jacknut Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Tο 007 Για τα Ματια Σου Μονο : μια απο τις χειροτερες ταινιες Μποντ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 2001 Maniacs Field Of Screams... Πατατα αλλα ειχε καλα γκομενακια μεσα....Βεβαια την εκανα Fast Forward οποτε την ειδα σε 20 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Inception Ότι και να πεί κανείς είναι λίγο. Μην κάνετε τη μαλακεία και δεν την δείτε. Τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Αυτο τι ειναι περιπέτεια? Ειναι comic adaption, αλλα σιγουρα η καλυτερη μετατροπη που χω δει μεχρι σημερα. Δεν σταματησα να γελαω, απιστευτα καλη δουλεια all around. Το μονο αρνητικο ηταν σε μερικες φασεις η ερμηνεια του Cera, ηταν καπως .. λιγος. Αλλα το επεβαλε και ο ρολος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Primer 2004. (μετά από τόσα καλά λόγια που διάβασα εδώ, και από άχτι που δεν μπόρεσα να δω το Inception ακόμα). Το είδα μια φορά και ήταν αργά, αλλά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Αν μη τι άλλο, μου άρεσε η γενική υπόθεση και η πρόοδος στην ιστορία, η αρκετά ρεαλιστική(-ish) προσέγγιση στο sci-fi κομμάτι, το time travel και το πώς το χειρίστηκαν οι χαρακτήρες. Βασικά στην ταινία μπήκα πολύ ανυποψίαστος για την υπόθεση. Το μόνο που ήξερα/θυμόμουν ήταν ότι είναι δύσκολη και μάλλον θα χρειαστεί να τη δω δύο φορές για να καταλάβω τι τρέχει. Τα περι time travel δεν τα γνώριζα -ή δεν τα θυμόμουν- και στην αρχή πίστευα ότι κάπου αλλού θα το πάει η ταινία, οπότε με έπιασε απροετοίμαστο όταν με χτύπησε με το full blown time travel. Μου άρεσε επίσης το ότι οι χαρακτήρες πορωνόταν με αυτό που έκαναν (τουλάχιστον αρχικά αυτό ήταν πιο εμφανές - σε σημείο να μιλούν ταυτόχρονα, ή να συμπληρώνουν άμεσα τον συνομιλητή τους σε μια θεωρία κλπ). Φυσικά μου διέφυγε ένα τεράστιο κομμάτι από την "λύση"/τελική έκβαση της υπόθεσης, ενώ προς το τέλος μπέρδευα Abe και Aaron και ποιος αλληλεπιδρούσε με ποιόν. Ίσως ήταν η κούραση, ίσως το ότι στο μυαλό μου δούλευα τα mechanics του time travel και πιθανά δικά μου σενάρια του τί μπορούσε να πάει στραβά ή τί επιπλοκές είχε πχ η μαλακία που έκανε ο Aaron με το κινητό, ίσως έφταιγε η αφήγηση και σκηνοθεσία που προς το τέλος ήταν λίγο σχιζοφρενική (= σου έδινε γρήγορα πρόσθετα κομμάτια από το πάζλ, αλλά δεν ξόδευε επαρκή χρόνο για να σου τα ενώσει με τα υπάρχοντα - όχι με προφανή τρόπο για μένα). Τελικά θα την ξαναδώ την ταινία (πιθανότατα σήμερα), αλλά εν τω μεταξύ διάβασα κάποια posts σε forums με εξηγήσεις και θεωρίες. Μάλλον έχω αρκετά κενά, και κάποια κομμάτια από τις εξηγήσεις δεν μου κολλούν με αυτό που είδα, ενώ ακόμα δεν έχω βρει (ή δεν δίνονται καν(; )) εξηγήσεις για κάποια συγκεκριμένα άλλα κομμάτια της ταινίας. Περίεργο που δεν έχουμε thread αφιερωμένο στην ταινία. Δηλαδή βρήκα αυτό, αλλά έχει μόνο ένα post (!). Σήμερα προβλέπεται να δω και το Inception. Αύριο μπορεί και να έχει παραλύσει ο εγκέφαλος από τις συγκεντρωμένες απορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Εχθές είδα το Killers και ήταν ΑΘΛΙΟ από κάθε άποψη (με εξάιθρεση κάτι πλάνα της Nice. Πραγματικά αίσχος, horrible waste of bandwidth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Praet, το Primer το είχαμε πιάσει και εδώ, τσέκαρέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ^^^ . Νομίζω ότι από εκεί θυμόμουν ότι εδώ είχαν γραφτεί πολύ καλά σχόλια για την ταινία. Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 χθες είδα το Natural Born Killers για πολοστή φορά ! Επικό αν γουστάρετε καφρίλα Ταραντίνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 shelter με την Μουρ, καλο ηταν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Prince Of Persia, γαμ*το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Prince Of Persia, γαμ*το γαμώτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 γαματο μαλλον εννοει. Μολις ειδα το Idiocracy, 6/10. Αρκετο γελιο, περναει ευχαριστα η ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Spread Αρκετα καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Sunshine Prince Of Persia, γαμ*το και μόλις που κυκοφόρησε το bluray στα internet, τυχαίο δεν νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις