Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dinner for schmucks: Σε μερικές σκηνές πραγματικά έλιωσα στο γέλιο (10-15 λεπτά) αλλά στην υπόλοιπη ταινία βαρέθηκα πάντως γενικά για κωμωδία ήταν αρκετά καλή 7/10

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε:

Thor

Το περίμενα καλύτερο. 5/10

The pianist

Πολύ όμορφη ταινία από ένα σκηνοθέτη (Ρομάν Πολάνσκι)που έζησε τα γεγονότα που περιγράφει.

Πειστικός και ο Άντριεν Μπρόντυ στο ρόλο του.

Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να την βάλω στα ίδια με το αριστούργημα του Spielberg.

7/10

Bridesmaids

Η κατάντια του imdb. Αδιάφορη χαζοκομεντί με 7.2..

3/10

Your highness

Αδιάφορες καφροατάκες για χιούμορ. Best part το string της Portman..

4/10

Δημοσ.

Μόλις είχα κι εγώ να δω το Drive. Εξαιρετική ταινία, φοβερή φωτογραφία ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ soundtrack. Και σε συγκεκριμένες σκήνες ήμουν στην άκρη της θέσης από την ένταση. Φοβερή εμπειρία. Σίγουρα είμαι ακόμα σε cinema-mode και ίσως υπερβάλλω λίγο αλλά πραγματικά την απόλαυσα όσο λίγες ταινίες. 10/10

Δίκιο δεν έχω που τους λέω να πάνε σινεμά και να αφήσουν τους θείους?

Δημοσ.

Δικιο εχεις. Να σου στειλω το paypal account μου να μου στειλεις κανα 10ευρω που κανει το εισητηριο?

Με 7 πήγα έγω :P Αλλά όντως δεν είναι για κάθε καλή ταινία που βγαίνει να πηγαίνεις cinema αλλιώς δε θα 'χουμε ούτε να φάμε μετά. Αλλά δεν το μετανιώσα καθόλου για τη συγκεκριμένη, και μακαρί να υπάρξει και άλλη ταινία που θα με τραβήξει να ξαναπάω.

Δημοσ.

Δικιο εχεις. Να σου στειλω το paypal account μου να μου στειλεις κανα 10ευρω που κανει το εισητηριο?

Έλα μωρε για ένα δεκάρικο κάνεις έτσι?? :P

Δημοσ.

Ειδα το μισο Green Lantern...

Θυμηθηκα γιατι δεν διαβαζω Green Lantern

1/10 μονο για τα εφφε που ειναι αξιοπρεπεστατα

Δημοσ.

Είδα Crazy, Stupid, Love. Πολύ χαριτωμένη ταινία, το 2ώρο πέρασε νεράκι. Carell πολύ καλός, φοβερή χημεία με τον εξίσου καλό Gosling και γενικώς το cast ήταν το μεγαλό ατού της ταινίας. Το σενάριο και το pacing ήταν εξαιρετικά και πέρα από τη σκηνή της αποφοίτησης δεν με χάλασε κάτι. Ελπίζουμε και σ' άλλες παρόμοιες. Κάπου ανάμεσα σε 7 και 8 σκέφτομαι ότι αξίζει.

Δημοσ.

Into Eternity

into_eternity.jpg

Ντοκιμαντερ του Michael Madsen για ενα απο τα πιο ιδιαιτερα και φιλοδοξα ανθρωπινα προτζεκτ.

Την φυλαξη των πυρηνικων αποβλητων και την προστασια των επερχομενων γεννεων απο την ανακαλυψη τους. Εξαιρετικη κινηματογραφιση και τροφη για σκεψη.

Δημοσ.

The perfect host.

Γλυτώστε λίγο απο το χρόνο σας και δείτε κάτι άλλο. Τατιάνα ρε παιδί μου ένα μεσημεριανάδικο, master chef σε επανάληψη...

2/10 λόγω του ψυχάκια.

Your highness

Είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες αλλα δυστυχώς τζίφος. Είχε 2-3 "στιγμές" αλλα κατα τα άλλα επιτηδευμένο μέχρι αηδίας. 4/10 και πολύ του είναι

Blitz

Jason statham χωρίς proper ξύλο = fail. Ε ναι fail. 2-3/10 χαριστικά.

Sucker punch

Αν και σεναριακά είναι "μιέχ", απο εφφέ,φωτογραφία,μουσική και γκομενέτα είναι uber και γενικά ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα με λίίίγο περισσότερο drama απο όσο θα ήθελα.

7/10 εύκολα και διόλου αντικειμενικά.

Γενικά δεν μου πάει καλά με τις ταινίες και θυμήθηκα once again γιατί πλέον βλέπω αποκλειστικά σειρές. 1μιση-2 ώρες για μία αηδία είναι way too much.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...