Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Youth in Revolt (2009) - IMDb 8.8/10

Μικρη σε διαρκεια, ''μεγαλη'' σε ποιοτητα...Μια πραγματικη ταινια...

Δημιουργει συναισθηματα, με λιγοτερο γελιο αλλα περισσοτερες σκεψεις και, προσωπικα, θυμο...

Για ενα ξανθο αδιαφορο και παγερο κοριτσι στις περισσοτερες σκηνες, εκεινος δημιουργησε μια περσονα αφου δεν ενοιωθε ικανος να αγαπηθει ο ιδιος απο εκεινη, με αποτελεσμα να καψει τη μιση πολη του, να τον κυνηγαει ολη η αστυνομια της περιοχης, να υποστει τιμωριες, να κανει ταξιδια ημιγυμνος, και εν τελει να μπει και στην στενη...

Το μονο που κραταω σαν θετικο ειναι πως στο τελος βρηκε τον εαυτο του, σβηνωντας μια για παντα την περσονα του...

Απο τις λιγες ταινιες του ειδους, που δεν επικεντρωνετε στην επιφανειακη κωμωδια, στο γελιο, και στα κομπλεξ της ηλικιας, αλλα στην προσωπικη αναζητηση του εαυτου του πρωταγωνιστη και στις ''συνεπεις'' της...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις είδα το District 9 μετα από προτροπές πολλών φίλων. Δεν το περίμενα. 10/10

καλα πλακα κανεις και εσυ και οι 4 που βαλαν + ... χειροτερη ''μετοστανιοκαληταινια'' δεν εχω δει.

συγγνωμη αλλα θα εσκαγα , μιας και τρεφω μισος.

Δημοσ.

καλα πλακα κανεις και εσυ και οι 4 που βαλαν + ... χειροτερη ''μετοστανιοκαληταινια'' δεν εχω δει.

συγγνωμη αλλα θα εσκαγα , μιας και τρεφω μισος.

AEK δεν εισαι?

Τι να ξερεις απο καλη μπαλα και καλες ταινιες? :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

AEK δεν εισαι?

Τι να ξερεις απο καλη μπαλα και καλες ταινιες? :mrgreen: :mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχααχ

ενα δικιο το εχει ο φιλος μας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμένα μου φάνηκε μαπα ταινια το District 9 με πολύ εξυπνο όμως στορυ.

Επεξ/σία από Chrisxxx
Δημοσ.

Είμαι και εγώ ένας hater του District 9 and yes I'm glad for this.tongue.gif και δεν είμαι ΑΕΚbiggrin.gifbiggrin.gif.

Είδα σήμερα την The Adjustment Bureau a.k.a. Οι Ρυθμιστές. Αρκετά καλή κατά την ταπεινή μου άποψη και της βάζω 8/10.cool.png

"Όλα είναι μέρος του σχεδίου."

Δημοσ.

blue valentine....μην τη δειτε ΠΟΤΕ ακομα και αν σας απειλουν με οπλο προτιμηστε το θανατο.............

shock.png απο τις καλυτερες ειναι...

Δημοσ.

Transformers 3. ¨Εχουν τόσα λεφτά, γιατί στο διάολο δεν κάνουν και κάτι αξιοπρεπές. Ναι το ήξερα θα ήταν μούφα, αλλά αυτή η ταινία με στενοχώρησε πραγματικά. 3/10

Θείος. Είπαμε δεν είμαστε και κορόιδα.

Δημοσ.

Γιατί πάτε και τα βλέπετε και βγάζουν 200+ εκ. κάθε φορά που κυκλοφορούν τέτοια έργα.

Δημοσ.

Είδα πριν καμιά ωρίτσα το Seven Pounds. Αρκετά καλό. Λίγο αδιάφορο στην αρχή που μπλέκει timelines αλλά όσο πέρναγε η ώρα μου κέρδιζε το ενδιαφέρον. Αναμενόμενο το τέλος αλλά παρ' όλα αυτά δε με απογοήτευσε. Ενα 7αράκι από μένα.

Δημοσ.

Γιατί πάτε και τα βλέπετε και βγάζουν 200+ εκ. κάθε φορά που κυκλοφορούν τέτοια έργα.

Ενταξει εμεις ξερουμε γιατι τα βλεπουμε. Για τους αλλους που τα βλεπουν και λενε "πω πω μα καλα τι εργαρα 10/10" τι να πεις?

Δημοσ.

dog pound.

Άγριο ξυλίκι.Η ταινία διαδραματίζεται σε φυλακές ανηλίκων και τον τραμπουκισμό εκεί μέσα.Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που λες,να πας εσύ εκεί να πλακώσεις τον ηθοποιό :P

7/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...