Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Barney's Version. 9ακι στο νερό. Θεός ο Paul Giamatti, πολύ καλή ταινία

Agree.

Μου άρεσε απίστευτα η ταινία. Ο ορισμός της γλυκόπικρης.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μηπως θυμαται κανει πως λεγεται μια ταινια με τους DeNiro , Norton, που κανουν μια ληστεια κλεβουν ενα σπαθι..

Δημοσ.

Ελπίζω να προλάβω κόσμο να μην χαλάσει τα λεφτά του τσάμπα...

Cars 2... απλά ΜΑΚΡΙΑ!!!!!

λίγο του ότι είμαι μαζοχιστής λίγο του ότι μου ζάλισαν τα @@, πήγα και το είδα, 3d.

Το πρώτο δε μου άρεσε, το θεωρώ χαλαρά απο τις πιο μέτριες ταινίες της Pixar. Ε η γνώμη μου δεν άλλαξε και για το 2. Φλύαρο, άνευρο, χάλια στόρυ. Οκ το 3d και το animation ήταν καλό αλλά μέχρι εκεί. Επίσης κάτι που κρύψανε καλά στα trailer που κυκλοφόρησαν είναι ότι ο Mater έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. δλδ ο Lightning McQueen ασχολείται με τους αγώνες και το όλο back story αλα James Bond βασίζεται στον Mater!!!! θεέ μου πόσο κουραστικός ήταν σαν χαρακτήρας. Τύφλα να'χει ο Jar Jar..

Οπότε, ΜΑΚΡΙΑ ! ! !

3/10

πάντως είμαι πολύ μαλάκας. τι πάω και βλέπω blockbuster αμερικανιές αφού ξέρω ότι θα είναι χάλια...

Δημοσ.

Το πρώτο δε μου άρεσε, το θεωρώ χαλαρά απο τις πιο μέτριες ταινίες της Pixar.

+1

εγώ παιδιά, είδα το Dark Knight του Nolan και το Copie Conforme του Kiarostami.

και στα δύο, κάποιες πολύ καλές ερμηνείες και σκηνοθετική μαεστρία.

ο μεν Nolan: mainstream μπολιασμένο με βαθειά νοήματα.

ο δε Kiarostami: ρεαλισμός, ποίηση, μεγάλη πυκνότητα νοημάτων και συναισθημάτων.

Δημοσ.

1.unknown

Στην αρχη μου αρεσε πολυ, μου θυμισε θριλερακι παλιας κοπης , κατι απο Φραντικ και ετσι , πο την μεση και βαλε την ενιωθα ελαφρως βεβιασμενη την εξελιξη , περιμενα κλειστοφοβικες -καταδιωκτικες πινελιες , την αγωνια στο προσωπο του πρωταγωνιστη,το κατιτις παραπανω που θα το εκανε εργαρα

Σουμα 7/10

2.127 ωρες .Πολυ καλο , πολυ θαρρος ο τυπος (συνεχισε και τα δικα του μετα την περιπετεια του :P )

3.the dilemma .Kλασσικο ευχαριστο εργακι, οτι πρεπει για παρεουλα -ζευγαρια ,και πιτσοκοκακολες

Δημοσ.
Kλασσικο ευχαριστο εργακι, οτι πρεπει για παρεουλα -ζευγαρια ,και πιτσοκοκακολες

Κλασσικη ενεση για τα ματια θες να πεις :devil:

Οκ, βλεπεται μωρε, αλλα τί αξια εχει μια κωμωδια που δεν ειναι αστεια.

Δημοσ.

The Adjustment Bureau

Πολύ ευχάριστο απόγευμα Κυριακής. Παίρνει το maximum με βάση και τις χαμηλές προσδοκίες που είχα.

6,8/10

Super 8

Νοσταλγική Αμερικανιά, με γύρισε πίσω στην εποχή που και κλανιές να έβγαζε Spielberg θα γινόταν επιτυχία. Η συνταγή αυτή σίγουρα δεν αρκεί στις μέρες μας αλλά εμένα επειδή είμαι ευαίσθητος και νοσταλγικός μου άρεσε. Αν ήμουν και 10 χρονών θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο.

7/10

Δημοσ.

Χτες ειδα μετα απο 30 χρονια ξανα το "The Incredible Shrinking Man"

και με την ευκαιρια θυμηθηκα και ενα αλλο αλλα δε θυμαμαι το τιτλο του:

Καποιος σημαντικος ανθρωπος τραυματιζεται στο κεφαλι και μια ομαδα επιστημονων συρρικνωνεται και μπαινει μεσα στον οργανισμο του ασθενους με σκαφος για να τον θεραπευσει...

Μηπως εχει υποψη του κανεις ποια ειναι?

Δημοσ.

Οχι, αυτη που λεω ειναι παλιοτερη.

Οι επιστημονες μπηκαν αυτοβουλως στο σωμα του ασθενους... και ταξιδευαν στις αρτηριες του με διαστημοπλοιο. Αργοτερα αυτο χαλασε και στο τελος εξηλθαν απο το ματι:)

Δημοσ.

Κλασσικη ενεση για τα ματια θες να πεις :devil:

Οκ, βλεπεται μωρε, αλλα τί αξια εχει μια κωμωδια που δεν ειναι αστεια.

Μα αυτα τα εργα δεν ειναι κωμωδιες.Ειναι ..κομεντι. :D Βαζεις και το ρομαντικες μπροστα οταν το εργο εχει ζευγαρια (και οτι αυτο συνεπαγεται , σκυλια , γατια, εμαιλ στο σιατλ , απιστιες , λιτλ φοκερακια ) και καθαρισες . :)

Δημοσ.

Μα αυτα τα εργα δεν ειναι κωμωδιες.Ειναι ..κομεντι. :D Βαζεις και το ρομαντικες μπροστα οταν το εργο εχει ζευγαρια (και οτι αυτο συνεπαγεται , σκυλια , γατια, εμαιλ στο σιατλ , απιστιες , λιτλ φοκερακια ) και καθαρισες . :)

Ελα τωρα, η ταινια ειχε ξεκαθαρα πολλες αποπειρες να γινει αστεια, και απετυχε σε ολες:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...