Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Devil http://www.imdb.com/title/tt1314655

Μην κανετε το λαθος και τη δειτε.

Μολις διαβασα την υποθεση και ειδα και τον σκηνοθετη καταλαβα πως θα 'ταν ψιλομουφα, αλλα θελω να το κατεβασω απο περιεργεια ωστε να δω πως γινεται να κραταει 1,5 ωρα μια ταινια με ανθρωπους κλεισμενους στο ασανσερ να χεζονται πανω τους. Lol.

Σε κωμωδια θα μετρουσε!

Δημοσ.

^^

Μπήκα με σκοπό να κάνω την ίδια ερώτηση!!!

Θέλω να πάω να το δώ. Έχω διαβάσει τόσες αντιφατικές κριτικές όμως που θα ήθελα να ακούσω και καμμιά γνώμη από εδω μέσα...

Δημοσ.

'O Aμερικανος' στο σινεμα..με τον Clooney.....βαρεμαρα...κοινοτυπιες......κλισε......κριμα.......

Αν και δεν ειμαι κατι το ιδιαιτερο ουτε εξειδικευμενες γνωσεις εχω,για να βαζω βαθμολογιες.......5/10

Δημοσ.
'O Aμερικανος' στο σινεμα..με τον Clooney.....βαρεμαρα...κοινοτυπιες......κλισε......κριμα.......

Αν και δεν ειμαι κατι το ιδιαιτερο ουτε εξειδικευμενες γνωσεις εχω,για να βαζω βαθμολογιες.......5/10

Μα κι εσυ... πηγες κι εδωσες τσαμπα λεφτα ενω φαινοταν απο τα πρωτα 60 δευτερολεπτα του τρειλερ οτι θα ΄ταν τετοιου ειδους μουφα...

Δημοσ.

Δεν το ειχα ψαξει καθολου..ουτε καν ειχα διαβασει κατι για το εργο αυτο.....χατηρι στην κοπελα μου εκανα...δυστυχως αποδειχτηκε λαθος....

Περιμενετε να βγει στα σκοτεινα σοκακια του νετ.....

Δημοσ.
Δεν το ειχα ψαξει καθολου..ουτε καν ειχα διαβασει κατι για το εργο αυτο.....χατηρι στην κοπελα μου εκανα...δυστυχως αποδειχτηκε λαθος....

Καλα να παθεις:P Θα μπορουσατε να βλεπατε το Buried με το οποιο κατα 99.9% θα γουσταρατε.

Περιμενετε να βγει στα σκοτεινα σοκακια του νετ.....

Μπα. Τη στιγμη που υπαρχουν απειρες πολυ καλες ταινιες (δε μιλαω αποκλειστικα για καινουριες φυσικα) στα σκοτεινα σοκακια του νετ γιατι να δουμε κλισεδιαρικη βαρετη αμερικανια...

Ασε που μου ειναι και αντιπαθεστατος ο Clooney.

Δημοσ.
^^

Μπήκα με σκοπό να κάνω την ίδια ερώτηση!!!

Θέλω να πάω να το δώ. Έχω διαβάσει τόσες αντιφατικές κριτικές όμως που θα ήθελα να ακούσω και καμμιά γνώμη από εδω μέσα...

Με κινδυνο ν' αρχισω να γινομαι γραφικος: Γιατι να θες να πας να δεις μια κοινοτυπη αμερικανια με τον Clooney?

Και καποιος που την ειδε (απο το ποια ταινια μολις ειδατε τοπικ):

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί το βασικό επιχείρημα όσων δε τους άρεσε είναι ότι δεν έχει δράση και ότι είναι αργό. Εμένα αυτά δε με χαλάνε αντιθέτως μου αρέσουν.

Εκτός αυτού έχει ένα 64% στο Rotten Tomatoes και ένα 6,8/10 στο imdb, βαθμολογίες αξιοπρεπείς. Οι βαθμολογίες δεν εξασφαλίζουν τίποτα βέβαια αλλά μια εικόνα μπορούμε να πάρουμε....

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...