marantonis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Machete: Απλα bow:-D Το κακο στην εποχη των ηρωων: Καλη φαση.
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 KEYSER SOZE οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοιιιιιιιιιιιιιιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Luciddream Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Predators : Απειρες αντιγραφες απο το αυθεντικο..... Να μιλησουμε για την ζουγκλα ? Μηπως για τον αραπη που κοιτουσε σαν τον ινδιανο στο 1ο τον Predator που ηταν στα δεντρα και τον ρωτησε η αλλη αν βλεπει κατι οπως ο Αρνολντ στο 1ο ? Για το οτι ολοι επεσαν απο γκρεμο σε λιμνη ? Οτι ο ιαπωνας σταματησε παλι σαν τον ινδιανο για να παει κοντρα (με σπαθι αντι για χατζαρα) στον Predator ? Στο οτι στο τελος ολο το σετ ηταν σαν το σετ του τελους απο το 1 ? Γενικα το μαμησαν στην αντιγραφη........ μια χαρά ταινία ήταν πάντως για να περάσει η ώρα.. ίσως θα μπορούσε να έχει λίγο παραπάνω σενάριο βέβαια.. Favorite Quote: I'm Ready to die... Are you?
john1987 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει συνεχεια,αλλα ο ρυθμος του δε συγκρινεται με το παλιο.. Γενικα σα να ειναι σε αυτοματο πιλοτο η σκηνοθεσια και το σεναριο,καμμια πρωτοτυπια,καμμια ουσια,τιποτα που να σε συγκλονιζει. Μην το δειτε σινεμα,καλυτερα dvd.
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 memento.... Ποτε δεν καταλαβα γιατι αρεσει τοσο πολυ αυτη η ταινια στην αδερφη μου :-( ...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί δεν αρέσει σε σένα κατάλαβες?
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί δεν αρέσει σε σένα κατάλαβες? :lol: .... Μου φανηκε απλα βαρετο απο οσο θυμαμαι..με το ζορι την ειδα...!
AnatoliGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ειδα το Predators 2010.καλουτσικη αλλα το ενα με τον Arnold ηταν κορυφη.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 :lol: .... Μου φανηκε απλα βαρετο απο οσο θυμαμαι..με το ζορι την ειδα...! Έχω την υποψία ότι έχεις μπερδέψει τους τίτλους. Απλά δε μου ταιριάζει ο χαρακτηρισμός "βαρετό" με το Memento. Είναι τόσο πρωτότυπη ταινία, που οι λόγοι για να μη σου αρέσει πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικοί.
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν λεω οτι δεν ειναι καλη ταινια ή οτι δεν ειναι πρωτοτυπη,απλα οχι του γουστου μου. Για να ειναι στην 29η θεση στο ΙΜΔΒ ασφαλως και ειναι μια πολυ καλη ταινια...!
AnatoliGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Predators : Απειρες αντιγραφες απο το αυθεντικο..... Να μιλησουμε για την ζουγκλα ? Μηπως για τον αραπη που κοιτουσε σαν τον ινδιανο στο 1ο τον Predator που ηταν στα δεντρα και τον ρωτησε η αλλη αν βλεπει κατι οπως ο Αρνολντ στο 1ο ? Για το οτι ολοι επεσαν απο γκρεμο σε λιμνη ? Οτι ο ιαπωνας σταματησε παλι σαν τον ινδιανο για να παει κοντρα (με σπαθι αντι για χατζαρα) στον Predator ? Στο οτι στο τελος ολο το σετ ηταν σαν το σετ του τελους απο το 1 ? Γενικα το μαμησαν στην αντιγραφη........ οντως πολλες αντιγραφες.το πρωτο ηταν ολα τα λεφτα.ψινομαι να την ξαναδω μετα απο τοσα χρονια
Achilleas007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 οντως πολλες αντιγραφες.το πρωτο ηταν ολα τα λεφτα.ψινομαι να την ξαναδω μετα απο τοσα χρονια συμφωνώ απολύτως με τις παρατηρήσεις που κάνατε για την ταινία όντος η πρώτη ήταν τρομερή
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν λεω οτι δεν ειναι καλη ταινια ή οτι δεν ειναι πρωτοτυπη,απλα οχι του γουστου μου. Για να ειναι στην 29η θεση στο ΙΜΔΒ ασφαλως και ειναι μια πολυ καλη ταινια...! Ωραίος! Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μιλάνε έτσι.
Conmack Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίος! Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μιλάνε έτσι. Tωρα κοροιδευεις ή το εννοεις...γιατι μπερδευτηκα :lol: !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις