Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαρεσει ο Josh Hartnett αλλα μαλλον τωρα τελευταια ριχνει κατι ακυρα. Αν εβλεπες το I come With The Rain εκει να δεις πως θα ψαχνοσουν για λογο υπαρξης. Κριμα και το σκεφτομουν και γω το Bunraku.

ηταν καλυτερο απο το bunraku

στο ερωτημα του διπλα απο πανω

φανταζομαι οτι κανανε τραμπα

δλδ

μια ασιατικη ο hartnett

και μια αμερικανικη ο ασιατης...

who knows

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα το I come with the Rain δεν ηταν ασιατικο, αυτο ειναι το τραγικο. Απλως ειχε ασιατικη ατμοσφαιρα, διαδραματιζοταν στην Ασια, με ασιατες που μιλουσαν Αμερικανικα! Ατιμο Localisation! Στο συνολο της ηταν απαρδεκτη. Μου ρχοταν να κοπαναω το κεφαλι μου σε τοιχο μεχρι να ραγισει ο φλοιος.

Αμα το Bunraku ηταν χειροτερο απο αυτο, τοτε τι να πω.

Δημοσ.

Οκ δεκτον. Μονο μην νομιζεις οτι υπεφερες μονος σου, γιατι καποια στιγμη θα το δω και εγω. Εχω την μαζοχιστικη ταση να βλεπω οτι κυκλοφορει απο ηθοποιους που εχω υπογραμμισει.

Δημοσ.

Οκ δεκτον. Μονο μην νομιζεις οτι υπεφερες μονος σου, γιατι καποια στιγμη θα το δω και εγω. Εχω την μαζοχιστικη ταση να βλεπω οτι κυκλοφορει απο ηθοποιους που εχω υπογραμμισει.

εγω υπεφερα γιατι δεν μπορουσα να κανω forward...

Δημοσ.

Ε ενταξει αν μια ταινια αποφασιζεις να την δεις πρεπει να την δεις κανονικα, αλλιως την εγκαταλειπεις αν ειναι τοσο ασχημη. Προσωπικα δεν καταλαβαινω την χρηση του forward. Αντε Στην χειροτερη προτιμω να βλεπω κατι ασχημο σε PAL γιατι λογο του πιο γρηγορου ρυθμου των καρε γλιτωνεις κανα 5 λεπτο συνολικα! :mrgreen:

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0449061/

πολυ καλη ταινια..

δεν εχει ουτε ιδιαιτερη δραση, ουτε σασπενς, ουτε εφε...

αλλα γενικα μ'αρεσουν οι παρεμβολες που κανει για να δειξει αλλες φασεις απο τις ζωες των πρωταγωνιστων (:

πιστευω πως το 6.5 ηταν λιγο του imdb

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0449061/

πολυ καλη ταινια..

δεν εχει ουτε ιδιαιτερη δραση, ουτε σασπενς, ουτε εφε...

αλλα γενικα μ'αρεσουν οι παρεμβολες που κανει για να δειξει αλλες φασεις απο τις ζωες των πρωταγωνιστων (:

πιστευω πως το 6.5 ηταν λιγο του imdb

ωχ, ο statham εχει μαλλια!

Δημοσ.

Tuesday, After Christmas 8.7/10

http://www.imdb.com/title/tt1470024/

Εξαιρετικη με μια συγκλονιστικη ερμηνεια απο την Mirela Oprisor.Βεβαια ολες οι ερμηνειες ειναι τοσο ρεαλιστικες που μενεις με ανοιχτο το στομα.Μακαρι να εβλεπαν αυτη την ταινια οι stars του Holywood.Πιθανως θα αισθανονταν ντροπη που παριστανουν τους ηθοποιους.

Δημοσ.

-Red state

αναμεικτα συναισθηματα ,παραξενη ταινια , 6.4 εχει στο imdb εγω ενα 7/10 θα το εβαζα , εχει μερικα στοιχεια απο σπλατερ( σφαιρες βροχη μπαμ κ κατω χωρις διαχωρισμους πρωταγωνιστες κλπ),λιγο horror λιγο περιπετεια,λιγο σε βαζει να σκεφτεις κλπ

ειναι λιγο απολα βασικα

-captain america

κριμα σε οποιον πηγε σινεμα και το ειδε

τεραστια πατατα ουτε καν αξιο βαθμολογιας

Δημοσ.

Είδε κανείς το Contagion?

Nαι.Ψιλοβλεπεται.Μην περιμενεις τιποτα φοβερο, ντοκιμαντεριστικο στυλ εχει, μην κανεις το λαθος και σκασεις λεφτα στον κινηματογραφο.Για σπιτι ειναι.

Δημοσ.

ωχ, ο statham εχει μαλλια!

ΣΟΚ και δεος..

2005 οταν δεν ηταν πολυ γνωστος ακομα και επαιξε μια χαρα στην ταινια, παρολο που δεν κυνηγουσε καποιον σε καταδιωξη με αμαξι :Ρ

Δημοσ.

Χθές είδα το Green Lantern. Μάλλον αφελές σαν υπόθεση και με πολλά κλισέ θα το χαρακτήριζα. Άκουσα ότι θα γυρίσουν και 2 με άλλον σκηνοθέτη. Γιατί άραγε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...