mchls Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Youth in Revolt (2009) - IMDb 8.8/10 Μικρη σε διαρκεια, ''μεγαλη'' σε ποιοτητα...Μια πραγματικη ταινια... Δημιουργει συναισθηματα, με λιγοτερο γελιο αλλα περισσοτερες σκεψεις και, προσωπικα, θυμο... Για ενα ξανθο αδιαφορο και παγερο κοριτσι στις περισσοτερες σκηνες, εκεινος δημιουργησε μια περσονα αφου δεν ενοιωθε ικανος να αγαπηθει ο ιδιος απο εκεινη, με αποτελεσμα να καψει τη μιση πολη του, να τον κυνηγαει ολη η αστυνομια της περιοχης, να υποστει τιμωριες, να κανει ταξιδια ημιγυμνος, και εν τελει να μπει και στην στενη... Το μονο που κραταω σαν θετικο ειναι πως στο τελος βρηκε τον εαυτο του, σβηνωντας μια για παντα την περσονα του... Απο τις λιγες ταινιες του ειδους, που δεν επικεντρωνετε στην επιφανειακη κωμωδια, στο γελιο, και στα κομπλεξ της ηλικιας, αλλα στην προσωπικη αναζητηση του εαυτου του πρωταγωνιστη και στις ''συνεπεις'' της...
kuzko21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μόλις είδα το District 9 μετα από προτροπές πολλών φίλων. Δεν το περίμενα. 10/10 καλα πλακα κανεις και εσυ και οι 4 που βαλαν + ... χειροτερη ''μετοστανιοκαληταινια'' δεν εχω δει. συγγνωμη αλλα θα εσκαγα , μιας και τρεφω μισος.
DKNI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 καλα πλακα κανεις και εσυ και οι 4 που βαλαν + ... χειροτερη ''μετοστανιοκαληταινια'' δεν εχω δει. συγγνωμη αλλα θα εσκαγα , μιας και τρεφω μισος. AEK δεν εισαι? Τι να ξερεις απο καλη μπαλα και καλες ταινιες? :mrgreen:
gavros10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 AEK δεν εισαι? Τι να ξερεις απο καλη μπαλα και καλες ταινιες? :mrgreen: χαχαχαχαχαχαχααχ ενα δικιο το εχει ο φιλος μας
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 To District 9 ειναι και γαμω τις ταινιες και δεν ειμαι απο εκεινους τους 4 που εβαλαν +.
johnyboy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 the perfect host.Κάποιοι το έκραζαν πριν μερικές σελίδες και δικαιολογημένα.Βαρετή εντελώς.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) και εμένα μου φάνηκε μαπα ταινια το District 9 με πολύ εξυπνο όμως στορυ. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2011 από Chrisxxx
Panos.Powers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Spider-man 2 την εχω δει αρκετες φορες αλλα παραμενει μια απο τις αγαπημενες μου. 9/10 απο εμενα.
spook Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Είμαι και εγώ ένας hater του District 9 and yes I'm glad for this. και δεν είμαι ΑΕΚ. Είδα σήμερα την The Adjustment Bureau a.k.a. Οι Ρυθμιστές. Αρκετά καλή κατά την ταπεινή μου άποψη και της βάζω 8/10. "Όλα είναι μέρος του σχεδίου."
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 blue valentine....μην τη δειτε ΠΟΤΕ ακομα και αν σας απειλουν με οπλο προτιμηστε το θανατο............. απο τις καλυτερες ειναι...
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Transformers 3. ¨Εχουν τόσα λεφτά, γιατί στο διάολο δεν κάνουν και κάτι αξιοπρεπές. Ναι το ήξερα θα ήταν μούφα, αλλά αυτή η ταινία με στενοχώρησε πραγματικά. 3/10 Θείος. Είπαμε δεν είμαστε και κορόιδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Γιατί πάτε και τα βλέπετε και βγάζουν 200+ εκ. κάθε φορά που κυκλοφορούν τέτοια έργα.
giorgospan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Είδα πριν καμιά ωρίτσα το Seven Pounds. Αρκετά καλό. Λίγο αδιάφορο στην αρχή που μπλέκει timelines αλλά όσο πέρναγε η ώρα μου κέρδιζε το ενδιαφέρον. Αναμενόμενο το τέλος αλλά παρ' όλα αυτά δε με απογοήτευσε. Ενα 7αράκι από μένα.
therock Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Γιατί πάτε και τα βλέπετε και βγάζουν 200+ εκ. κάθε φορά που κυκλοφορούν τέτοια έργα. Ενταξει εμεις ξερουμε γιατι τα βλεπουμε. Για τους αλλους που τα βλεπουν και λενε "πω πω μα καλα τι εργαρα 10/10" τι να πεις?
Meraklis56 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 dog pound. Άγριο ξυλίκι.Η ταινία διαδραματίζεται σε φυλακές ανηλίκων και τον τραμπουκισμό εκεί μέσα.Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που λες,να πας εσύ εκεί να πλακώσεις τον ηθοποιό 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις