Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Horrible boses.

jennifer-aniston-horrible-bosses-posters.jpg

Λιγες καλες στιγμες με τον Charlie Day να ξεχωριζει θετικα και τον Kevin Spacey αρνητικα (...με το ζορι επαιζε); Η Ανιστον ειναι καλο sex symbol για κωμωδιες, Κολιν Φαρελ και Jason Sudeikis απλα ΝOT funny.

Ενα 6.5 γιατι το περιμενα πιο εξυπνο.

Seraphine

9909_0.jpg

Η ζωη της, διαταραγμενης, Γαλλιδας ζωγραφου Séraphine de Senlis.

Πολυ καλη ταινια του 2008 με εξαιρετικη ερμηνεια απο την πρωταγωνιστρια Yolande Moreau και αρκετες διακρισεις.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

BlinkyTM

A story about a boy, his robot and the consequences of his anger at the disintegration of his parents marriage.

Ταινιουλα μικρου μηκους (13ων λεπτων) (sci-fi horror), αρτια σκηνοθετημενη, με εξυπνο νοημα, στυλ και καποιες ατμοσφαιρικα ανατριχιαστικες σκηνες.

7/10

Stake Land

Την Αμερικη την εχει παρει ο διαολος λογω βρυκολακων που εχουν ιδιοτητες ζομπι (δεν σκεφτονται), κι ενας νεαρος με τον μυστηριωδη φοβερο και τρομερο "Mister" προσπαθουν να πανε στη νεα Εδεμ (Πρωην Καναδας) για να σωθουν. Πανω κατω συνηθισμενη υποθεση, συνηθισμενοι χαρακτηρες κλπ. Ειχε σχετικα καλα εφε (παροτι εμοιαζε καπως low badget) βιας και δρασης, ωραιο soundtrack, ισως καλυτερο απ' οσο της αξιζε, κι ισως οχι παντα αρκουντως ταιριαστο. Σαν ταινια γενικα μετρια, ως b-movie καλο.

6+/10

Δημοσ.

1 The Children. Από που να αρχίσω, και που να τελειώσω. Αστεία σκηνοθεσία, το σενάριο θα μπορούσε να χωρέσει σε ένα post it, οι ερμηνείες κατά μέσο όρο, άγγιζαν ερασιτεχνικά επίπεδα. Την είδα με το ζόρι.

Θα αναφέρω απλά μια σκηνή, για να καταλάβετε (όσοι δεν σκοπεύουν να υποπέσουν στο λάθος της θέασής της), την σκηνοθετική διάνοια:

Χιονισμένο τοπίο. Σκηνή σε έναν δρόμο μέσα σε δάσος. Σε κάποια φάση, ένα άτομο είναι μέσα σε ένα σταματημένο αυτοκίνητο, και βλέπει να περνάει μπροστά από το αυτοκίνητο (κάθετα), ένα άλλο άτομο. Το άλλο αυτό άτομο, διέσχισε εμφανέστατα όλο τον δρόμο. Την στιγμή αυτή, το άτομο στο αυτοκίνητο, βάζει μπρος (ξεκινάει το αυτοκίνητο, χωρίς καν να σπινιάρει, πάνω από χιόνια - αλυσίδες δεν είχε), και το πατάει στην μέση του δρόμου! Α, και κάτι ακόμη, το άτομο που οδηγούσε, είχε σπασμένο πόδι!!! (Το πόδι, σε ποιο σημείο έσπασε, είναι μια άλλη ιστορία...)

Με λίγα λόγια μια από τις ταινίες, με τα περισσότερα ακούσια λάθη, που έχω δει.

7 La habitación del niño Ταινία τρόμου, που ξεκινάει υπέροχα. Αν πήγαινε μέχρι το τέλος στο ίδιο τέμπο, τότε θα μπορούσε άνετα, να θεωρηθεί η πιο τρομακτική ταινία ever, και ίσως αναγκαζόταν η MPAA, να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία (απαγορεύεται η θέαση σε άτομα κάτω των 30, όσο βαρύ κι αν ακούγεται αυτό). Αλλά όπως ανέφερα, από ένα σημείο και μετά αλλάζει, περιπλέκοντας την κατάσταση, με αποτέλεσμα, ένα πολύ αξιόλογο horror-mindfuck.

Δημοσ.

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)

To sequel της περσινης ταινιας. Ακομα μια φορα αδικειται στο imdb. Οχι απλα μου αρεσε κι αυτη αλλα την βρηκα καλυτερη απ' την πρωτη (που μαλλον ειχε μια πτωση προς το τελος). Ο Zachary Gordon ειναι παλι καταπληκτικος, ειναι πραγματικα απολαυση να τον βλεπεις να υποδυεται τον Greg, θα μπορουσα να ξαναδω την ταινια μονο για τη φατσα του. Απο τις πιο ευχαριστες κωμωδιες των τελευταιων ετων. Ευτυχως ερχεται και το τριτο, του χρονου.

7.5/10

http://www.youtube.com/watch?v=FOouHsROrKg

Δημοσ.

σε αναζήτηση καλής κωμωδίας πέτυχα κάτι Ιρλανδούς:

1.Waking Ned Devine: 8/10 τίμια.

2.the guard: καλή φάση γενικά αλλά τελικά με απογοήτευσε: 6/10

-----------------------------------------------------

@yanc, ωραίο φαίνεται το Seraphine θα το τιμήσω!

3.άλλη μια ταινία που αφορά "ταπεινούς και καταφρονεμένους" είναι το Le hérisson: Αξιόλογη ταινία 7.5/10

Δημοσ.

Μόλις είχα κι εγώ να δω το Drive. Εξαιρετική ταινία, φοβερή φωτογραφία ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ soundtrack. Και σε συγκεκριμένες σκήνες ήμουν στην άκρη της θέσης από την ένταση. Φοβερή εμπειρία. Σίγουρα είμαι ακόμα σε cinema-mode και ίσως υπερβάλλω λίγο αλλά πραγματικά την απόλαυσα όσο λίγες ταινίες. 10/10

Δημοσ.

giorgospan : Εμένα από το trailer μου φάνηκε μούφα.

Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Αν όχι μέγα λάθος. Είναι πραγματικά άλλη ταινία. Το trailer απλά καμία σχέση. Από trailer θυμίζει Fast & Furious αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο κόντα στο Eastern Promises π.χ.

Δημοσ.

Poster.jpg

Tην ειδα χτες, στα village του ρεντη! Ολη η αιθουσα 20 γεματη ! ( στην ωρα προβολης 21,30) ..! Οι εντυπωσεις μου θετικες , βεβαια μ αρεσει πολυ ο Ροουαν , επισης μ αρεσει γενικα η ερμηνεια του σε ολες τις ταινιες που εχει κανει ειτε ως Mr bean , ειτε ως Τζονυ english (τα επεισοδεια τοτεμ δεν το συζητω :P ) Ειχε αρκετες σκηνες με γελιο παντως, γενικα ηταν μια ωραια ταινια ...!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...