Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Για Village, Happening έχεις άποψη?

εμένα μου άρεσαν πολύ και τα δυο.Μόνο που το Village το προωθούν σαν θρίλερ ενώ δεν είναι οπότε μην πας να το δεις με αυτήν την ιδέα και στραβώσεις. Το Happening είναι πιο θρίλερ και μάλιστα είναι η πιο σκληρή του ταινία (μέχρι ενός σημείου βέβαια, άλωστε γυρίζει συγχρονα παραμύθια και όχι τρόμου.)

Δημοσ.

Ειτε τον γουσταρετε ειτε οχι, αυτο ειναι κορυφαιο:

===========================================================

I Never Sang for My Father (χθες)

Απολυτα ρεαλιστικη ταινια για την προβληματικη σχεση γιου-πατερα (και για το γηρας δευτερευοντως). Βεβαια κουραστηκα λιγακι, αλλα ημουν (και ειμαι) και λιγακι αρρωστος με εναν ψιλοπονοκεφαλο και δε σηκωνα πολλα πολλα, αρα δε μετραει.

Δημοσ.
εμένα μου άρεσαν πολύ και τα δυο.Μόνο που το Village το προωθούν σαν θρίλερ ενώ δεν είναι οπότε μην πας να το δεις με αυτήν την ιδέα και στραβώσεις. Το Happening είναι πιο θρίλερ και μάλιστα είναι η πιο σκληρή του ταινία (μέχρι ενός σημείου βέβαια, άλωστε γυρίζει συγχρονα παραμύθια και όχι τρόμου.)

Χαλασμένο τηλέφωνο.

Τα έχω δει. Ρωτάω όσους τα έχουν δει για να βγάλω συμπέρασμα της άποψης τους για το Last Airbender.

Δημοσ.

Splice

Συμπαθητικο, το περιμενα απειρως χειροτερο.

Βασικα το περιμενα απο αυτα που ολοι λενε "θα μπορουσε αλλα..." και τελικα ομως μπορεσε

6/10

Δημοσ.

The book of Eli και The Road...

Ειμαι τρελος fun των post-apocalyptic ταινιων αλλα και οι δυο με απογοητευσαν...

Το 1ο εχει πολυ εντονο το θρησκευτικο στοιχειο και νομιζω οτι χαλασε ολη την ταινια και η 2η νομιζω οτι δεν ειχε καποιο συγκεκριμενο νοημα. Ηταν σαν να εδειξε ενα επεισοδιο απο μια μινι σειρα...

Δημοσ.

Εμένα αντίθετα, ακριβώς γι αυτό το λόγο μου άρεσε το book of eli. Οτι δηλαδή όλο το κυνηγητό γινόταν για κάποιο λόγο, τον οποίο βρήκα αρκετά έξυπνο.

Δηλαδή ότι ο χαρακτήρας του Οldman γνώριζε για την επιρροή της θρησκείας πάνω στην ανθρωπότητα πριν τη καταστροφή και ότι η Βίβλος είναι ένα ισχυρό "όπλο" εξουσίας.

Δημοσ.
Εμένα αντίθετα, ακριβώς γι αυτό το λόγο μου άρεσε το book of eli. Οτι δηλαδή όλο το κυνηγητό γινόταν για κάποιο λόγο, τον οποίο βρήκα αρκετά έξυπνο.

Δηλαδή ότι ο χαρακτήρας του Οldman γνώριζε για την επιρροή της θρησκείας πάνω στην ανθρωπότητα πριν τη καταστροφή και ότι η Βίβλος είναι ένα ισχυρό "όπλο" εξουσίας.

Σαν ιδεα κινητοποιησης της ταινιας ηταν πολυ καλη αλλα και ο τροπος που δωθηκε και ο τροπος που εληξε ηταν το λιγοτερο φτηνος...

Αν και ειχε Mila Kunis που αγαπαμε...:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Breaking the Waves

Κλασσικο Trier storytelling. Κραταει 2,5 ωρες. Αρχικα προσπαθεις να μπεις στο πνευμα, καπου στα πρωτα 50 λεπτα αρχιζεις να κουραζεσαι λιγο (ειναι καπως και η ελλειψη soundtrack...), περιμενεις, κανεις υπομονη (ή τουλαχιστον θα πρεπε) και ανταμειβεσαι με το παραπανω. Η τελευταια ωρα εκπληκτικη. Το τελος λυτρωτικο και απολυτα αντιφατικο σε σχεση με ολη την υπολοιπη ταινια.

οι σκηνες που μιλουσε με τον Θεο κανοντας η ιδια τη φωνη του κι επειτα απαντωντας... κατι παραπανω απο αξιομνημονευτες.

Επεξ/σία από marantonis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...