Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικές ταινίες που είδα αυτή την εβδομάδα:

Fight Club (1999):Πολύ καλή ταινία αν και το τέλος δεν μου άρεσε και τόσο 8,5/10

Blitz (2011): καλύτερη από ότι περίμενα καθώς δεν είχα διαβάσει και τα καλύτερα σχόλια

6,5/10

The Resident (2011): Μέτριο θρίλερ 5/10

Attack the Block (2011):δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε 7,5

Zookeeper (2011:για κωμωδία καλή ήταν και είχε και γέλιο σε μερικές σκηνές 6/10

Bad Teacher (2011): πολύ βαρετή 3/10

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

colombiana

κατι σαν την κολομβιανη εκδοχη του Hanna ? καλη για dvd ,ουτε καν για σινεμα

για dvd θα εβαζα 6.5/10 περναει η ωρα

για σινεμα χαμενα λεφτα απλα

Δημοσ.

Drive

Το είδα και εγώ σε σινεμά και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Πολύ ενδιαφέρων και μυστηριώδης ο κεντρικός χαρακτήρας, ο Gosling ήταν λιτός και απέριττος στην ερμηνεία του. Καλό το σενάριο, όλοι οι χαρακτήρες είχαν την σκοτεινή τους πλευρά όμως δεν μου άρεσε που δεν τους ανέπτυξε περεταίρω. Η μουσική, η ατμόσφαιρα, η σκηνοθεσία μέχρι και η γραμματοσειρά των τίτλων της αρχής μύριζε 80's, και απότι φαίνεται μας έχει λείψει...

Μακάρι να βγει και συνέχεια (θα προτιμούσα prequel για να μάθουμε το background του πρωταγωνιστή).

8,5/10 επειδή ο πήχης έχει πέσει πολύ χαμηλά...

P.S. Θύμισε σε κανέναν άλλο κορεάτικες-γιαπωνέζικες-κινέζικες ταινίες που αλλάζουν κατηγορία καταμεσούς της ταινίας (π.χ. από αστυνομικά σε σπλάτερ, από ρομαντικά σε θρίλλερ κ.λ.π.)???

Δημοσ.

Μακάρι να βγει και συνέχεια (θα προτιμούσα prequel για να μάθουμε το background του πρωταγωνιστή).

Συμφωνώ με όλα τα άλλα εκτός απο αυτό. Ελπίζω να μην το αρμέξουν. Το είδαμε, μας άρεσε, φτάνει.

Δημοσ.

the tree of life δεν χωράει βαθμολογία.-------------------------- όσο πάει.Τραγική όσο δεν πάει.Το drive angry μπροστά του είναι για όσκαρ.

Μην την δείτε για κανένα λόγο.

Το να μην σου αρεσε ειναι θεμιτο. Το να παρακινεις τους υπολοιπους να μην την δουν ειναι απαραδεκτο.Καλο θα ηταν να αναφερεις γιατι δεν σου αρεσε.

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να γράψω ακριβώς το ίδιο με τον fearwhatnow.

Δημοσ.

Δεν είναι καν ταινία.Είναι ένα ωραίο βίντεο με ωραία μουσική και ωραίες εικόνες.Ταινία δεν είναι.εκτός από κανένα 10λεπτο στην αρχή που έχει μερικούς διαλόγους μετά τίποτα.

Δηλαδή επειδή είπα εγώ μην την δείτε δεν θα την δει όποιος θέλει?Δεμένο τον έχω?

Δημοσ.

Ναι ρε συ, ισα ισα που η δυσφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση. Πιο συχνα κανεις κατι επειδη σου λενε να μην το κανεις, παρτα οταν σου πουν να το κανεις. Πεφτει τρελο reverse psychology.

Δημοσ.

Ηοrrible bosses!Δε τρελαθηκα κιολας!Η υποθεση δεν ειχε κατι που θα σου κεντριζε πιο πολυ το ενδιαφερον...

Μου φανηκε καλη και βλεπεται ευχαριστα σε συγκριση με το τι σκουπιδι κυκλοφορει στο ειδος αυτο

Δημοσ.

Μολις ειδα το <<Kill The Irishman>>

Μου αρεσε αρκετα για πολλους λογους..(ωραιες ερμηνιες-καλη ιρλανδεζικη μουσικη-ειναι και αληθινη ιστορια)

Με λιγα λογια την ευχαριστηθηκα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...