notorious20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 the book of eli. κυριως λογο του Denzel Washington Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Hurt Locker: Την είχα μήνες τώρα στην κατοχή μου και την είδα μόλις προχθές. Ακόμα αναρωτιέμαι, πως διάολο αυτό το πράγμα κατάφερε να πάρει 6 Όσκαρ! Πως διάολο εν απουσία υπόθεσης και σεναρίου κατάφερε να ενθουσιάσει τόσο κόσμο. Και ήταν και 2 ώρες πανάθεμά το. Τα τελευταία χρόνια βγαίνουν συνέχεια ρηχές ταινίες. Οπότε στους τυφλούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Φέτος μόνο κάτι πάει να αλλάξει. Και μία που είδα το βραδάκι. 8 To Catch A Thief Καλή ταινία, αλλά με τίποτα η καλύτερη του Hitchcock ή του Gary Grant. Και για όσους έχουν απορία για το cameo του Hitchcock, έγινε σε ένα λεωφορειάκι που ο αθεόφοβος, καθόταν γαλαρία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Hurt Locker: Την είχα μήνες τώρα στην κατοχή μου και την είδα μόλις προχθές. Ακόμα αναρωτιέμαι, πως διάολο αυτό το πράγμα κατάφερε να πάρει 6 Όσκαρ! Πως διάολο εν απουσία υπόθεσης και σεναρίου κατάφερε να ενθουσιάσει τόσο κόσμο. Και ήταν και 2 ώρες πανάθεμά το. Τα τελευταία χρόνια βγαίνουν συνέχεια ρηχές ταινίες. Οπότε στους τυφλούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Φέτος μόνο κάτι πάει να αλλάξει. Και μία που είδα το βραδάκι. 8 To Catch A Thief Καλή ταινία, αλλά με τίποτα η καλύτερη του Hitchcock ή του Gary Grant. Και για όσους έχουν απορία για το cameo του Hitchcock, έγινε σε ένα λεωφορειάκι που ο αθεόφοβος, καθόταν γαλαρία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 κομματακι οφ τοπικ βλεπω το αγριος ωκεανος καλα τι μπουρδα ηταν αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 κομματακι οφ τοπικ βλεπω το αγριος ωκεανος καλα τι μπουρδα ηταν αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μην δεις το Jacob's Ladder. Ελπίζω να σε πρόλαβα. Μα γιατί; Είναι απο τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει αν και πολύ ψυχοπλάκομα.. Χθες είδα το Kiss me deadly. Του 1955 με ήρωα τον ντεντεκτιβ Μαικ Χάμερ...δεν τρελαθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μην δεις το Jacob's Ladder. Ελπίζω να σε πρόλαβα. Μα γιατί; Είναι απο τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει αν και πολύ ψυχοπλάκομα.. Χθες είδα το Kiss me deadly. Του 1955 με ήρωα τον ντεντεκτιβ Μαικ Χάμερ...δεν τρελαθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akilleas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μα γιατί; Είναι απο τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει αν και πολύ ψυχοπλάκομα.. Χθες είδα το Kiss me deadly. Του 1955 με ήρωα τον ντεντεκτιβ Μαικ Χάμερ...δεν τρελαθηκα. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Άσε που έχει επηρεάσει και τους δημιουργούς του αγαπημένου μου παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akilleas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μα γιατί; Είναι απο τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει αν και πολύ ψυχοπλάκομα.. Χθες είδα το Kiss me deadly. Του 1955 με ήρωα τον ντεντεκτιβ Μαικ Χάμερ...δεν τρελαθηκα. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Άσε που έχει επηρεάσει και τους δημιουργούς του αγαπημένου μου παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Άσε που έχει επηρεάσει και τους δημιουργούς του αγαπημένου μου παιχνιδιού. Ποιό παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Wanted με τον James McAvoy Μην δεις το Jacob's Ladder. Ελπίζω να σε πρόλαβα. porke ? τρομερό το Jacob's Ladder, οι δημιουργοί του Silent Hill έχει πει πως ήταν μια από τις επιροές τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Του ποιου; Inception. Τα λόγια είναι περιττά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jacknut Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 1) A View To Kill : απο τις καλές ταινίες του Ροτζερ Μουρ και με την πιο νουνάρα που έχει εμφανιστεί σε ταινία Μποντ ( Τάνια Ρόμπερτς ) 2) Οn Her Majesty' s Secret Service : μέσα στις τοπ-5 καλύτερες ταινίες Μποντ. Τι απίστευτη μορφάρα ο Τέλι Σαβάλλας; Ρισπέκτ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Scott Pilgrim vs the World Two thumbs up, επος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Scott Pilgrim vs the World Two thumbs up, επος! Αυτο τι ειναι περιπέτεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις