Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Barney's Version...

=απογοήτευση.

ο μπεμπέκος Barney (Homer χωρίς χούμορ) και η άβυσσος ψυχή της Marge.

Μια ταινία που δεν έχει απολύτως τίποτα να δώσει στο θεατή εκτός από σχετικά καλή φωτογραφία και κάποιες ερμηνείες.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Barney's Version...

=απογοήτευση.

ο μπεμπέκος Barney (Homer χωρίς χούμορ) και η άβυσσος ψυχή της Marge.

Μια ταινία που δεν έχει απολύτως τίποτα να δώσει στο θεατή εκτός από σχετικά καλή φωτογραφία και κάποιες ερμηνείες.

Βρηκαμε τον πρωτο παγκοσμιως που δεν του αρεσε η συγκεκριμενη ταινια.

Δημοσ.

Αν πας imdb θα δεις οτι υπαρχουν μεχρι στιγμης 67 θεατες που το βαθμολογουν με 1, 19 θεατες με 2, 47 με 3, 55 με 4, 130 με 5...:)

Οι 67 που το βαθμολόγησαν με 1 παίζει να είναι τα 67 διαφορετικά account του twiner...

Δημοσ.

Ειμαι λιγο αυστηρος στις βαθμολογιες... οντος με 7.8 ισως την αδικω παντως.. αξιζει,δειτε την!!

Για πες μερικες ταινιες που βαζεις πανω απο 9.0, αυστηρε φιλε μας...:)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Infernal Affairs, το αυθεντικό Departed.

Ευχαριστώ πολύ όσους με έπεισαν από εδώ να το δω. :-) Πολύ καλό, άξιζε.

Το θέμα είναι ότι τώρα μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να δω και το Departed και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει τόσο πολύ.

Δημοσ.

ξαναειδα μια παλια ταινια το the heat με al pacino & robert de niro ..ηθοποιαρες..respect.σκεφτηκα να κανω ενα poll αναμεσα στους 2 αλλα για μενα ειναι ισοπαλια μαλλον!

Δημοσ.

Μόλις είδα το Source Code! Καταπληκτική ταινία, ενθουσιάστηκα ! Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς καμιά ταινία σε στυλ σαν του Source Code και του Inception?

Δημοσ.

Μόλις είδα το Source Code! Καταπληκτική ταινία, ενθουσιάστηκα ! Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς καμιά ταινία σε στυλ σαν του Source Code και του Inception?

http://www.rottentomatoes.com/m/source_code/movies_like_source_code/ ... αν και ήμουν fan του filmaffinity τελευταία δοκιμάζω με αυτον τον τρόπο και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος... :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Hangover

Το πρώτο.

Τι ήταν τούτο;! Δεν μπορώ να πω, γέλασα. Το τέλος με απογοήτευσε. Περίμενα από μια ταινία που δε φαίνεται να παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά, να συνεχίσει πάνω στο ίδιο μοτίβο. Εδώ φαντάζομαι μπήκαν στο παιχνίδι οι παραγωγοί του Χόλιγουντ και "διόρθωσαν" τις ελλείψεις της ταινίας προσθέτοντας χιλιοειπωμένα κλισέ. Μην τυχόν και δούμε κάτι διαφορετικό, θα πάθουμε τίποτα.

Τέλος πάντων, για παρέα έχει πολύ χαβαλέ. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις για μια τέτοια ταινία.

Το δεύτερο να μην το δω καν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...