Luxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Piranha 3D. 6/10. Καλη ταινια, αρκετο γελιο και πολλες γκομενες και βυζοκαταστασεις! Αλλα περισσοτερο για κομωδια μου εκανε, παρα για θριλερ. Το φιναλε ηταν το κλασσικο..
Luxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Piranha 3D. 6/10. Καλη ταινια, αρκετο γελιο και πολλες γκομενες και βυζοκαταστασεις! Αλλα περισσοτερο για κομωδια μου εκανε, παρα για θριλερ. Το φιναλε ηταν το κλασσικο..
grimpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Vgt2J54iZOQ&feature=related[/ame]
grimpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Vgt2J54iZOQ&feature=related[/ame]
Rabican Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Stone. καλο αλλα κουραστικο. ειχε ενα συγκεκριμενο story, που ομως δεν δικαιολογουσε τοσο μεγαλη διαρκεια. μ αρεσαν οι ΝτεΝιρο και Νορτον, ομως αυτο δεν ηταν αρκετο για να ενθουσιαστω απο την ταινια. Πιστευω ειναι μια δυσκολη ταινια, μια ταινια χαρακτηρων και οχι δρασης/αισθηματικη/κομωδια.. απο τη φυση της ειναι πιο δυσκολη στην παρακολουθηση, ποσο μαλλον οταν τραβαει πολυ..
black_widow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 The Experiment : Καλές ερμηνείες αλλά η τροπή ήταν προβλέψιμη θα έλεγα. Salt : Απλά συμπαθητική , δε θέλω να φανταστώ ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να γυρίσουν και σίκουελ. Prince of Persia : H ταινία μου άρεσε πολύ ( δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το video game ) . Το τέλος όμως ήταν πολύ πρόχειρο σε σχέση με την υπόλοιπη ταινία. Iron Man 2 : Μου άρεσε πιο πολύ η πρώτη ταινία χωρίς να μπορώ να θυμηθώ κάτι που δε μου άρεσε στη δεύτερη ταινία.
Kasrith Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μεταγλωτισμενο το ειδες; 3D; Στο δικο μου ποστ απευθυνεσαι? Μεταγλωτισμενο οχι, σταγγλικα. Οι Ελληνικες μεταγλωτισμενες εχουν πολυ γελιο, βλ. Ice Age πχ, αλλα την πρωτη φορα παντα στο original τα βλεπω. Οσο για το 3d, δυστυχως οχι. Τωρα χτυπιεμαι ακομα περισσοτερα που δεν ειχα παει τοτε σινεμα να το δω...
Kasrith Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μεταγλωτισμενο το ειδες; 3D; Στο δικο μου ποστ απευθυνεσαι? Μεταγλωτισμενο οχι, σταγγλικα. Οι Ελληνικες μεταγλωτισμενες εχουν πολυ γελιο, βλ. Ice Age πχ, αλλα την πρωτη φορα παντα στο original τα βλεπω. Οσο για το 3d, δυστυχως οχι. Τωρα χτυπιεμαι ακομα περισσοτερα που δεν ειχα παει τοτε σινεμα να το δω...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Είδα χθες βράδυ το Inception, με το Λεονάρτνο Ντι Κάπριο. Πολύ τραβηγμένη ταινία. Εγώ είμαι για τις κλασικές.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Είδα χθες βράδυ το Inception, με το Λεονάρτνο Ντι Κάπριο. Πολύ τραβηγμένη ταινία. Εγώ είμαι για τις κλασικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις