Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισως επειδη χθες μοιραζε ο θειος...?

:-(

Οταν βλεπεις καποιον να βαθμολογει καταλαβαινεις οτι ο θειος στελνει νεο υλικο.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτοί ειναι οι κυριοι στόχοι του Κοκκινου Μπζηλου που θέλει να κατακτήσει τον κοζμο, ναι και η αθηνα ειναι μεσα.

μόλις την είδα. εντάξει δεν ήταν και τόσο χάλια ρε παιδιά ηρεμήστε :) για να περάσει η ώρα βλεπόταν.

δεν το ξαναείδα αλλα έχω την εντύπωση οτι ήταν τα εργοστάσια του και όχι οι στόχοι του. και γιατι να είναι η αθήνα μέσα??? χμμμμμμμ ...... :mad:

Δημοσ.

Συμπτωση :-) Είδα και γω χθες το captain america 2/10 γιατί είχε ωραια φωτογραφία. (αν έπαιζε η Ναταλι θα έπαιρνε χαλαρα 3/10).

Πολύ λίγα δίνεις για την Ναταλι ρε συ... Οι ταινίες με Ναταλι πιάνουν αυτόματα βάση. Νόμος

Δημοσ.

Scarface (μετά από παααρα πολλά χρόνια).

9,6/10 είναι κάτι το απίστευτο αυτή η ταινία. Ακόμα και βλέποντας τη με άλλο μάτι μετά από τόσα χρόνια.

Δημοσ.

The Ides of March

Πολυ καλο!

Εξεπλαγην ευχαριστα γιατι φοβηθηκα με τα σχολια οτι "δεν περναει καποιο ιδιεταιρο πολιτικο μηνυμα, ευκολη πολιτικη και ανωδυνη κτλ"

Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ειναι πολιτικη ταινια τυπου Οι Άνθρωποι του Προέδρου ή Συριανα

Ειναι ταινια χαρακτηρων και παρασκηνιου γυρω απο την πολιτικη αλλα μου μοιαζει περισσοτερο με τη Φιρμα με πολιτικους αντι για δικηγορους (το εχω πει, αυτον τον Γκοσελινγκ μας τον πλασαρουν σαν τον Τομ Κρουζ της νεας εποχης)

Ολες οι ερμηνειες πολυ καλες, το σεναριο πολυ καλο οπως και η σκηνοθεσια με την ιδιεταιρότητα οτι ο Κλούνευ (ως σκηνοθετης) δειχνει αρκετα πραγματα σε καθε χαραχτηρα ωστε να μπερδευεσαι αν ειναι καλος ή @-ιδι

Πχ στην αρχη της ταινιας

οι 2 που τρεχουν τις καμπανιες των αντιπαλων φαινονται τα τομαρια, και ο Κυβερνητης και ο Στιβεν οι καλοι. Στο τελος, αν το σκεφτεις, ο χαρακτηρας του Φιλιπ Σειμουρ Χοφμαν ειναι ο πιο ηθικος και πιθανοτατα και του Πολ Τζιαματι ενω τις πραγματικες ανηθικοτητες τις εχουν κανει ο Κλουνευ και ο Γκοσελινγκ

Και βεβαια εχει τη φοβερη ατακα

"Παρεβηκες τον σπουδαιοτερο κανονα της Αμερικης. Μπορεις να εισαι Προεδρος και να κανεις πολεμο, να λες ψεματα, να χρεωκοπεις τη χωρα αλλα δεν μπορεις να πηδας τις ασκουμενες" χαχα :mrgreen: μεγαλη αληθεια

7/10

Δημοσ.

The Ides of March

Πολυ καλο!

Εξεπλαγην ευχαριστα γιατι φοβηθηκα με τα σχολια οτι "δεν περναει καποιο ιδιεταιρο πολιτικο μηνυμα, ευκολη πολιτικη και ανωδυνη κτλ"

Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ειναι πολιτικη ταινια τυπου Οι Άνθρωποι του Προέδρου ή Συριανα

Ειναι ταινια χαρακτηρων και παρασκηνιου γυρω απο την πολιτικη αλλα μου μοιαζει περισσοτερο με τη Φιρμα με πολιτικους αντι για δικηγορους (το εχω πει, αυτον τον Γκοσελινγκ μας τον πλασαρουν σαν τον Τομ Κρουζ της νεας εποχης)

Ολες οι ερμηνειες πολυ καλες, το σεναριο πολυ καλο οπως και η σκηνοθεσια με την ιδιεταιρότητα οτι ο Κλούνευ (ως σκηνοθετης) δειχνει αρκετα πραγματα σε καθε χαραχτηρα ωστε να μπερδευεσαι αν ειναι καλος ή @-ιδι

Πχ στην αρχη της ταινιας

οι 2 που τρεχουν τις καμπανιες των αντιπαλων φαινονται τα τομαρια, και ο Κυβερνητης και ο Στιβεν οι καλοι. Στο τελος, αν το σκεφτεις, ο χαρακτηρας του Φιλιπ Σειμουρ Χοφμαν ειναι ο πιο ηθικος και πιθανοτατα και του Πολ Τζιαματι ενω τις πραγματικες ανηθικοτητες τις εχουν κανει ο Κλουνευ και ο Γκοσελινγκ

Και βεβαια εχει τη φοβερη ατακα

"Παρεβηκες τον σπουδαιοτερο κανονα της Αμερικης. Μπορεις να εισαι Προεδρος και να κανεις πολεμο, να λες ψεματα, να χρεωκοπεις τη χωρα αλλα δεν μπορεις να πηδας τις ασκουμενες" χαχα :mrgreen: μεγαλη αληθεια

7/10

Τι εγινε 3 ταινιες μεσα στο 11, η μια πισω απο την αλλη, θα γινει σε λιγο εμπορικος ο Ryan...

Δημοσ.

Σου'πα, θα τον κανουν τον Τομ Κρουζ της εποχης

Μολις τον δεις και σε full action ταινια (κατα προτιμηση sci-fi) παει, εγινε

Δημοσ.

Είχα single player movie marathon σήμερα.

1. Captain America. Η απόλυτη υπερβολή και η απόλυτη πόρωση. Θα την ξαναδώ σίγουρα.

2. The Eagle. Ωραία ταινία και περνάει γρήγορα η ώρα.

3. Wrecked. Κάπου στη μέση βαρέθηκα. Δεν είναι ταινία να την δεις μόνος σου.

4. The way back. Ναι ρε φίλε. Φοβερή ταινία.

5. The Tourist. Μια ερώτηση μόνο: ΓΙΑΤΙ;

Δημοσ.

2. The Eagle. Ωραία ταινία και περνάει γρήγορα η ώρα.

Όντως!

Δε μου αρέσουν συνήθως αυτές οι ταινίες αλλά η συγκεκριμένη ήταν ΟΚ!

Ένα 5-6 το παίρνει από μένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...