yiannis_1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ^^ Το φιναλε σαφως και δεν ειναι αφηρημενο.Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσε ο σκηνοθετης με τις σκηνες που εδειχνε.Ομως αν σε κουρασε ακομη και το πρωτο εικοσαλεπτο, που στους περισσοτερους που κατακρινουν την ταινια αρεσε, τοτε μαλλον επρεπε να την σταματησεις εκει. Αναγνωριζω και εγω οτι η χρηση της flycam σε τετοια εκταση φυσικα και κουραζει τους περισσοτερους.Ομως δεν γινοταν αλλιως. Αν ειχε κανει editing πιθανως θα κατηγορουνταν για σκηνοθετικη τεμπελια.Θα μπορουσε βεβαια να εμφανιζει τον "αγγελο" στα διαφορα μερη με τη χρηση flash αλλα αυτο θα ηταν καπως ανακολουθο σε σχεση με τα Γραπτα (απο οποια θρησκεια και αν προερχονται). Η χρηση των fractals ηταν εξαιρετικη και ενδιαφερουσα κατ'εμε διοτι παρουσιαζε και σωματικες διεργασιες. Τι να πω απλά το περίμενα καλύτερο, ευκολότερο. Αλλά ο σκηνοθέτης σε πείσμα για ότι του σουρανε στο irreversible το έκανε ακόμα πιο βαρύ & εξειδικευμένο. Γούστα είναι αυτά και απο Lynch σε άλλους αρέσει το Inland Empire εμένα μου αρέσει το Blue Velvet... Σίγουρα δεν είναι για όλους... Απορώ αφού σου αρέσουν έτσι τα πιο πικάντικα πως προτιμάς το In A Better World απο τον Kinodonta?? !2@!$#!$! ??
fearwhatnow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τι να πω απλά το περίμενα καλύτερο, ευκολότερο. Αλλά ο σκηνοθέτης σε πείσμα για ότι του σουρανε στο irreversible το έκανε ακόμα πιο βαρύ & εξειδικευμένο. Γούστα είναι αυτά και απο Lynch σε άλλους αρέσει το Inland Empire εμένα μου αρέσει το Blue Velvet... Σίγουρα δεν είναι για όλους... Απορώ αφού σου αρέσουν έτσι τα πιο πικάντικα πως προτιμάς το In A Better World απο τον Kinodonta?? !2@!$#!$! ?? Διοτι κρινω συνολικα μια ταινια.Τα εχω πει για τον Κυνοδοντα.Επισης δεν βρηκα κατι ιντριγκαδορικο ή προκλητικο στον Κυνοδοντα παρολο που λογω του θεματος ειχε την ευχερεια ο σκηνοθετης να κινηθει σε πιο "πικαντικα" οπως λες μονοπατια.Επισης ως κοινωνικο θεμα ειναι πιο σοβαρο κατα τη γνωμη μου αυτο που πραγματευεται το In A Better World.
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 the rite.5/10 χωρίς άλλα σχόλια. age of heroes.Δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν ήταν χειρότερη από το drive angry. gran torino.8/10 πολύ ωραία ταινία.
blackstar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Drive Angry, μεγάλη μ.....α, και για απόψε το μενού έχει Θωρ.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Unknown με Liam Neeson. Είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές και περίμενα κάτι καλύτερο. ¨οχι ότι ήταν κακό αλλά δε νομίζω να το θυμάμαι μετά από 1 μήνα. 6,3/10. Deception με Hugh Jackman & Ewan McGregor. Το είδα τις προάλλες στη τηλεόραση. Όλα τα κλισέ του κόσμου μαζί. Ειδικά το τέλος προκαλεί το γέλωτα. 3,1/10.
marantonis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Unknown με Liam Neeson. Είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές και περίμενα κάτι καλύτερο. ¨οχι ότι ήταν κακό αλλά δε νομίζω να το θυμάμαι μετά από 1 μήνα. 6,3/10. Deception με Hugh Jackman & Ewan McGregor. Το είδα τις προάλλες στη τηλεόραση. Όλα τα κλισέ του κόσμου μαζί. Ειδικά το τέλος προκαλεί το γέλωτα. 3,1/10. Γιατι δε διαβασες τη δικη μου @johnyboy βελτιωνεσαι
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Wishmaster του 1997 χθες βραδυ. Κλασσικο b-movie (δεν βγαινουν τετοια πλεον) με εναν καταπληκτικο κακο χαρακτηρα. Για τους σκοπους της ταινιας (splatter - horror) του βαζω ενα 7/10.
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 χθες βράδυ το little miss sunshine, 7.5 / 10 ευχάριστη ταινιούλα, αρκετά ενδιαφέρον σενάριο και ερμηνίες
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μολις τελειωσα το TRON legacy. Καθολου ασχημο. Ευχαριστο με πολυ ομορφα σκηνικα και παρα πολυ καλο soundtrack. Ο κεντρικος χαρακτηρας ωρες ωρες μου την εσπαγε αλλα τοσο ο Jeff οσο και η Olivia μετριαζαν την κατασταση. Δεν εδειξε καμια μα καμια σκηνη με την Olivia σε κανενα κοντινο με αυτα τα κολλητα που φορουσε...lost opportunity. 7/10
Ryuuma Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 The seventh seal του 1957 , 9/10 πολυ χαλαρα ομως !!!!
xavier Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 το little miss sunshine γιατι σας αρεσε?μακραν απο τις πιο υπερεκτιμημενες ταινιες... ειδα και εγω το confessions, πολυ περιεργη μα ενδιαφερουσα ταινιουλα...και οι φρεσκιες ιδεες ειναι παντα ευπροσδεκτες.
marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 το little miss sunshine γιατι σας αρεσε?μακραν απο τις πιο υπερεκτιμημενες ταινιες... ειδα και εγω το confessions, πολυ περιεργη μα ενδιαφερουσα ταινιουλα...και οι φρεσκιες ιδεες ειναι παντα ευπροσδεκτες. Χαριτωμενο ηταν βρε. Ειδικα στο τελος. Ενταξει δεν ηταν και το υπερτατο αριστουργημα του σινεμα.
benign Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Παλια action ταινιουλα,διασκεδαστικη,μαλλον την ξερετε οι πιο πολλοι.Kiss of the Dragon.(Jet Li.)
Kasrith Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Barney's Version. 9ακι στο νερό. Θεός ο Paul Giamatti, πολύ καλή ταινία
Προτεινόμενες αναρτήσεις