Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε;

mademoiselle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτο τι ειναι περιπέτεια?

Ειναι comic adaption, αλλα σιγουρα η καλυτερη μετατροπη που χω δει μεχρι σημερα. Δεν σταματησα να γελαω, απιστευτα καλη δουλεια all around.

Το μονο αρνητικο ηταν σε μερικες φασεις η ερμηνεια του Cera, ηταν καπως .. λιγος. Αλλα το επεβαλε και ο ρολος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Primer 2004. (μετά από τόσα καλά λόγια που διάβασα εδώ, και από άχτι που δεν μπόρεσα να δω το Inception ακόμα).

Το είδα μια φορά και ήταν αργά, αλλά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Αν μη τι άλλο, μου άρεσε η γενική υπόθεση και η πρόοδος στην ιστορία, η αρκετά ρεαλιστική(-ish) προσέγγιση στο sci-fi κομμάτι,

το time travel και το πώς το χειρίστηκαν οι χαρακτήρες.

Βασικά στην ταινία μπήκα πολύ ανυποψίαστος για την υπόθεση. Το μόνο που ήξερα/θυμόμουν ήταν ότι είναι δύσκολη και μάλλον θα χρειαστεί να τη δω δύο φορές για να καταλάβω τι τρέχει. Τα περι time travel δεν τα γνώριζα -ή δεν τα θυμόμουν- και στην αρχή πίστευα ότι κάπου αλλού θα το πάει η ταινία, οπότε με έπιασε απροετοίμαστο όταν με χτύπησε με το full blown time travel.

Μου άρεσε επίσης το ότι οι χαρακτήρες πορωνόταν με αυτό που έκαναν (τουλάχιστον αρχικά αυτό ήταν πιο εμφανές - σε σημείο να μιλούν ταυτόχρονα, ή να συμπληρώνουν άμεσα τον συνομιλητή τους σε μια θεωρία κλπ).

Φυσικά μου διέφυγε ένα τεράστιο κομμάτι από την "λύση"/τελική έκβαση της υπόθεσης, ενώ προς το τέλος

μπέρδευα Abe και Aaron και ποιος αλληλεπιδρούσε με ποιόν. Ίσως ήταν η κούραση, ίσως το ότι στο μυαλό μου δούλευα τα mechanics του time travel και πιθανά δικά μου σενάρια του τί μπορούσε να πάει στραβά ή τί επιπλοκές είχε πχ η μαλακία που έκανε ο Aaron με το κινητό, ίσως έφταιγε η αφήγηση και σκηνοθεσία που προς το τέλος ήταν λίγο σχιζοφρενική (= σου έδινε γρήγορα πρόσθετα κομμάτια από το πάζλ, αλλά δεν ξόδευε επαρκή χρόνο για να σου τα ενώσει με τα υπάρχοντα - όχι με προφανή τρόπο για μένα).

Τελικά θα την ξαναδώ την ταινία (πιθανότατα σήμερα), αλλά εν τω μεταξύ διάβασα κάποια posts σε forums με εξηγήσεις και θεωρίες. Μάλλον έχω αρκετά κενά, και κάποια κομμάτια από τις εξηγήσεις δεν μου κολλούν με αυτό που είδα, ενώ ακόμα δεν έχω βρει (ή δεν δίνονται καν(; )) εξηγήσεις για κάποια συγκεκριμένα άλλα κομμάτια της ταινίας.

Περίεργο που δεν έχουμε thread αφιερωμένο στην ταινία. Δηλαδή βρήκα αυτό, αλλά έχει μόνο ένα post (!).

Σήμερα προβλέπεται να δω και το Inception. Αύριο μπορεί και να έχει παραλύσει ο εγκέφαλος από τις συγκεντρωμένες απορίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...