klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Είδα χθές μια ελληνική κωμωδία με τον Σερβετάλη γυρισμένη στη Θηρασία. "Μικρό έγκλημα". Για αυτό που είναι, (άγνωστη ελληνική ταινία) με άρεσε αρκετά και την ευχαριστήθηκα. Αλλα εγώ είμαι και περίεργος τύπος.. Όχι τσοπάνης βλάχος παχατουρίδης. Τώρα έχω να έρχεται το 3 idiots. Ινδοπαραγωγή απο ότι καταλαβαίνω με ένα 8ρι στο imdb που το ξέθαψε ένας φίλος. Πιστεύω οτι δεν θα απογοητευτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Με αφορμη το θεμα με τιτλο " Ποιο τραγουδι ακουτε αυτη τη στιγμη; ", σκεφτηκα να φτιαξω ενα αντιστοιχο για το ποια ταινια μολις ειδαμε, μαζι με μια μικρη περιγραφη. Κανω την αρχη : SAW VI ( Ανατριχιασα στο τελος, απιστευτη ταινια, ανταξια με το SAW I & ΙΙ ) Βαθμολογια : 9/10 Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2010 από Luxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 φτάσανε στο 6?? ουάου! εγώ ενα καράτε στο στάρ.. "Κάποτε στην Κίνα 2 " κλασικό ιιιι γιααα σντοουβ ντς νταπ νταπ ααα ηιααα χρραπ σντζτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Η τελευταια σκηνη στην ταινια, ηταν η πιο συγκλονιστικη απο ολα τα SAW που εχουμε δει μεχρι στιγμης, εκτος απο την τελευταια στο SAW I. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 δε τα χω δει ολα.. είχα δει σίγουρα το 1 και μ αρεσε νομίζω και το 2.. Ειχα ξεκινήσει να βλέπω το 4 με την τότε φίλη μου.. δε μας εντυπωσίασε και κάναμε πιο επικοδομοιτικά πράγματα :-ρ ισως του δώσω μια ευκαιρία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 μόλις το Kick-Ass !!! ( Ανατριχιασα στο τελος, απιστευτη ταινια, ανταξια με το SAW I & ΙΙ ) αντάξια... ?! όλοι έχουν κάποιο γούστο, και οπότε όλοι δικαιούνται μια γνώμη αλλά συγνώμη το SAW είναι μεγάλο σκουπίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yioula Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 το εξτρα 12λεπτο του λοστ, βιαστικα γυρισμενο αλλα ανοιγει παραθυρο στο μελλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 το εξτρα 12λεπτο του λοστ, βιαστικα γυρισμενο αλλα ανοιγει παραθυρο στο μελλον... Μόλις το κατέβασα αλλά δεν πρόλαβα να το δω. Έβλεπα, για 2η φορά, το ZERO II, πολύ καλή ταινία αλλά δεν έχει τύχει ιδιαίτερης προσοχής στο ινσόμνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 The Soloist (2009) - Jamie Fox, Robert Downey Jr Βασισμενη σε αληθινη ιστορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Πριν από κάνα 2ωρο το The Blind Side . Αρκετά καλή. Μην περιμένετε να αλλάξετε σαν άνθρωποι ή να γλύφετε την οθόνη για αυτό που μόλις είδατε. Αυτο που την κάνει ενδιαφέρουσα είναι, πως είναι αληθινή ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μολις ειδα το " The Road ", αρκετα καλη, καλυτερη απο το κουραστικο "2012". Βαθμολογια 7/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 απο το ΣΚ.. the interpeter (μ αρεσε πολυ) michael clayton (επισης πολυ ωραια ταινια) chromophobia (με κουρασε) clash of the titans (απαραδεκτη κατ εμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Cemetery Junction -> Παρα πολυ καλη σε αντιθεση με το Ivention Of Lying του Gervais παλι που εκανε τεραστια κοιλια καπου στη μεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Είδα το City Island χθές, ωραίοι χαρακτήρες (Andy Garcia, Emily Mortimer) και αρκετή φάση σε ορισμένα σημεία (obesity fetish). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmPunk39 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 μολις είδα το Saw iii.Ξεκίνησα να τα βλέπω χθες , το 1 και το 2 μου άρεσαν περισσότερο τώρα θα δω το IV... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις