Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμβουλη για το imdb. Μην εμπιστευεστε τις βαθμολογιες σε "φρεσκες" ταινιες. Συνηθως ειναι πορωμενοι που πηγαινουν σινεμα για να δουν τον/την αγαπημενη/ο τους ηθοποιο/σκηνοθετη κλπ και ετσι οι βαθμολογιες ειναι παντα πιο ψηλες.

η συγκεκριμενη ταινια π.χ. μετα απο 2 μερες εχει πεσει στο 6,2 ...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα και οχι μονο, μερικες ταινιες αποκτανε βαθμολογιες, και μαλιστα υψηλες πριν καν ξεκινησουν να προβαλλονται. Μυριζει Publicity Stunt. Καποτε το εμπιστευομουνα με κλειστα ματια, οταν δεν ηταν τοσο εμπορικο, τωρα ουτε καν κοιταω τις βαθμολογιες που δινει..

Δημοσ.

Dead Poets Society

Απίστευτη.. Ντρέπομαι που άργησα τόσο να την δω. Πάντα λάτρευα Williams, τώρα ακόμα περισσότερο. Carpe Diem

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) το hangover: διασκεδαστικότατο :-D

ο πεθερός έπαιζε καταπληκτικά και γενικά όλοι οι μικροί ρόλοι της ταινίας ήταν προσεγμένοι. 7/10

2) το flipped: 7/10 κι αυτή. Πολύ καλή για το είδος της.

Επεξ/σία από twiner
Δημοσ.

την περιμενα καλη γιατι ειχε 7,8 στο imdb και παμε και ηταν μια κακη ταινια που κανονικα επρεπε το στορυ να τελειωσει στο 20λεπτο και αντι αυτου το τραβηξανε οσο δεν παει. Σε καποια φαση εδινα λεφτα στην παρεα μου για να φυγουμε αλλα θελανε να δουμε το τελος αφου μπηκαμε. Μολις τελειωσε μετανιωσαν που δεν ειχαν παρει τα λεφτα :devil: βασικα θα ηθελα απο περιεργια τη γνωμη σου

εγω την ειδα σε dvd!συμφωνω απολυτα οτι ηταν τεραστια κ κουραστικη,χιλιοπαιγμένο το στορι.περιμενα κ αλλο τελος!

Δημοσ.

Hangover II πολύ γέλιο προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απο ότι η 1η ο Γαλιφιανάκης δεν παίζετε 8/10

The eagle πολύ βαρέτη δεν αξίζει να την δείτε 5/10

Δημοσ.

Dead Poets Society

Απίστευτη.. Ντρέπομαι που άργησα τόσο να την δω. Πάντα λάτρευα Williams, τώρα ακόμα περισσότερο. Carpe Diem

Καλλιο αργα παρα ποτε ;)

Δημοσ.

Καλλιο αργα παρα ποτε ;)

Ασφαλώς! Χαίρομαι που βλέπως μια ταινιάρα την βδομάδα... Την προηγούμενη ήταν το Donnie Darko, τώρα αυτό. Τι θα βρω για την επόμενη... :P

Δημοσ.

Ασφαλώς! Χαίρομαι που βλέπως μια ταινιάρα την βδομάδα... Την προηγούμενη ήταν το Donnie Darko, τώρα αυτό. Τι θα βρω για την επόμενη... :P

The Man Who Wasnt There

δες αυτο

Δημοσ.

Dead Poets Society

......................................................

Καλλιο αργα παρα ποτε ;)

Τι αργά και αργότερα 22 χρόνια άργησε. :confused: :confused: :confused:

Πάλι καλά που δε περίμενε να πεθάνει ο Williams!!!

Δημοσ.

το suckerpunch ειναι απο τις μεγαλυτερες βλακειες που εχω δει. εντελως κενη ταινια...

Συμφωνώ και επαυξάνω. τσάμπα ηώρα που έφαγα για να τη δω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...