epp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κωμωδια ειναι το kick-ass οχι περιπετεια... δε λεω οτι ηταν και καμια σουπερ ουαου ταινια αλλα δε μετανιωσα που την ειδα(τορρεντ φυσικα) και ειχε κ λιγο γελιο αν συγκρινω και με τις βλακεις που εχω δει πιστευω ειναι καπου 5/10
bilis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μαλλον αλλο kick-ass θα ειδα. Δε γελασα καθολου με ενα κοριτσακι να ανοιγει κεφαλια και να πετσοκοβει ανθρωπους.
DKNI Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ειναι βαρετη επειδη ειναι κοινωνικο δραμα; Oχι Ειναι βαρετη επειδη ειναι βαρετο κοινωνικο δραμα Κοινωνικο δραμα ηταν και το Revolutionary Road αλλα το ειδα μια χαρα
pabou13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Hall Pass, την προτεινω ανεπιφυλακτα, εριξα τρομερο γελιο
mrpink Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Τrust Δεν μπαινω καν στον κοπο να την αξιολογησω γιατι βαρεθηκα. Δεδομενου οτι δεν ειναι θριλερ ή action οπου το βαρεθηκα=μαπα το καρπουζι, ας την κρινει καποιος που δεν βαρεθηκε Το σκηνοθέτη δεν τον είδες ρε μεγάλε? Που πήγαινες?
DKNI Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το σκηνοθέτη δεν τον είδες ρε μεγάλε? Που πήγαινες? Δεν ειπα οτι δεν ηξερα τι θα δω Ειπα τι ενιωσα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Tree of Life σε θερινό σινεμά. Αριστουργηματικό ποίημα. Σε όσους αρέσουν υπέροχες εικόνες, βαθιά μουσική και έχουν τη διάθεση να προβληματιστούν και να δώσουν και να πάρουν πράγματα από ένα έργο τέχνης, μην το χάσετε και δείτε το σε έναν κινηματογράφο. Όχι DVD και σαχλαμάρες. Όσοι έχετε δει Thin Red Line, ξέρετε περίπου τι να περιμένετε, αλλά στο πολύ πιο αφαιρετικό και ποιητικό. Σε αυτούς που δεν αρέσουν αυτά, μην πηγαίνετε στις αίθουσες και σπάτε τα νεύρα των υπολοίπων με ηλίθια σχόλια επειδή σας φαίνεται ότι "δε γίνεται τίποτα αυτή τη στιγμή, οπότε μπορούμε να μιλάμε".
john1987 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Εμενα που μου αρεσε παρα πολυ η εικονα και η μουσικη γιατι ενιωσα οτι σταματησε ο χρονος? Κλασεις πανω το thin red line για μενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Εμενα που μου αρεσε παρα πολυ η εικονα και η μουσικη γιατι ενιωσα οτι σταματησε ο χρονος? Κλασεις πανω το thin red line για μενα. Διάβασα το ποστ σου για λίγη ώρα σκεπτόμενος τι να γράψω και νόμιζα ότι διάβαζα άλλο πράγμα! Κατ' αρχάς θεώρησα κοπλιμέντο για την ταινία το "ένιωσα ότι σταμάτησε ο χρόνος", οπότε διάβαζα τη δεύτερη γραμμή ως: "Κλάσεις πάνω από το thin red line για μένα". Και σκεφτόμουν να απαντήσω πάνω σε αυτό. Τώρα συνειδητοποιώ ότι έγραψες το εντελώς ανάποδο από αυτό που νόμιζα. Ο λόγος που θεώρησα κοπλιμέντο αυτό που έγραψες, είναι γιατί έζησες αυτό που, ίσως, η ταινία ήθελε να δώσει (κατά την ταπεινή μου άποψη). Κι εγώ μπήκα σε μια τέτοια κατάσταση και την απόλαυσα πραγματικά. Ήταν σαν να αιωρείται κανείς στο διάστημα, προσπαθώντας να καταλάβει τι σημαίνει η ζωή, με όσο το δυνατόν αντικειμενικότερα μάτια. Πιστεύω είναι φανερό ότι ο σκηνοθέτης επίτηδες κόβει συνέχεια το ρυθμό, από το μοντάζ (που κράτησε χρόνια) και τον τρόπο που γίνεται αυτό. Ένα έργο μπορεί να σου αρέσει ή να μη σου αρέσει, αλλά δε βρίσκω νόημα στο να την κατακρίνεις για στοιχεία που δεν προσπαθεί να περάσει. Δεν αναφέρομαι σε σένα john. Διάβαζα μια κριτική στο cine.gr της Νίκης Κεφαλά και γράφει: Δεν παρουσιάζει τους χαρακτήρες ολοκληρωμένα, με αποτέλεσμα ούτε να τους συμπαθείς, ούτε να τους αντιπαθείς. Μάλλον αδιαφορείς για τη τύχη τους. Πηγή: http://www.cine.gr/film.asp?id=712309&page=4 ...και σκεφτόμουν "μα τι λέει; Ακριβώς αυτός είναι ο στόχος του σκηνοθέτη, να αποστασιοποιηθείς από τους χαρακτήρες". Είναι δυνατόν να πηγαίνεις για μπάνιο στη θάλασσα και να παραπονιέσαι γιατί δεν έπαιξες χιονοπόλεμο;
john1987 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το οτι σταματησε ο χρονος ως αρνητικο το ειπα,για μενα η ταινια θα μπορουσε να ειναι 1 ωρα και ενα τεταρτο και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι,οχι ομως 2μιση ωρες. Κι εγω ενιωσα αυτο το συναισθημα σε καποια φαση,αλλα ηθελα να προσγειωθω και λιγο στη γη. Δε διαφωνω οτι επιτηδες ειναι η ταινια φτιαγμενη ετσι οπως ειναι,απλα μπορει να θεωρησε η κριτικος οτι χρειαζοταν ο θεατης να ταυτιστει με τους γονεις ωστε να νιωσει τον πονο του χαμου του παιδιου τους.Συμφωνω οτι ηταν αλλος ο σκοπος του σκηνοθετη. Απλα εγω δεν μπορω να δεχθω οτι μια ταινια πραγματευεται το νοημα της ζωης βαζοντας ηφαιστεια/δεινοσαυρους/βουνα κτλ με λιγο διαλλειμα ελαχιστους διαλογους και υποτυπωδη πλοκη. Η ταινια αν και αρτια τεχνικα ηταν εξαιρετικα κουραστικη,διχως να σε αποζημιωνει στο τελος. Για τους γνωριζοντες το τελος του Lost μου αρεσε πολυ παραπανω απο την συμβολικη δηθενια στο τελος της ταινιας.
Vintage Jewel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Kαμια προταση για ταινια μυστηριου ευχαριστω
Sellers Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Sphere Αν και πολλοί την θάβουν, και έχει και χαμηλό σκορ στο ιμδβ, εμένα είναι από τις αγαπημένες μου.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 spaceship yamato 2010 oh the memories αντε να δουμε ποτε θα βγει και το captain harlok
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 βγήκε επιτέλους? τόσο καιρό το ψάχνω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις