grouspen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 είδα χτες την πιο "disturbing" (δεν μου έρχεται ελληνική λέξη να την περιγράψω σύντομα.) ταινία που έχω δει ποτέ.... A serbian film ή αλλιώς Srpski film.... έπαθα σοκ. είναι για πολύ γερά νεύρα και για πολύ γερά στομάχια. το human centipede είναι πιτερ παν μπροστά του....
marantonis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 sorry κι όλας αλλά αν εξαιρέσουμε κάποιους λίγους που μας ερέθισε, Γιατι να εξαιρεθουμε βρε;
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 dawn of the dead (remake) 6/10 απο τα πρώτα λεπτά κίολας έπαψε να έχει όποια πρωτοτυπία και επαναλαμβανόταν συνέχεια το ίδιο και το ίδιο.
yiannis_1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ο yannis νομιζω σαρκαστικα το ειπε για τον Κυνοδοντα.Δεν νομιζω να μπορει να συγκριθει ο Κυνοδοντας με το In A Better World ουτε φυσικα με το Incendies.Aντι να γραφουν και να σκηνοθετουν Ελληνες αρχαιες τραγωδιες το κανουν οι ξενοι με καταπληκτικα αποτελεσματα. Καθόλου σαρκαστικά. Μου άρεσε πολύ περισσότερο. Βασικά με καθήλωσε και μου κρατούσε συνεχώς το ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί η αρρωστημένη μεν αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα ιστορία. Απλά πιστεύω πως για τα oscar άργησε λίγο. Το Bad Boy Bubby είχε πολύ παρόμοιο θέμα και στυλ γυρίστικε το 1993 και ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό, και συνάμα uplifting καθώς προχωρούσε το έργο. Το Ιn a better world απο την άλλη μου φάνηκε σαν ψώνια του σαββάτου στο Σκλαβενίτη... Προβλέψιμο χλιαρό χωρίς εξάρσεις και δράματα. Κανείς δε παθαίνει τπτ και όλοι ζουν happily ever after... Δεν άξιζε με την καμία για oscar.
ioannnou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ξενογλωσση Ταινια Mα δε ρωτησα εσενα ρε Πητερ.
DKNI Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ξαναειδα μετά απο καιρο αυτό (στο πνεύμα των Poster του MD) Μονο εγώ νομιζω οτι της αρεσε της βρωμιαρας?
Sellers Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Mα δε ρωτησα εσενα ρε Πητερ. Δεν ηταν γενικής απορίας η ερώτηση; Παρδον.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Megamind. Ευχαριστη, προβλεψιμη και ολιγον κλισε. Οι εκφρασεις και entrances του megamind φοβερες αν και ο χαρακτηρας της ταινιας για μενα ηταν σιγουρα ο μινιον. 6/10
3leven Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Megamind. Ευχαριστη, προβλεψιμη και ολιγον κλισε. Οι εκφρασεις και entrances του megamind φοβερες αν και ο χαρακτηρας της ταινιας για μενα ηταν σιγουρα ο μινιον. 6/10 Αν βλεπεις τετοιου ειδους ταινιες , δες το Despicable Me , πολυ καλη και ευχαριστη.. Ειδα εχτες το βραδυ το Sucker Punch.. Ενα εχω να πω , θελω το διωρο απο τη ζωη μου πισω!
hurin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ξαναειδα μετά απο καιρο αυτό (στο πνεύμα των Poster του MD) Μονο εγώ νομιζω οτι της αρεσε της βρωμιαρας? Straw Dogs, straw bitch
yiannis_1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Enter The Void. 6/10 Με κούρασε απο το 1ο εικοσάλεπτο και κοίταζα συνεχώς τον χρόνο που υπολέιπεται απο το τέλος... Tο κούρασε πολύ κατά την γνώμη μου και με την flycam και με τα fractals και με το αλλά Lynch αφηρημένο φινάλε του. Ούτε καν είχα παρατηρήσει το σκηνοθέτη, αλλά στην πορεία η σκηνοθεσία της έδειχνε πολύ παρόμοια με το Irreversible. Σε άλλους μπορεί να αρέσει!!! Είδα και το Sucker Punch. Οι σκηνές που η πρωταγωνίστρια ονειρευόταν ηταν πολύ καλές, αλλά γενικά το σενάριο δεν ηταν τπτ το συγκλονιστικό. 6.5/10
fearwhatnow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ^^ Το φιναλε σαφως και δεν ειναι αφηρημενο.Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσε ο σκηνοθετης με τις σκηνες που εδειχνε.Ομως αν σε κουρασε ακομη και το πρωτο εικοσαλεπτο, που στους περισσοτερους που κατακρινουν την ταινια αρεσε, τοτε μαλλον επρεπε να την σταματησεις εκει. Αναγνωριζω και εγω οτι η χρηση της flycam σε τετοια εκταση φυσικα και κουραζει τους περισσοτερους.Ομως δεν γινοταν αλλιως. Αν ειχε κανει editing πιθανως θα κατηγορουνταν για σκηνοθετικη τεμπελια.Θα μπορουσε βεβαια να εμφανιζει τον "αγγελο" στα διαφορα μερη με τη χρηση flash αλλα αυτο θα ηταν καπως ανακολουθο σε σχεση με τα Γραπτα (απο οποια θρησκεια και αν προερχονται). Η χρηση των fractals ηταν εξαιρετικη και ενδιαφερουσα κατ'εμε διοτι παρουσιαζε και σωματικες διεργασιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις