Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
natural born killers οσο γαματο το ειχα στο μυαλο μου. παλιος καλος tarantino

Oλιβερ Στοουν.

Μια από τις μεγάλες μου απογοητεύσεις.

Δημοσ.
natural born killers οσο γαματο το ειχα στο μυαλο μου. παλιος καλος tarantino

Oλιβερ Στοουν.

Δημοσ.

Street Fighter, την παλια με τον Van Damme!

Την ειχα πετυχει παλια στην τηλεοραση αλλα οχι απο την αρχη. οποτε μολις τη θυμηθηκα προχθες, την κατεβασα και σημερα την ειδα στο αμαξι πηγενωντας στη Θεσσαλονικη. μια χαρα περασε η ωρα :D

Δημοσ.

Street Fighter, την παλια με τον Van Damme!

Την ειχα πετυχει παλια στην τηλεοραση αλλα οχι απο την αρχη. οποτε μολις τη θυμηθηκα προχθες, την κατεβασα και σημερα την ειδα στο αμαξι πηγενωντας στη Θεσσαλονικη. μια χαρα περασε η ωρα :D

Δημοσ.

Clash of the Titans, για πρώτη φορά.

Ντάξει αν και cheesy had a blast! Brutal πολύ και τσίτα οι μάχες.

Της βάζω ένα 7 γιατί έπεσε τρελή δουλειά σε CGI.

Δημοσ.

Clash of the Titans, για πρώτη φορά.

Ντάξει αν και cheesy had a blast! Brutal πολύ και τσίτα οι μάχες.

Της βάζω ένα 7 γιατί έπεσε τρελή δουλειά σε CGI.

Δημοσ.
Oλιβερ Στοουν.

ιστορια του ταραντινο που την πουλησε!

Tarantino's screenplay True Romance was optioned and eventually released in 1993.[10] The second script that Tarantino sold was Natural Born Killers, which was revised by Dave Veloz, Richard Rutowski and director Oliver Stone. Tarantino was given story credit, and wished the film well

Δημοσ.
Oλιβερ Στοουν.

ιστορια του ταραντινο που την πουλησε!

Tarantino's screenplay True Romance was optioned and eventually released in 1993.[10] The second script that Tarantino sold was Natural Born Killers, which was revised by Dave Veloz, Richard Rutowski and director Oliver Stone. Tarantino was given story credit, and wished the film well

Δημοσ.

Μόλις είδα το Johny got his gun, και μιας που δεν υπάρχει τόπικ για το ''ποια ταινία μόλις θα δείτε'' θα μπω σε κανένα δίωρο να γράψω το Jacob's Ladder.

Δημοσ.

Μόλις είδα το Johny got his gun, και μιας που δεν υπάρχει τόπικ για το ''ποια ταινία μόλις θα δείτε'' θα μπω σε κανένα δίωρο να γράψω το Jacob's Ladder.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...