alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 να πω την αμαρτια μου.προσωπικα ουτε το 1ο το hangover με τρελανε.παρολο που πολλοι λενε ταινιαρα,η καλυτερη κωμωδια ever κτλ εμενα δεν μ ενθουσιασε τοσο.καλη κωμωδια αλλα μεχρι εκει,εχω δει και πολυ καλυτερες.
Aplostra Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 να πω την αμαρτια μου.προσωπικα ουτε το 1ο το hangover με τρελανε.παρολο που πολλοι λενε ταινιαρα,η καλυτερη κωμωδια ever κτλ εμενα δεν μ ενθουσιασε τοσο.καλη κωμωδια αλλα μεχρι εκει,εχω δει και πολυ καλυτερες. Πριν δω το 1 νόμιζα πως θα ειναι μια ακόμα χαζόκωμωδία σαν το CSL ας πούμε,μετα ομως,βλέποντας οτι παιζει και ο κουπερ,ειπα να του δώσω μια ευκαιρία και με εξέπληξε ευχάριστα. Πάντως αν δεις τις χολιγουντοκωμωδιες των τελευταίων ετων,νομίζω οτι η συγκεκριμένη ξεχωρίζει.
alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Πάντως αν δεις τις χολιγουντοκωμωδιες των τελευταίων ετων,νομίζω οτι η συγκεκριμένη ξεχωρίζει. συμφωνω
gavros10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 τι captain america και αμερικανικες υπερπαραγωγες Crazy, Stupid Love 100/10 ηταν πολυ καλη ταινια, παρα πολλες σκηνης που θα ηθελα να σχολιασω, πολυ γελιο ξεραθηκα σε καποια σημεια απλα ταινιαρα. τετοιες ταινιες τις καταλαβαινεις απο το εξωφυλλο και απο τον τιτλο οπως το love and other drugs
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ο αγνωστος, προσφατη ταινια... Μου αρεσε πολυ, ενα 8/10
Intruder7s Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 τι captain america και αμερικανικες υπερπαραγωγες Crazy, Stupid Love 100/10 ηταν πολυ καλη ταινια, παρα πολλες σκηνης που θα ηθελα να σχολιασω, πολυ γελιο ξεραθηκα σε καποια σημεια απλα ταινιαρα. τετοιες ταινιες τις καταλαβαινεις απο το εξωφυλλο και απο τον τιτλο οπως το love and other drugs Αφησες το modern warfare και το εριξες στις ρομαντικες κομεντι? Χμμμμ... ή πυρετο εχεις ( δεν εξηγειται αλλιως τετοια στροφη ) ή ειναι οντως πολυ καλη ταινια! Θα την δω και θα ενημερωσω
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Rab Ne Bana Di Jodi Bollywood στα καλά του. Χωρίς να ξεφεύγει από τη νόρμα αλλά με σωστές αναλογίες ρομάντζου, κωμωδίας και χορού με κέρδισε ως θεατή. Συμφωνούμε.Το είδα κ γω λογο του συντρόφου και είναι πολύ ωραία από όλες τις απόψεις καθώς κ σεναριακά μου άρεσε.Γενικά όπου παίζει ο Khan είναι ψιλο εγγύηση για Bollywood.
gavros10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αφησες το modern warfare και το εριξες στις ρομαντικες κομεντι? Χμμμμ... ή πυρετο εχεις ( δεν εξηγειται αλλιως τετοια στροφη ) ή ειναι οντως πολυ καλη ταινια! Θα την δω και θα ενημερωσω ειδαμε και σενα που εισαι ολη την ωρα μεσα mw2 καμενε rpg player. κοιτα που καταντησαμε, να μιλαμε σε ενα forum.... και για να μην βγω εκτος θεματος η ταινια ειναι πολυ ωραια και αν γινετε δες την με τον φιλαρακο σου μπας και μαθει πως να βγαζει γκομενες
gavros10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 παιδια το eat pray love βλεπετε ή τζαμπα μου το φερνει ο θειος; το imdb του εχει βαλει 5.2
Mika Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 παιδια το eat pray love βλεπετε ή τζαμπα μου το φερνει ο θειος; το imdb του εχει βαλει 5.2 απο τις πιο βαρετες ταινιες που εχω δει... και ειμαι και πολυ υπομονετικος γενικα. ειναι και 2.5 ωρες... ενω το ολο κλου το γυρναγανε σε 1.30 ωρα ανετα.
gavros10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 απο τις πιο βαρετες ταινιες που εχω δει... και ειμαι και πολυ υπομονετικος γενικα. ειναι και 2.5 ωρες... ενω το ολο κλου το γυρναγανε σε 1.30 ωρα ανετα. και εγω νομιζα οτι αξιζε... τεσπα δεν θα κατσω να χαραμισω 2.30 ωρες απο την ζωη μου εχω καλυτερα πραγματα να κανω
therock Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Super8 Το hollywood εχει χασει καθε ελεγχο. Δεν μπορω αλλο.
gavros10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Super8 Το hollywood εχει χασει καθε ελεγχο. Δεν μπορω αλλο. κατι ηξερα που δεν το ειδα
therock Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Και στο Imdb βλεπω τωρα οτι παιρνει 7.4. Ουτε καν το κλασσικο 6αρακι που παιρνουν σημερα ολες οι μουφες, αλλα πανω απο 7 πλεον. Σε λιγο θα αρχισουν και 8αρια σε εμπορικες ταινιες. Μαλλον απο δω και βερα θα βλεπω μονο ανεξαρτητες κοινωνικο-δραματικες ταινιες και ας ψυχοπλακωνομαι με το περιοχμενο και την αληθεια τους. Τελος μπουχτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις