Luxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Θα μπερδευτεις αρκετα με το IV και κατα 99% θα ξαναδεις αποσπασματα απο το III. ( Ενταξει μερικοι μπορει να το καταλαβαν και με τη 1η ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kraig_Titus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Darkman. Αυτη του 90. Ψιλοκαηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmPunk39 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Θα μπερδευτεις αρκετα με το IV και κατα 99% θα ξαναδεις αποσπασματα απο το III. ( Ενταξει μερικοι μπορει να το καταλαβαν και με τη 1η ) Ντάξει καλή είναι και κατάλαβα πολλά πιστεύω αλλά δν κατάλαβα πως αφου στην πρώτη σκηνή έχουν τον Jigsaw οι άλλοι και των "ξεσκίζουν" κιόλας πως στο τέλος είναι εκεί που έγιναν όλα στο 3 ξαπλωμένος κανονικά εκεί που πέθανε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ντάξει καλή είναι και κατάλαβα πολλά πιστεύω αλλά δν κατάλαβα πως αφου στην πρώτη σκηνή έχουν τον Jigsaw οι άλλοι και των "ξεσκίζουν" κιόλας πως στο τέλος είναι εκεί που έγιναν όλα στο 3 ξαπλωμένος κανονικά εκεί που πέθανε???? Αυτο ακριβως εννοουσα οτι δε θα καταλαβαινες, οπως δε το ειχα καταλαβει και εγω. Τα SAW III και SAW IV εξελισσονται την ιδια χρονικη στιγμη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 The Infidel.... Μαπα, δεν μαρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmPunk39 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αυτο ακριβως εννοουσα οτι δε θα καταλαβαινες, οπως δε το ειχα καταλαβει και εγω. Τα SAW III και SAW IV εξελισσονται την ιδια χρονικη στιγμη!! Ποοο σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου το είπες δν θα το καταλάβαινα με τπτ ...πανέξυπνο .... και δν μπορώ να καταλάβω πως μερικούς δν τους αρέσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 η τελευταια που ειδα προχθες ηταν το ''4 μαυρα κοστουμια'' του χαραλαμπιδη. ολα τα λεφτα ειναι ο παναγιωτιδης ειδικα εκει που λεει το ''dust in the wind'' ελιωσα!!! http://www.4mk.gr/ http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=7042 http://www.myfilm.gr/6304 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Centurion... μετριότατη στην καλύτερη των περιπτώσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mcknizia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Είδα χτες το Rush Hour . Πολύ πλάκα!! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ειδα χτες το Diary of a Wimpy Kid κωμωδια πλακα ειχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 τελευταια π ειδα ητανε το cherrybomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ειδα χτες το Diary of a Wimpy Kidκωμωδια πλακα ειχε Σκεφτομαι να τη δω. Αλλα δε εχω καμμια σχεση με τα comic. Πειραζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis_13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Το kick-Ass!αν και δεν μου πολυαρεσε το trailer η ταινια είχε πλάκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Το kick-Ass!αν και δεν μου πολυαρεσε το trailer η ταινια είχε πλάκα! την ειδα μεχρι τη μεση στο σημειο που σταματαει πια να θυμιζει κωμωδια αλλα πιο πολυ kill bill. ξενερωσα και την εκλεισα. μην πω πιο πολλα δεν ειναι σωστο για καποιον που δεν εχει δει την ταινια μολις ειδα το book of eli και νομιζω μου αρεσε...αλλα παλι δεν ξερω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Ξαναειδα το Martyrs και εχω το ιδιο σφιξιμο στο στομαχι ,οπως την πρωτη φορα.......8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις