ισως εκανα μλακια που πηγα με κοπελα. Δεν το εκτιμανε οι γυναικες αυτο το χιουμορ και ειχε ξενερωσει. Δεν το περιμενα τοσο προχωρημενο, πιστευα οτι θα ταν κατι σαν Norah's infinte playlist...
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 residen evil afterlife ενα 6-6.5 του βαζω
FKLDS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Είδα το Dead End http://www.imdb.com/title/tt0308152/ Θριλεράκι απο το πουθενά. Μηδενικό budget αλλά απόλυτα τίμιο. Περίεργη ταινία, σαν να έβλεπα ένα μεγαλύτερης διάρκειας επεισόδιο του Twilight Zone. Τέτοιας αισθητικής. Το καταευχαριστήθηκα. 7/10 από εμένα για το είδος του. Συμφωνώ και επαυξάνω. Και προσοχή στις σκηνές μετά τους τίτλους τέλους!
Cue Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Wall Street, ο Sheen καλα δε με έπισε καθόλου όμως. Πολύ λίγος, ειδικά σε σκηνές δίπλα από τον Douglas. Εν αντιθέσει με τον πατέρα του. Γενικά δε ξέρω περίμενα περισσότερα (ίσως επειδή είχα ακούσει άλλα τόσα) οπότε φαντάζομαι πως θα είναι το 2. 6/10 από μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις