Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω για αυτο ειχα διαβάσει καλά λόγια, και ελεγα να το δω.

Οχι λετε?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω για αυτο ειχα διαβάσει καλά λόγια, και ελεγα να το δω.

Οχι λετε?

Εννοείται ότι πρέπει να το δεις! Εκτός αν είσαι κι εσύ στο Δημοτικό, οπότε μπορεί να μην το εκτιμήσεις. :P

Αριστούργημα είναι.

Δημοσ.

Wasted On The Young.

7.3/10. Αξιοπρεπεστατο θριλερ/δραμα με καλες ερμηνειες και αξιοπροσεκτη σκηνοθεσια.

Επομενη προβολη το Womb.

Δημοσ.

13 assassins

Aμερικανια made in Japan με το δικο τους ξεχωριστο στυλ. Θα ήθελε να ειναι οι 7 Σαμουραι ή και οι 7 Ηταν Υπεροχοι (που το ενα ειναι κοπια του αλλου) αλλα δεν ειναι

Το πρωτο μισο, οι Αμερικανοι ισως το εκαναν καλυτερα σε καποιο remake αν και εχει διασπαρτα στοιχεια gore και περιεργου χιουμορ, απο αυτα που συνηθιζουν οι Ιαπωνεζοι (και οι αλλοι στη "γειτονια" τους) με πολυ αιμα, καποιες κουλα που σου φερνουν αναγουλα, περιεργες ατακες. Αλλα γενικα ηταν καπως κοφτο, αποτομο, to the point. Αν το ειχε κανει το Χολιγουντ, θα σε εφαζε πιο cool στο κλιμα

Το 2ο μισο ομως ειναι αποθεωση. Η σκηνη της μεγαλης μαχης ηταν για πολλα επη και πολλα μαχαιρωματα. Καταστροφη κι ανταρα.

Αγαπημενο σημειο η μαχη του μαθητη του Αρχηγου των Σαμουραι (που ειχε και αυτος με τη σειρα του εναν μαθητη, τον πιτσιρικα) που

εχει σπειρει παντου σπαθια ωστε να προχωραει και να παιρνει το επομενο καθως σφαζη

Μου φανηκε λιγο ελεινο

οτι οχι 200 που λεει αλλα περιπου 3,5 χιλιαδες πρεπει να ηταν τελικα οι συνοδοι του "κακου", τι στο καλο, τον ατελειωτο ειχαν. Ασε που οποτε ηθελε να μιλησει ενας Σαμουραι με εναν αλλον, σαν να σταματαγαν και να τον περιμεναν

All in all το φχαριστηθηκα

6.5/10

Δημοσ.

Horrible Bosses

καλύτερο απ' ότι το περίμενα.

Που να φανταστείς ότι ο Spacey θα είναι ο παλιός καλός του εαυτός σε κωμωδία...

Oh and Aniston finally gives a boner, not playing the sweetheart.

7/10.

Δημοσ.

13 Assassins

Όποιοι γνωρίζουν τον Takashi Miike από τα Audition & Ichi The Killer σίγουρα θα παραξενευτόυν από το είδος της τελευταίας του ταινίας. Μια ταινία με Samurai είναι ίσως το τελευταίο που θα περιμέναμε από αυτόν (και το "αρρωστημένο" μυαλό του). Ο τρόπος αφήγησης του (μαζί και οι σαδομαζοχιστικες επιρροές του) ειναι εμφανής και σε αυτή τη ταινία, τα πρώτα 2/3 κυλάνε πολύ αργά χτίζοντας όμως και ανεβάζοντας την αδρεναλίνη για την επική μάχη του φινάλε. Τελειώνοντας η ταινία δε μπορώ να πω ότι ειμαι ενθουσιασμένος (όπως στο Audition για παράδειγμα που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό) αλλά σίγουρα η ταινία είναι άνω του μετρίου.

6,7/10 από εμένα.

Δημοσ.

ειδα το super...φτανει να κανουν συνεχεια την ιδια ταινια...

το kick ass ενταξει ηταν σουπερ οντως...

αλλα απο εκει και περαμ το special, το defendor και τωρα το super ειναι η ιδια ταινια...φτανει...

Δημοσ.

Kατσε ρε μαν, το Defondor ειναι του 2009 και το Kick-Ass του 2010 :rolleyes: Τι "φτανει" λες? :-D

Ασε που το Defendor ειναι εντελως διαφορετικο, δηλαδη σου δειχνει εναν ανθρωπο με Mental προβλημα, δεν ειναι η κλασσικη action-κωμωδια καποιου που το παιζει στα σοβαρα σουπερ-ηρωας

Δημοσ.

To Super ειναι μια "σκοτεινη" version του Defendor, δεν ειναι το ιδιο πραγμα και, για να μη την πατησει κανεις, ΔΕΝ ειναι για παιδια.

Το Hanna εαν ελειπε το τελευταιο 15λεπτο ενα 8αρακι θα το εβαζα. Τωρα 7 λιαν επιεικως... :-D

Δημοσ.

Horrible Bosses

Ανισο sitcom που βγάζει γέλιο.

Στο 1ο μισο η ταινια ειναι πιο character based και μου αρεσε. Με ενοχλησε ομως το sexual humor που σε πολλα σημεια ηταν επιπεδου Σεφερλη, δηλαδη απλα δεν κολλαγε

Στο 2ο μισο κοβονται τα σεξιστικα αστεια αλλα η ταινια γυρισει σε εντελως sitcom και χανεται και ο τιτλος Horrible Bosses. Δηλαδη στο 2ο μισο της ταινιας δεν βλεπουμε τραγικα αφεντικα να βασανιζουν δυσμοιρους υπαληλλους αλλα μια αλληλουχια καταστασεων όπου απλα συμβαινει οι 3 να ειναι αφεντικα των αλλων 3

Σε γενικες γραμμες μου αρεσε αρκετα, ηταν πιο γιωτομπαλιστικο και καλογραμμενο απο αλλες τυπου Hangover και ειχα καιρο να γελασω με κωμωδια αμερικανικη. Απλα μακαρι να κρατουσε περισσοτερο το 1ο μερος χωρις ομως τις βρισιες

6/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...