Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το είδα τελικά το The American. Εμένα προσωπικά μου άρεσε αρκετά. Πήγα βέβαια με χαμηλές προσδοκίες αλλά αυτό μου βγήκε σε καλό. Ο ρυθμός είναι όντως πολύ αργός και η δράση ελάχιστη. Όποιος αναζητά τα παραπάνω μακρυά. Όποιος όμως του αρέσουν οι -στυλ- νουάρ ταινίες, με focus στην ψυχολογία, τη μοναξιά και τα αδιέξοδα ενός αντιήρωα θα τη βρει πολύ αξιοπρεπή και καλοστημένη. Καταπληκτική φωτογραφία επίσης. Και ο Clooney καλός.

7,5/10 από εμένα.

Δημοσ.

Χθές ειδα το Resident Evil το καινούργιο σε 3d.

Δεν τρελάθηκα, αλλα ειχε αρκετα σημεία που είχαν γέλιο. Ειχε μερικές τρελές μαλακίες για παράδειγμα

τα zombie που τα εμπόδιζαν κατι καγκελα 5μέτρων, απο τα οποία δεν σκαρφάλωναν, ενώ σκαβανε τουνελ στην γή ανετα

Ας βάλω 5/10 γιατι ειχε μερικές ωραιες σκηνές δράσης, το 3d ηταν καλό, και υπήρχαν σκηνές που ειχαν γέλιο...

Ο Scofield(Wentworth Miller) στην ταινία ως φυλακισμένος που ξερει τρόπο να ξεφύγει θυμησε Prison Break :lol: Περίμενα να βγαλει κανα τατουάζ τον χάρτη του μέρους...

Δημοσ.

Χθες είδα το Zwartboek (Black Book) του 2006, σε σκηνοθεσία Paul Verhoeven. Είναι από τις ταινίες διαμάντια που δεν προβάλλονται πολύ. Η ιστορία διαδραματίζεται στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. 145 λεπτά και σε κανένα σημείο δε με κούρασε. Πολύ καλές ερμηνείες, καλοδουλεμένα σκηνικά, πλοκή στρωτή και με ανατροπούλες. A must see!

Δημοσ.

Χθες είδα το Zwartboek (Black Book) του 2006, σε σκηνοθεσία Paul Verhoeven. Είναι από τις ταινίες διαμάντια που δεν προβάλλονται πολύ. Η ιστορία διαδραματίζεται στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. 145 λεπτά και σε κανένα σημείο δε με κούρασε. Πολύ καλές ερμηνείες, καλοδουλεμένα σκηνικά, πλοκή στρωτή και με ανατροπούλες. A must see!

Δημοσ.

Υποθεση?

10 χαρακτηρες...

Δημοσ.

Υποθεση?

10 χαρακτηρες...

Δημοσ.

ZWARTBOEK / BLACK BOOK

Ιστορική | 2006 | Έγχρ. | Διάρκεια: 145'

"Στην Ολλανδία του β΄ παγκοσμίου πολέμου, η Ρέιτσελ, μια όμορφη Εβραία καλλιτέχνιδα, προσπαθεί να βγει εκτός χώρας μαζί με την οικογένειά της. Πέφτουν όμως σε ενέδρα Γερμανών, είναι η μόνη που σώζεται και μπαίνει στην Αντίσταση. Εισβάλει ως κατάσκοπος στο αρχηγείο των Γερμανών και γίνεται η ερωμένη του λοχαγού Μούντζε. "

Δημοσ.

ZWARTBOEK / BLACK BOOK

Ιστορική | 2006 | Έγχρ. | Διάρκεια: 145'

"Στην Ολλανδία του β΄ παγκοσμίου πολέμου, η Ρέιτσελ, μια όμορφη Εβραία καλλιτέχνιδα, προσπαθεί να βγει εκτός χώρας μαζί με την οικογένειά της. Πέφτουν όμως σε ενέδρα Γερμανών, είναι η μόνη που σώζεται και μπαίνει στην Αντίσταση. Εισβάλει ως κατάσκοπος στο αρχηγείο των Γερμανών και γίνεται η ερωμένη του λοχαγού Μούντζε. "

Δημοσ.

Εγώ (αχαχαχχαχααχχα...) μόλις είδα (χααχχα....) το dumb and dumber-ηλίθιος και πανηλίθιος (δε χρειαζεται υπόθεση) (χαχααχχχαχχ...)11/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...