Members gsarig Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Members Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 2019: Νέα Φυλή Daybreakers Τι εμπνεύσεις έχω μερικές φορές.... Μου κίνησε το ενδιαφέρον το γεγονός πως τα βαμπιρ είναι πλέον αυτοί που κατοικούν τον πλανήτη και οι άνθρωποι οδεύουν προς εξαφάνιση. Από κει και πέρα υπάρχουν όλα τα κλισέ που γνωρίζουμε για τους απογόνους του κόμη Δ. με 1-2 προσθήκες, όχι και πολύ πετυχημένες. γενικά την ταινία, αν εξαιρέσεις λίγες σκηνές μπορείς να την παρακολουθήσεις όμως στο τέλος.... εγώ προσωπικά ένιωσα ότι 2 ώρες πήγαν χαμένες. Αυτό με τον Γουίλιαμ Νταφόε και τον Ήθαν Χοκ δεν είναι; Μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να το αναφέρω ως παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά βαρέθηκα ακόμη και να ασχοληθώ. Σκέτη απογοήτευση - και είναι κρίμα όχι μόνο για τους πρωταγωνιστές της, αλλά και γιατί σεναριακά είχε κάποιες προοπτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Αυτό με τον Γουίλιαμ Νταφόε και τον Ήθαν Χοκ δεν είναι; Μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να το αναφέρω ως παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά βαρέθηκα ακόμη και να ασχοληθώ. Σκέτη απογοήτευση - και είναι κρίμα όχι μόνο για τους πρωταγωνιστές της, αλλά και γιατί σεναριακά είχε κάποιες προοπτικές. Αυτό είναι.. από τις ταινίες που το καλό καστ ΔΕΝ βγάζει το φίδι από τη τρύπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech-freak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Με πήγανε να δω τις 180 Μοίρες με τραβολογούσανε για την ακρίβεια... χαχαχα, anyway, ήμουν προκατελειμένος (κακώς όπως αποδείχθηκε). Ο Κυριακίδης είναι καταπληκτικός και Μαρίνος επίσης αρκετά καλός... Για τη Βλαντή δεν έχω λόγια Η ταινία δεν είναι η καλύτερη ελληνική ταινία που έχει γυριστεί ποτέ, μου άρεσε για παράδειγμα η Νήσος περισσότερο (πάλι Κυριακίδης και Μαρίνος για όσους δεν την έχουν δει), αλλά είναι καλή, σίγουρα αξίζει τα λεφτά της και σίγουρα θα περάσετε καλά αν την επιλέξετε. Περιμένω πως και πως όμως την Τιτανομαχία, δεν θα τη δω μάλλον την πρώτη εβδομάδα αλλά δεν τη χάνω με τίποτα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=aNObE0LxX5g]Titanomaxia trailer[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_p Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Έχω ήδη κλείσει εισιτήρια για την Τιτανομαχία! Μετά το αρνάκι το Πάσχα θα είναι ό,τι πρέπει Το trailer είναι πόρωση! Όσο φαντάζομαι όλα αυτά σε 3D... wow! Aπλά ανυπομονώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ώς συνέχεια απο το "Προτάσεις βιβλίων" και για να μη πηδήσουμε το θέμα γράφω εδώ... Κάναμε το λάθος να δούμε χθές το Salo - 120 μέρες στα σόδομα. Όπως είπα η ταινία είναι γραφικά αισχρή αλλα πραγματικά χωρίς λόγο. Για πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες θυμήθηκα το south park s14e02. Περίμενα μέσα απο όλη αυτή τη σαπίλα να "δώ" και κάτι παραπάνω. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβει. Ήταν απλά μια γραφική μπούρδα που εντάξει μπορεί σε μένα και στο φίλο που τη βλέπαμε να άρεσε, αλλα το γυναικείο κοινό μετά απο την πρώτη ώρα της ταινίας δεν είχε την ίδια άποψη. Και με το δίκιο του... ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ. Έχοντας ξεμείνει απο σάπιες κωμωδίες και μένοντας στάσιμοι εδώ και πολλούς μήνες σε ταινίες της σειράς, είπαμε να διευρύνουμε τους κινηματογραφικούς μας ορίζοντες με ταινίες τέτοιου τύπου. Είναι γαμώ αυτές οι ταινίες να βλέπονται με πίτσα/μπύρα/αντροπαρέα (αν και η πίτσα σε φάσεις μπορεί να αποδειχτεί ανακυκλώσιμη). Έχουμε στη σειρά το cannibal holocaust και το island of death του δικού μας νίκου μαστοράκη. Οποιεσδήποτε τραβηγμένες απο τα μαλλιά ταινίες είναι ευπρόσδεκτες. Χαλάστε μας τη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Members Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ώς συνέχεια απο το "Προτάσεις βιβλίων" και για να μη πηδήσουμε το θέμα γράφω εδώ... Κάναμε το λάθος να δούμε χθές το Salo - 120 μέρες στα σόδομα. Όπως είπα η ταινία είναι γραφικά αισχρή αλλα πραγματικά χωρίς λόγο. Για πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες θυμήθηκα το south park s14e02. Περίμενα μέσα απο όλη αυτή τη σαπίλα να "δώ" και κάτι παραπάνω. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβει. Ήταν απλά μια γραφική μπούρδα που εντάξει μπορεί σε μένα και στο φίλο που τη βλέπαμε να άρεσε, αλλα το γυναικείο κοινό μετά απο την πρώτη ώρα της ταινίας δεν είχε την ίδια άποψη. Και με το δίκιο του... ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ. Έχοντας ξεμείνει απο σάπιες κωμωδίες και μένοντας στάσιμοι εδώ και πολλούς μήνες σε ταινίες της σειράς, είπαμε να διευρύνουμε τους κινηματογραφικούς μας ορίζοντες με ταινίες τέτοιου τύπου. Είναι γαμώ αυτές οι ταινίες να βλέπονται με πίτσα/μπύρα/αντροπαρέα (αν και η πίτσα σε φάσεις μπορεί να αποδειχτεί ανακυκλώσιμη). Έχουμε στη σειρά το cannibal holocaust και το island of death του δικού μας νίκου μαστοράκη. Οποιεσδήποτε τραβηγμένες απο τα μαλλιά ταινίες είναι ευπρόσδεκτες. Χαλάστε μας τη μέρα. Χμ... το Cannibal holocaust και η πίτσα δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός πιστεύω... Κάπου είχαμε τέτοιο thread πάντως, αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο του... Εγώ το Necronomicon έχω να σου προτείνω - είναι πιστεύω ακριβώς το στυλ που ψάχνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ταινία: Celda 211 Έτος: 2009 Σκηνοθέτης: Daniel Monzón Είδος: Action | Drama Βαθμολογία: 7/10 Σχόλιο: ΜΙα καινουργια ταινια του ισπανικου κινηματογραφου, που ηλπιζα μετα το απιστευτης βαρεμαρας αγκορα να μου φτιαξει την διαθεση... Η υποθεση ειναι αρκετα καλη. Φυλακας νεοαφιχθης κανει tour στην φυλακη μια μερα πριν πιασει δουλεια. Πεφτει ομως πανω σε εξεγερση, εγκλωβιζεται και παριστανει τον τροφιμο για να την γλυτωσει.. Η ταινια μου εφτιαξε την διαθεση να πω την αληθεια. Εχει αγωνια σε αρκετες στιγμες, δραματικες καταστασεις, προσπαθει να μας δειξει και καποια προβληματα των φυλακων και οτι αν και εγκληματιες εχουν ψυχη, ενω το τελος ειναι αρκετα απροοπτο... Φυσικα υπαρχει και το αλλα.. Η παραγωγη φαινεται να ειναι.. ισπανικη... Οι ηθοποιοι καλουτσικοι, ενω ο malaverde εχει μια φωνη σαν τον ζουγανελη στα κουφωματα... Παντως να πω την αληθεια, η ταινια εχει προοπτικες για να γινει παρα πολυ καλη... Περιμενουμε την αμερικανικη εκδοση με λιγα λογια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ώς συνέχεια απο το "Προτάσεις βιβλίων" και για να μη πηδήσουμε το θέμα γράφω εδώ... Κάναμε το λάθος να δούμε χθές το Salo - 120 μέρες στα σόδομα. Όπως είπα η ταινία είναι γραφικά αισχρή αλλα πραγματικά χωρίς λόγο. Για πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες θυμήθηκα το south park s14e02. Περίμενα μέσα απο όλη αυτή τη σαπίλα να "δώ" και κάτι παραπάνω. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβει. Ήταν απλά μια γραφική μπούρδα που εντάξει μπορεί σε μένα και στο φίλο που τη βλέπαμε να άρεσε, αλλα το γυναικείο κοινό μετά απο την πρώτη ώρα της ταινίας δεν είχε την ίδια άποψη. Και με το δίκιο του... ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ. Έχοντας ξεμείνει απο σάπιες κωμωδίες και μένοντας στάσιμοι εδώ και πολλούς μήνες σε ταινίες της σειράς, είπαμε να διευρύνουμε τους κινηματογραφικούς μας ορίζοντες με ταινίες τέτοιου τύπου. Είναι γαμώ αυτές οι ταινίες να βλέπονται με πίτσα/μπύρα/αντροπαρέα (αν και η πίτσα σε φάσεις μπορεί να αποδειχτεί ανακυκλώσιμη). Έχουμε στη σειρά το cannibal holocaust και το island of death του δικού μας νίκου μαστοράκη. Οποιεσδήποτε τραβηγμένες απο τα μαλλιά ταινίες είναι ευπρόσδεκτες. Χαλάστε μας τη μέρα. army of darkness lesbian vampire killers zombie strippers Απαραίτητη γονική άδεια, απαγορεύονται κάθε είδους θηλυκά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αυτά είναι κωμωδίες ρε σύ gsarig το έβαλα να κατεβαίνει το necronomicon. Άντε να δούμε =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Members Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Κοίτα, το necronomicon ή που λόγω θεματολογίας θα σου προκαλέσει αποστροφή ή που θα το δεις σαν κωμωδία - ακόμα κι έτσι όμως έχει πλάκα. Επίσης, σε άλλο στυλ αλλά ταινία που είχε γενικά "παράξενη" επίδραση σε αρκετούς είναι το Eraserhead (π.χ. ένας φίλος μου με το που άκουσε το όνομα μόρφασε με αποστροφή). Δεν είναι στο στυλ αυτών που είπαμε, αλλά έχει μια άρρωστη ατμόσφαιρα που σε βάζει άνετα στο κλίμα της παρόλο που είναι γυρισμένη το 70κάτι και με πολύ φτωχά μέσα. Α, κι εκτός των άλλων είναι και καλή ταινία (όχι ότι ενδιαφέρει όμως αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις ) - π.χ. αν θυμάμαι καλά είναι μία από τις αγαπημένες του Κιούμπρικ. Εάν δεις κάποια στιγμή το Eraserhead και εάν σου αρέσει, δες και το Tetsuo το γιαπωνέζικο, που είναι κι αυτό σκέτη παράνοια (κάπου το έχω αναφέρει ξανά νομίζω σε αυτό το topic) Α, επίσης ίιιιιιιιιισως (τα πολλά γιώτα είναι για να εκφράσουν επιφύλαξη) να αξίζει να ρίξεις μια ματιά σε ταινίες του Jodorowsky (π.χ. Santa Sangre χαρακτηριστική). Ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν, θα σου μείνει τουλάχιστον το ότι θα χεις να λες πως είδες cultο-σινεφίλ ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Εάν δεις κάποια στιγμή το Eraserhead και εάν σου αρέσει, δες και το Tetsuo το γιαπωνέζικο, που είναι κι αυτό σκέτη παράνοια (κάπου το έχω αναφέρει ξανά νομίζω σε αυτό το topic) Ξεκινάει η διαδικασία εύρεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Τίτλος: Bushi no ichibun Είδος: συγκινητική ιστορία Samurai, παλιές καλές αξίες: Τιμή κι Αγάπη Σκηνοθέτης: Yôji Yamada Βαθμολογία: 9/10 Υπόθεση: Ένας απλός samurai, που τελεί δοκιμαστής των φαγητών του τοπικού άρχοντα, τυφλώνεται πάνω στο καθήκον. Η πολυαγαπημένη του σύζυγος κάνει ό,τι μπορεί για να τον στηρίξει στη μαύρη του απελπισία, όμως επικίνδυνα τα πράγματα... Σχόλιο: Είχα δει την ταινία πριν καιρό, μου είχε αρέσει αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Σήμερα που την είδα για δεύτερη φορά, αναθεώρησα. Η δύναμη της κρύβεται στις λεπτομέρειες: μια αλλαγή στον τόνο της φωνής, μια ελαφριά κίνηση της κάμερας, το στήσιμο, ο φωτισμός, όλα δένουν με μια φυσικότητα. Φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης έριξε φοβερή δουλειά σε κάθε σκηνή. Η ταινία εστιάζει στη σχέση των συζύγων, ενώ αγγίζει και κοινωνικά αλλά και φιλοσοφικά ζητήματα. Η φωτογραφία είναι εξαιρετική όπως και οι ερμηνείες. Υπερπροτείνεται. Αξίζει να αναφερθεί ότι ανήκει σε τριλογία ταινιών, η πρώτη εκ των οποίων είναι η: Tasogare Seibei (The twillight samurai) που προτείνει ο φίλος ScarletK μερικές σελίδες πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Τίτλος: Bushi no ichibun... Φωτιές μου βάζεις τώρα...Με κόβω να πιάνω την κουβερτούλα μου, το μαξιλαράκι μου και ένα κουβά παγωτό-είναι και σαββατοκύριακο.Διαβάζοντας το post σου μου ήρθε στο μυαλό το Tasogare Seibei και μετά έκανα focus στο τριλογία .Να αναφέρω και μια παρόμοια ταινία που είχα πετύχει στην ερτ κάποτε http://www.imdb.com/title/tt0056058/ ,το theme είναι το ίδιο σε γενικές γραμμές(φτώχεια,σαμουράι χωρίς σκοπό κτλ) - το παραπάνω που προσφέρει είναι ότι βλέπεις σε πρωταγωνιστικό ρόλο κάποιον που πριν πάρει τις αποφάσεις του, τα σέρνει πρώτα στο σύστημα. Έχοντας τον αέρα που του δίνει η πολύχρονη εμπειρία του(δεν είναι απ'έξω παρατηρώντας, έχει υπηρετήσει και έχει πιστέψει αυτό το "πράγμα") μπορεί και γελοιοποιεί τις αξίες του(την ίδια του τη ζωή) με μοναδικό τρόπο. Πολλές ταινίες μαζεύτηκαν πάλι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Είδα το celda 211. Ενδιαφέρουσα ταινουλά. Δεν βαρέθηκα καθόλου στις 2 σχεδόν ώρες που κρατάει. Μ'άρεσε. Prison breakίζει. Ρίχτε μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Είδα το celda 211. Ενδιαφέρουσα ταινουλά. Δεν βαρέθηκα καθόλου στις 2 σχεδόν ώρες που κρατάει. Μ'άρεσε. Prison breakίζει. Ρίχτε μια ματιά. Πραγματικά. Οι ισπανόφωνες ταινίες τώρα τελευταία έχουν πάρει τα πάνω τους. Ωραία ταινία, ειρωνική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις