kk1991 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 blue valentine....μην τη δειτε ΠΟΤΕ ακομα και αν σας απειλουν με οπλο προτιμηστε το θανατο.............
mchls Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) I Love You, Beth Cooper (2009) - IMDb 8.2/10 Πολυ καλη ερμηνεια απο τον Paul Rust, και τον Jack Carpenter... Αναλαφρη ταινιουλα, ομως με ''κερδισε'' εξ 'αρχης... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2011 από mchls
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Για περιοδικό είσαι. aαυτο ειναι που λεμε , βλεπω μια ταινια και την ευχαριστιεμαι. Εγω φταίω που δεν εχουν σενάριο στις ταινίες που κανουν; Φταιω; Μ; τελικά είδα το Θορ, 3.5/10 λόγω καποιων σκηνων που μ'αρεσαν στην αρχη, 2.5/10 αν δεν έπαιζε η Ναταλι.
Sellers Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Εγω φταίω που δεν εχουν σενάριο στις ταινίες που κανουν; Φταιω; Μ; τελικά είδα το Θορ, 3.5/10 λόγω καποιων σκηνων που μ'αρεσαν στην αρχη, 2.5/10 αν δεν έπαιζε η Ναταλι. Έχω εντοπίσει τι ψάχνεις. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις τόσες ώρες ταινία.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Έχω εντοπίσει τι ψάχνεις. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις τόσες ώρες ταινία. Tις είδα. 9.5/10 μονο και μόνο γιατι παίζει η Ναταλι.
star12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 MIDNIGHT IN PARIS. ωραια ιστορια,ωραια πλοκη,ωραιες ερμεινειες ιδιως απο την εντυπωσιακη μαριον κορτιγιαν.φοβερη σκηνοθεσια που φωναζει απο την αρχη του εργου WOODY ALLEN και ομορφες εικονες που προβαλουν την υπεροχη πλευρα του παρισιου..Ειναι λιγο αργη σε καπια σημεια αλλα γινεται αστεια ρομαντικη και κοινωνικη ιδιως προς το φιναλε.. ειναι ενα εργο που αξιζει σε σινεμα, περναει ευχαριστα η ωρα σου, και ειναι η δευτερη ρομαντικη κομεντι που με αρεσε μετα το friends with benefits 7 μιση για μενα
GabrielConnor Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μόλις είδα το District 9 μετα από προτροπές πολλών φίλων. Δεν το περίμενα. 10/10
fearwhatnow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 The tree of life 9.5/10 Περιμενα πως και πως να το δω σε blu-ray και φυσικα δεν απογοητευτηκα.Κριμα για οσους την πρωτοειδαν στον κινηματογραφο.Η ταινια απαιτει εικονα υψηλης ευκρινειας.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 The tree of life 9.5/10 Περιμενα πως και πως να το δω σε blu-ray και φυσικα δεν απογοητευτηκα.Κριμα για οσους την πρωτοειδαν στον κινηματογραφο.Η ταινια απαιτει εικονα υψηλης ευκρινειας. Ε, ναι ρε συ, αλλά δε συγκρίνετε η εμπειρία του κινηματογράφου έτσι κι αλλιώς. Η ταινία απαιτεί πρώτα κινηματογράφο και η υψηλή ευκρίνεια είναι δευτερεύον. Νόμος!
capten- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Driver{**1/2} Τίποτα σπουδαίο.Καλός ο πρωταγωνιστής αλλα στο BLUE Valentine που είδα πέρυσι ήταν πολύ καλύτερος. {MALL 12}
kuzko21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Tις είδα. 9.5/10 μονο και μόνο γιατι παίζει η Ναταλι. φοριεται πολυ τωρα τελευταια η Εβραια.
mchls Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Sex Drive (2008) - IMDb 8.5/10 Καλοστημενη ταινια αν και δεν με ''κερδισε'' εξ αρχης... Ο Josh Zuckerman παρα πολυ καλος στον ρολο του ντροπαλου παρθενου... Αρκετα συμπαθητικη ερμνηνεια απο τον James Marsden... Η Amanda Crew φοβερο παιδι, αν και στο τελος τη ''πατησα'' και εγω... Ο Clark Duke, εεεε ο Clark Duke... Η unrated εκδοση βεβαια ειχε τα σπαστικα της, ανα 5 λεπτα με τις chick-ες μπροστα στην οθονη, που σε αποσπαγαν απο την ροη και θυμιζαν διαφημιστικο σποτακι... Πολυ-πολυ γελιο, και νοημα, αν και νομιζα πως θα ηταν καμια επιφανειακη ταινιουλα της πλακας... Και το κλεισιμο αφιερωμενο στα μυθικα μπαλακια του Jose Duarte ο οποιος απεβιωσε 2 μηνες πριν την επισημη προβολη της ταινιας... Οσοι εχετε δει την ταινια, στο τελος αναφερει πως ο Ιαν αφησε εγκυο την Μπεκα...Ειναι αληθεια ρε πααιδια; ; ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις