Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Spartacus Blood and Sand: Ep12-13 Τελος της πρώτης σεζόν!!! φοβερό τελείωμα! Λάθος τόπικ βρήκες Εδώ είσαι : Spartacus: Blood and Sand ή TV Lounge
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Λάθος τόπικ βρήκες Εδώ είσαι : Spartacus: Blood and Sand ή TV Lounge Aφού μόλις τα είδα Εχω ποστάρει και εκεί ρε συ (νομίζω)
skipperas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 BLITZ 5/8 για σινεμά δεν έκανε για κανένα λόγο.σπίτι οκ βλέπεται.. ψιλοαδιάφορη μου φάνηκε βέβαια.καλός ο jason βέβαια δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο λίγο ξύλο.
kuzko21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Σε όλα μαζί σου, εκτός απο τον Κόλιν. Όσο καλή διάθεση και να έχεις, αυτο το παιδί λες και το έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σου σπάσει τα νεύρα με το πως παίζει. Fair enough, αν δεις και το ποστερ της ταινιας παντως , στη ουσια καπως ετσι επρεπε να παιξει. (child like) στα του τοπικ : 1)final destination 4----> (θελαμε να δουμε σπλατερια και γελαμε μεχρι και οταν τελειωσε. claaaasic) 2)thor ----> 6.5/10 (ηθελε περισσοτερο βαθος το σεναριο, νταξ πολλα θελω.) σε γενικες γραμμες αρκετα καλο! η κουλτουρα τις επομενες μερες. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2011 από kuzko21
Luxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Grave Encounters 6/10 Limitless 7/10 Julia's Eye 6/10 Unknown 7/10 The Mechanic 6/10 Faster 8/10 Black Swan 8/10 Last Night 9/10 Xmen - First Class 9/10
ScarletK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 castaway on the moon 10/10 παίρνει η ταινιούλα. Την αφιερώνω με αγάπη σε όλο το insomnia. Πολύ ωραίο. Το insomnia ευχαριστεί .
bscyb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Scream 4:Πολύ ποιο καλή από ότι περίμενα και γενικά ποιο καλή άπω τις 3 πρώτες 7/10 Requiem for a dream:Δεν ξέρω γιατί έχει τόσο καλή βαθμολόγια στο imdb(8,5) δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο 7/10 από εμένα Lucky number slevin:Αρκετά καλή 7,5/10
therock Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Scream 4 ιδία ποιότητα με το requiem for a dream? Εντάξει ok, και γιατί όχι...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 bscyb, η πιο άκυρη βαθμολόγηση-κριτική που έχω δει. Το Scream 4 καλύτερο από το πρώτο και το Requiem for a dream μια συνηθισμένη ταινία. Ειδικά αυτό το τελευταίο, μου φαίνεται αχώνευτο. Πιο λογικό θα μου φαίνονταν αν τη μισούσες και της έβαζες πολύ χαμηλή βαθμολογία (όπως συμβαίνει σε πολλούς). Αλλά να σου φανεί πεζή-μια από τα ίδια ταινία... Συμφωνώ για το Lucky Number Slevin.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 bscyb, η πιο άκυρη βαθμολόγηση-κριτική που έχω δει. Το Scream 4 καλύτερο από το πρώτο και το Requiem for a dream μια συνηθισμένη ταινία. Ειδικά αυτό το τελευταίο, μου φαίνεται αχώνευτο. Πιο λογικό θα μου φαίνονταν αν τη μισούσες και της έβαζες πολύ χαμηλή βαθμολογία (όπως συμβαίνει σε πολλούς). Αλλά να σου φανεί πεζή-μια από τα ίδια ταινία... Συμφωνώ για το Lucky Number Slevin. Κοιτα, και για εμενα το Reqiuem ειναι ενα 5/10 (η χειροτερη ταινια του imo) αλλα το scream 4 ειναι -5/10..
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 X-men: first class. Ηθελα να την δω με παρεα αλλα τελικα δεν αντεξα και την ειδα μονος. Πολυ καλη πραγματικα, χαλαρα ενα 8/10. Ο magneto τα εσπασε και πραγματικα τον συμπαθησα πολυ περισσοτερο. Καποιοι χαρακτηρες underdeveloped αλλα δεν μπορεις να κανεις πολλα οταν εχεις τοσους χαρακτηρες σε μια ταινια. Ωραιο soundtrack και πολυ καλο pacing, ουτε καταλαβα πως περασαν οι 2+ ωρες που κραταει. Πραγματικα lol η σκηνη με τον Wolverine. Αντε και εις ανωτερα.
Luciddream Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα, και για εμενα το Reqiuem ειναι ενα 5/10 (η χειροτερη ταινια του imo) αλλα το scream 4 ειναι -5/10.. έλεος με το 5/10... δηλαδή η καλύτερη του ποια είναι το protozoa? εμένα είναι το fountain btw αλλα όταν είδα το requiem είχα μείνει μαλάκας (πριν πολλά πολλά χρόνια)
speedy23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Falling Down 1993 6/10 Ετσι και ετσι η ταινιουλα.Κραταω το creepiness του Νταγκλας.
Rabican Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 the next three days.. 6/10 εχω δει και πολυ καλυτερες ταινιες του russel crowe....
Προτεινόμενες αναρτήσεις