bscyb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μερικές ταινίες που είδα αυτή την εβδομάδα: Fight Club (1999):Πολύ καλή ταινία αν και το τέλος δεν μου άρεσε και τόσο 8,5/10 Blitz (2011): καλύτερη από ότι περίμενα καθώς δεν είχα διαβάσει και τα καλύτερα σχόλια 6,5/10 The Resident (2011): Μέτριο θρίλερ 5/10 Attack the Block (2011):δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε 7,5 Zookeeper (2011:για κωμωδία καλή ήταν και είχε και γέλιο σε μερικές σκηνές 6/10 Bad Teacher (2011): πολύ βαρετή 3/10
epp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 colombiana κατι σαν την κολομβιανη εκδοχη του Hanna ? καλη για dvd ,ουτε καν για σινεμα για dvd θα εβαζα 6.5/10 περναει η ωρα για σινεμα χαμενα λεφτα απλα
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δεν σου άρεσε το τέλος του Fight Club? :confused: σιριουσλί;
bnvdarklord Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δεν σου άρεσε το τέλος του Fight Club? :confused: σιριουσλί; Μπορει να εννοεί το τελευταίο καρέ
hurin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Drive Το είδα και εγώ σε σινεμά και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Πολύ ενδιαφέρων και μυστηριώδης ο κεντρικός χαρακτήρας, ο Gosling ήταν λιτός και απέριττος στην ερμηνεία του. Καλό το σενάριο, όλοι οι χαρακτήρες είχαν την σκοτεινή τους πλευρά όμως δεν μου άρεσε που δεν τους ανέπτυξε περεταίρω. Η μουσική, η ατμόσφαιρα, η σκηνοθεσία μέχρι και η γραμματοσειρά των τίτλων της αρχής μύριζε 80's, και απότι φαίνεται μας έχει λείψει... Μακάρι να βγει και συνέχεια (θα προτιμούσα prequel για να μάθουμε το background του πρωταγωνιστή). 8,5/10 επειδή ο πήχης έχει πέσει πολύ χαμηλά... P.S. Θύμισε σε κανέναν άλλο κορεάτικες-γιαπωνέζικες-κινέζικες ταινίες που αλλάζουν κατηγορία καταμεσούς της ταινίας (π.χ. από αστυνομικά σε σπλάτερ, από ρομαντικά σε θρίλλερ κ.λ.π.)???
Kasrith Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μακάρι να βγει και συνέχεια (θα προτιμούσα prequel για να μάθουμε το background του πρωταγωνιστή). Συμφωνώ με όλα τα άλλα εκτός απο αυτό. Ελπίζω να μην το αρμέξουν. Το είδαμε, μας άρεσε, φτάνει.
johnyboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 the tree of life δεν χωράει βαθμολογία.-------------------------- όσο πάει.Τραγική όσο δεν πάει.Το drive angry μπροστά του είναι για όσκαρ. Μην την δείτε για κανένα λόγο.
xri_ni Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ηοrrible bosses!Δε τρελαθηκα κιολας!Η υποθεση δεν ειχε κατι που θα σου κεντριζε πιο πολυ το ενδιαφερον...
fearwhatnow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 the tree of life δεν χωράει βαθμολογία.-------------------------- όσο πάει.Τραγική όσο δεν πάει.Το drive angry μπροστά του είναι για όσκαρ. Μην την δείτε για κανένα λόγο. Το να μην σου αρεσε ειναι θεμιτο. Το να παρακινεις τους υπολοιπους να μην την δουν ειναι απαραδεκτο.Καλο θα ηταν να αναφερεις γιατι δεν σου αρεσε.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ήμουν έτοιμος να γράψω ακριβώς το ίδιο με τον fearwhatnow.
johnyboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι καν ταινία.Είναι ένα ωραίο βίντεο με ωραία μουσική και ωραίες εικόνες.Ταινία δεν είναι.εκτός από κανένα 10λεπτο στην αρχή που έχει μερικούς διαλόγους μετά τίποτα. Δηλαδή επειδή είπα εγώ μην την δείτε δεν θα την δει όποιος θέλει?Δεμένο τον έχω?
therock Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ναι ρε συ, ισα ισα που η δυσφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση. Πιο συχνα κανεις κατι επειδη σου λενε να μην το κανεις, παρτα οταν σου πουν να το κανεις. Πεφτει τρελο reverse psychology.
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ηοrrible bosses!Δε τρελαθηκα κιολας!Η υποθεση δεν ειχε κατι που θα σου κεντριζε πιο πολυ το ενδιαφερον... Μου φανηκε καλη και βλεπεται ευχαριστα σε συγκριση με το τι σκουπιδι κυκλοφορει στο ειδος αυτο
panos9553 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μολις ειδα το <<Kill The Irishman>> Μου αρεσε αρκετα για πολλους λογους..(ωραιες ερμηνιες-καλη ιρλανδεζικη μουσικη-ειναι και αληθινη ιστορια) Με λιγα λογια την ευχαριστηθηκα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις