DKNI Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Sucker Punch Ωραίο το νεο βιντεοκλιπ της Lady Gaga απο τον τυπο που εκανες τους 300, αλλα γιατι κρατάει τόσο πολυ? 2/10 και αυτα τα 2 μονο για την πολυ καλη δουλεια της παραγωγης αλλα αυτη και μονο αυτη
marantonis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Sucker Punch Ωραίο το νεο βιντεοκλιπ της Lady Gaga απο τον τυπο που εκανες τους 300, αλλα γιατι κρατάει τόσο πολυ? 2/10 και αυτα τα 2 μονο για την πολυ καλη δουλεια της παραγωγης αλλα αυτη και μονο αυτη http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/05/sucker-punch.html
Kasrith Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/05/sucker-punch.html Εγώ πάντως θα γούσταρα ενα (ακόμα) 2ωρο επεισόδιο Family Guy
marantonis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εγω δεν ειδα ακομα το Sucker Punch, αλλα παρα το κραξιμο διατηρω την εντυπωση οτι αν το δω σε blu-ray θα γουσταρω.
DKNI Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/05/sucker-punch.html Απο το κειμενο μου μειναν δυο σημεια 1. (Ελπιζω να μην εισαι εσυ ο συγγραφεας γιατι) μου εκανε αισθηση η παντελής έλλειψη σοβαρής κριτικής. Το συγκεκριμενο ποστ αναφερεται στα 2 σημεια που θα εντόπιζε και 5χρονο. Συμφωνω οτι το Sucker Punch ηταν μπαρουφα αλλα δεν θα κατσω να γράψω ποστ σε μπλογκ (για να ψαρωσει ο αναγνωστης οτι κατι εχω να πω) και τελικα να πω απλα αυτα που καταλαβαινει και μικρό παιδί. Αποθεωση οτι τον χαλασε που ειχε ατμοκινητα Γερμανικα ζομπι και μοντερνα οπλα ταυτοχρονα...στη φαντασιωση!! Δηλαδη αυτος οταν επαιζε μαριο απορουσε πως περπατανε τα μαντιαρια? 2. Οτι παροτι εχω δει απειρες φορες τα Staw Wars 4-6 και παροτι ξερω οτι δεν τα σκηνοθέτησε ο Λουκας, επιμενω μετα απο χρονια να αγνοω τον σκηνοθετη και να τα θεωρω "του Λουκας"
fearwhatnow Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Eγω την εχω δει , ειναι παραξενη ταινια με την εννοια οτι επειδη ειναι low budget τα τρολ που σου παρουσιαζει ειναι για πεταμα . Απο εκει και περα ειναι και αναλογα με τα γουστα . Mια χαρα ταινια ειναι.Κλασεις ανωτερη απο τις αμερικανιες που κυκλοφορουν.
marantonis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Απο το κειμενο μου μειναν δυο σημεια 1. (Ελπιζω να μην εισαι εσυ ο συγγραφεας γιατι) μου εκανε αισθηση η παντελής έλλειψη σοβαρής κριτικής. Το συγκεκριμενο ποστ αναφερεται στα 2 σημεια που θα εντόπιζε και 5χρονο. Συμφωνω οτι το Sucker Punch ηταν μπαρουφα αλλα δεν θα κατσω να γράψω ποστ σε μπλογκ (για να ψαρωσει ο αναγνωστης οτι κατι εχω να πω) και τελικα να πω απλα αυτα που καταλαβαινει και μικρό παιδί. Αποθεωση οτι τον χαλασε που ειχε ατμοκινητα Γερμανικα ζομπι και μοντερνα οπλα ταυτοχρονα...στη φαντασιωση!! Δηλαδη αυτος οταν επαιζε μαριο απορουσε πως περπατανε τα μαντιαρια? 2. Οτι παροτι εχω δει απειρες φορες τα Staw Wars 4-6 και παροτι ξερω οτι δεν τα σκηνοθέτησε ο Λουκας, επιμενω μετα απο χρονια να αγνοω τον σκηνοθετη και να τα θεωρω "του Λουκας" Μα ο τυπος δε κανει σοβαρες κριτικες, η φυση του (ιδιαιτερα διαδεδομενου πια) blog φαε ενα μαλακα ειναι το κραξιμο (Και δεν ειναι μπλογκ για ταινιες) Προσωπικα δε συμφωνω παντα μαζι του -ειχε πει πώς το oldboy ειναι απο τις πιο υπερτιμημενες πατατες της προηγουμενης δεκαετιας - αλλα τις περισσοτερες φορες ναι.
xavier Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 μαραντονις και εγω το ιδιο με εσενα πιστευα για το suckerpunch, αλλα στο τελος θα σου σπασει τα νευρα με το ποσσο σπαταλησαν της προοπτικες μιας πολυ καλης ταινιας αν συμμαζευαν λιγακι το σεναριο...
ioannnou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Eγω την εχω δει , ειναι παραξενη ταινια με την εννοια οτι επειδη ειναι low budget τα τρολ που σου παρουσιαζει ειναι για πεταμα . Απο εκει και περα ειναι και αναλογα με τα γουστα . To ερωτημα ειναι, τα trolls που εμφανιζονται ειναι μεγαλυτερα απο τα trolls του forum? Αρχικα νομιζα οτι με το τιτλo troll hunter θα μιλουσαν για μοδερεϊτορς Αυτο το τρολ παντως μου θυμιζει το παππου μου
therock Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μα ο τυπος δε κανει σοβαρες κριτικες, η φυση του (ιδιαιτερα διαδεδομενου πια) blog φαε ενα μαλακα ειναι το κραξιμο (Και δεν ειναι μπλογκ για ταινιες) Προσωπικα δε συμφωνω παντα μαζι του -ειχε πει πώς το oldboy ειναι απο τις πιο υπερτιμημενες πατατες της προηγουμενης δεκαετιας - αλλα τις περισσοτερες φορες ναι. W. Υπαρχουν ατομα που πραγματικα μποροθν να πιστευουν στα αληθεια κατι τετοιο?
marantonis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 W. Υπαρχουν ατομα που πραγματικα μποροθν να πιστευουν στα αληθεια κατι τετοιο? Κι ομως, παντα υπαρχουν.
Sellers Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Ο τύπος στο ''fae ena malaka'' πιο πολύ για χιούμορ τα γράφει. Ωστόσο, ακόμα και αν με χιούμορ εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, μην τα βλέπετε τόσο απόλυτα τα πράγματα. Για οποιαδήποτε τανία / σκηνοθέτη / συγκρότημα κ.λ.π, όσο καλός/καλό κι αν είναι, μπορεί κάποιος να βρεθεί και να πει 2-3 αρνητικά πράγματα, στα οποία μπορεί και να συμφωνήσετε. Μπορεί τα επιχειρήματα του πάνω στο oldboy να στέκουν π.χ.
DKNI Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Νταξει, απλα για το Sucker Punch ηταν λιγο σπαστικο το αρθρακι γιατι ηταν σαν να γραφτηκε απο 8χρονο. Ενω η ταινια προσφερεται για ξεφτιλικι, τα επιχειρηματα του ηταν Δημοτικου
ioannnou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Ενας αλλος αστειος τιτλος που κυκλοφορει ειναι "η Κοκκινοσκουφιτσα"(ακου κοκκινοσκουφιτσα...) Το ειδε κανεις? Εχει καθολου σχεση με το παραμυθι? http://www.athinorama.gr/cinema/data/movies/?id=10006276
marantonis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Τα επιχειρηματα του oldboy ειναι οτι η σκηνη που δερνει ο πρωταγωνιστης μια 20αρια ατομα δεν ειναι ρεαλιστικη. Απ' οτι φαινεται σκαει λεφτα για μπολικες υπερτραβηγμενες απτα μαλλια χολιγουντιανες ταινιες δρασεις και επιστ. φαντασιας αλλα ξαφνικα εκει θυμηθηκε το ρεαλισμο, κι οτι μια ταινια οφειλει απαραιτητως να ειναι 100% ρεαλιστικη. Και περα απ' αυτο, η σκηνη φαινεται να εχει συμβολικο νοημα, οποτε αλλο ρεαλισμος κι αλλο συμβολισμος. Κατα τα αλλα λεει ακομα οτι η ταινια καταληγει στις κλασσικες ιαπωνικες χαζουλικες αποψεις περι τιμης. Να τανε ιαπωνικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις