therock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ο κος Ποπερ και οι Πινγκουινοι του. Ρε γμτ, θα πρεπε να ηταν παρανομο να βγαινουν τετοιες βλακειες. Αν ειχα εξουσια θα τους εβαζα φυλακη. Καλα τοσο πολυ εχουν στερεψει απο ιδεες, ή απλα τους εχουν πυροβολησει στο κεφαλι αυτους που βγαζουν τετοια σεναρια? Απλα ομολογουμενως εχω το ελαττωμα να βλεπω καποιες ταινιες μονο και μονο επειδη παιζουν ατομα που συμπαθω, (Jim Carrey, επι της παρουσης) και τωρα τελευταια ολο πεφτω σε βλακειες.
gavros10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Transformes dark of the moon επικιλα αν και με πολλες δοσεις φαντασιας δεν πειραζει η γκομενα τα σπαει
giorgospan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 τι σχεση εχουν τα κομπλεξ με το αν εχει καποιος μια προσωπικη προτιμηση σε κινηματογραφο συγκεκριμενης εθνικης προελευσεως; Δεν έχω πρόβλημα κάποιος να έχει κάποια ιδιαίτερη πρότιμηση σε κάποια σχολή/χώρα προέλευσης. Φυσικό είναι να προτιμάς κάτι περισσότερο από κάτι άλλο. Αλλά ο τρόπος που το γραφεί μηδενίζει όλες τις υπόλοιπες σχολές/χώρες. Και συγγνώμη αλλά αυτό με προσβάλει. Και το να μηδενίζεις κάθε σχολή/χώρα εκτός από μία που προτιμάς είναι κόμπλεξ.
KilliK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 δεν διεκρινα καποιο μηδενισμο απο την πλευρα του για τις υπολοιπες σχολες/χωρες του κινηματογραφου,παρα μονο την ιδιαιτερη προτιμηση του για το ιαπωνικο σινεμα. τουλαχιστον,αυτη την εντυπωση πηρα.
marios32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Hachiko A Dogs Story. Συγκινήθηκα λίγο να πω την αλήθεια, είναι και μορφή ο σκύλος
Kasrith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Hachiko A Dogs Story. Συγκινήθηκα λίγο να πω την αλήθεια, είναι και μορφή ο σκύλος Εγώ να δεις όταν την είδα.. Αγκαλιά με τον σκύλο, που είναι κ ίδια ράτσα
eu@ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 horrible bosses απογοητευτηκα λιγο γιατι την περιμενα πολυ καλυτερη,ειχε γελιο αλλα όκ! 5/10
marios32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εγώ να δεις όταν την είδα.. Αγκαλιά με τον σκύλο, που είναι κ ίδια ράτσα Γουστάρω!!! Καλή φάση * eu@ δες και εσύ το Hachiko
spook Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 horrible bosses απογοητευτηκα λιγο γιατι την περιμενα πολυ καλυτερη,ειχε γελιο αλλα όκ! 5/10 +1 , συμφωνώ απόλυτα για το γεγονός ότι και εγώ την περίμενα καλύτερη, αλλά το καλό είναι ότι πέρασα ευχάριστα μιάμιση ώρα.
viper2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σόρρυ για το ΟΤ αλλά υπονοείς ότι καμία άλλη χώρα δεν προσφέρει καλές ταινίες; Ώρες-ώρες αυτά τα κόμπλεξ... νταξει δικιο εχεις εκανε λαθος ευτυχως που υπαρχουν και οι ασιατες ηθελε να πει
gavros10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 The smurfs φοβερη ταινια θα την ξαναβλεπα αλλες 100 φορες
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κάπου εδώ ίσως έφτασε η ώρα να κλειδώσει το συγκεκριμένο thread...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σελίδες με στρουμφάκια άλλες 100 φορές? Καλύτερα όχι. ...εκτός αν μας υποσχεθείς ότι δε θα μας ενημερώσεις στις επόμενες 100 θεάσεις που θα κάνεις στα στρουμφάκια...
kostas_dr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Είδα το Zookeeper. Χαριτωμένη ήταν, καλός ο Kevin James.
Προτεινόμενες αναρτήσεις