Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κος Ποπερ και οι Πινγκουινοι του.

Ρε γμτ, θα πρεπε να ηταν παρανομο να βγαινουν τετοιες βλακειες. Αν ειχα εξουσια θα τους εβαζα φυλακη. Καλα τοσο πολυ εχουν στερεψει απο ιδεες, ή απλα τους εχουν πυροβολησει στο κεφαλι αυτους που βγαζουν τετοια σεναρια?

Απλα ομολογουμενως εχω το ελαττωμα να βλεπω καποιες ταινιες μονο και μονο επειδη παιζουν ατομα που συμπαθω, (Jim Carrey, επι της παρουσης) και τωρα τελευταια ολο πεφτω σε βλακειες.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι σχεση εχουν τα κομπλεξ με το αν εχει καποιος μια προσωπικη προτιμηση σε κινηματογραφο συγκεκριμενης εθνικης προελευσεως; :huh:

Δεν έχω πρόβλημα κάποιος να έχει κάποια ιδιαίτερη πρότιμηση σε κάποια σχολή/χώρα προέλευσης. Φυσικό είναι να προτιμάς κάτι περισσότερο από κάτι άλλο. Αλλά ο τρόπος που το γραφεί μηδενίζει όλες τις υπόλοιπες σχολές/χώρες. Και συγγνώμη αλλά αυτό με προσβάλει. Και το να μηδενίζεις κάθε σχολή/χώρα εκτός από μία που προτιμάς είναι κόμπλεξ.

Δημοσ.

δεν διεκρινα καποιο μηδενισμο απο την πλευρα του για τις υπολοιπες σχολες/χωρες του κινηματογραφου,παρα μονο την ιδιαιτερη προτιμηση του για το ιαπωνικο σινεμα.

τουλαχιστον,αυτη την εντυπωση πηρα.

Δημοσ.

Hachiko A Dogs Story.

Συγκινήθηκα λίγο να πω την αλήθεια, είναι και μορφή ο σκύλος wub.gif

Εγώ να δεις όταν την είδα.. Αγκαλιά με τον σκύλο, που είναι κ ίδια ράτσα

Δημοσ.

Εγώ να δεις όταν την είδα.. Αγκαλιά με τον σκύλο, που είναι κ ίδια ράτσα

Γουστάρω!!! Καλή φάση cool.png

* eu@ δες και εσύ το Hachiko wub.gif

Δημοσ.

horrible bosses

απογοητευτηκα λιγο γιατι την περιμενα πολυ καλυτερη,ειχε γελιο αλλα όκ! 5/10

+1 , συμφωνώ απόλυτα για το γεγονός ότι και εγώ την περίμενα καλύτερη, αλλά το καλό είναι ότι πέρασα ευχάριστα μιάμιση ώρα. smilie.png

Δημοσ.

Σόρρυ για το ΟΤ αλλά υπονοείς ότι καμία άλλη χώρα δεν προσφέρει καλές ταινίες; Ώρες-ώρες αυτά τα κόμπλεξ...

νταξει δικιο εχεις

εκανε λαθος

ευτυχως που υπαρχουν και οι ασιατες ηθελε να πει

Δημοσ.

Σελίδες με στρουμφάκια άλλες 100 φορές?

Καλύτερα όχι.

...εκτός αν μας υποσχεθείς ότι δε θα μας ενημερώσεις στις επόμενες 100 θεάσεις που θα κάνεις στα στρουμφάκια... :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...