xri_ni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 The music never stopped Yπεροχη ταινια,με συγκινησε πολυ.Τη συστηνω ανεπιφυλακτα.
eu@ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Γουστάρω!!! Καλή φάση * eu@ δες και εσύ το Hachiko μόλις ειδα το τρέιλερ,φιανεται πολυ καλή!
kuzko21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 The music never stopped Yπεροχη ταινια,με συγκινησε πολυ.Τη συστηνω ανεπιφυλακτα. Οντως , ο Simmons μπορει να παιξει και αλλα πραματα εκτος απο την Jameson στο spiderman
eu@ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 πρίν λιγες μερες ειδα Grave Encounters βαρετή ως το τελευταιο μισάωρο!
xri_ni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Johnny English Reborn Ενταξει απλα τελειος Rowan Atkinson.....
Material_Defender_1032 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ένιωσα σαν να βλέπω 10ωρη ταινία. Γ@μα μας ρε Spielberg... Μόνο η ερμηνεία του Bale άξιζε.
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Johnny English Reborn Ενταξει απλα τελειος Rowan Atkinson..... Κι εγώ μόνο και μόνο για τον ατκινσον θέλω να την δω...
xri_ni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δε την περιμενα τοσο καλη!Ολη η αιθουσα κατω απο τα γελια!Εχει μια φατσα που μονο που τη βλεπεις γελας .
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Γενικά αν κ εχω πολύ καιρο να δω κωμωδία πιστευω ότι ειναι ιδανικές για σινεμα γιατι και να μη σ'αρέσει πολύ σε παρασύρουν οι γύρω σου και γελάς. Your Highness: Την περίμενα με ανυπομονησία. Απογοητεύτηκα. 3/10 επειδη παίζει η Ναταλι αλλιως 1/10. Transformers: 1/10, δεν αντεξα να τη δω ολη. Black Death : 2.5/10. O Bean όταν παίζει σε ταινία την spoilerιαζει και μόνο με τη συμμετοχη του. Τωρα ετοιμαζομαι να δω τους pirates και αν ξανααπογοητευτώ, λογικα και αυτοί κατω απο 5 θα παρουν.
johnyboy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 i saw the devil άλλη μια κορεάτικη ταινιάρα.η ταινία απλά τα έσπασε.ίσως να μπορούσε να ήταν λίγο μικρότερη σε διάρκεια αλλά και πάλι ήταν φοβερή.
kuzko21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δε την περιμενα τοσο καλη!Ολη η αιθουσα κατω απο τα γελια!Εχει μια φατσα που μονο που τη βλεπεις γελας . συμφωνω , προτεινεται αφοβα. αυτη η φατσα ειναι λες και βλεπω τον bean σε υποθεση αντικατασκοπιας. και το trollαρισμα , κλασσικο και μοναδικο! 8/10 ανετα απο εμενα για τον ατκινσον και μονο. Γενικά αν κ εχω πολύ καιρο να δω κωμωδία πιστευω ότι ειναι ιδανικές για σινεμα γιατι και να μη σ'αρέσει πολύ σε παρασύρουν οι γύρω σου και γελάς. Your Highness: Την περίμενα με ανυπομονησία. Απογοητεύτηκα. 3/10 επειδη παίζει η Ναταλι αλλιως 1/10. Transformers: 1/10, δεν αντεξα να τη δω ολη. Black Death : 2.5/10. O Bean όταν παίζει σε ταινία την spoilerιαζει και μόνο με τη συμμετοχη του. Τωρα ετοιμαζομαι να δω τους pirates και αν ξανααπογοητευτώ, λογικα και αυτοί κατω απο 5 θα παρουν. αυτο ειναι που λεμε , βλεπω μια ταινια και την ευχαριστιεμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις