vlachaquito Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Εγω παλι θα διαφωνησω με την ενωση. To cinema lounge ηταν ενα θεμα οπου ο καθενας ελεγε με μια αναλυση καποια ταινια που του εκανε εντυπωση, ητε αρνητικη ητε θετικη. Χωρις να θελω να πω κατι, αλλα συνηθως οι ταινιες που εμπαιναν ηταν λιγο πιο "ψαγμενες", οχι το "πηγα και ειδα το hangover, πλακα ειχε η μαιμου".. Αυτο εδω απλα μπαινουμε και πεταμε τιτλους ταινιων που ειδαμε. Δεν συμφωνω καθολου..
therock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Χθες ειδα Beastly + I am Number Four, ετσι για να παρω μια γευση απο Pettyfer που λογικα καποια στιγμη θα ξεσπασει. Σημερα ειδα μια Ελληνικη καφριλα "Η ψυχη στο στομα".
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Χθες ειδα Beastly + I am Number Four, ετσι για να παρω μια γευση απο Pettyfer που λογικα καποια στιγμη θα ξεσπασει. Σημερα ειδα μια Ελληνικη καφριλα "Η ψυχη στο στομα". Το Σπιρτόκουτο είναι καλύτερο.
PavelX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Χτες είδα το Donnie Darko. Η απορία μου είναι η εξής: Στο τέλος δείχνει πως έχει δει το μέλλον και αποφασίζει να μείνει στο δωμάτιό του για να πεθάνει; Ή είμαι εντελώς off;
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Χτες είδα το Donnie Darko. Η απορία μου είναι η εξής: Στο τέλος δείχνει πως έχει δει το μέλλον και αποφασίζει να μείνει στο δωμάτιό του για να πεθάνει; Ή είμαι εντελώς off; Και εγω αυτο καταλαβα. Μαλλον για να αποφευχθει ο θανατος της φιλης του.
Xorxhs! Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 β) πήρα διαταγές απο πολύ ψηλά (καλύτερα να μην το σκαλίσετε) και κινδύνευε μέχρι και η ζωή μου αν τα άφηνα ως είχαν. Καταραμενη Τροικα...
freelancer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μολις είδα το Feast. Καλο comedy horror αλλά μπορούσε και καλύτερη σκηνοθεσία. Εχουν βγει και δυο sequel straight-to-DVD ,αν τα εχει δει κανεις, λενε τιποτα?
Kasrith Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Χτες είδα το Donnie Darko. Η απορία μου είναι η εξής: Στο τέλος δείχνει πως έχει δει το μέλλον και αποφασίζει να μείνει στο δωμάτιό του για να πεθάνει; Ή είμαι εντελώς off; Πιστεύω πως είναι ταινία την οποία ερμηνεύει ο καθένας διαφορετικά... Και εγώ πρόσφατα την είδα, πριν μισή βδομάδα. Κατέληξα στο οτι χρησιμοποιησε το worm hole για να γυρίσει να αποφευχθούν όλα.
QQTilt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μόλις τελείωσα το Thor. Καιρό είχα να δω τόσο ελεεινή ταινία. 3/10 από μένα
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Der Untergang Πάρα πολύ ωραία ταινία καθόλου κουραστική για της 2.35 ώρες που διήρκεσε ,η ηθοποιοί ήταν φανταστικοί .Της βάζω 9/10
freelancer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μόλις είδα το Super 8 . Τραγική Πίπα.Κλισέ, plot holes, απολύτως τίποτα καινούργιο ή διαφορετικό απο τον Spielberg.Απλά "πως θα έφτιαχνα το ΕΤ ωστε να έχει πέραση το 2011"
skipperas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Χθές είδα Hangover 2! Και παραδόξως ενώ δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα λόγια εδώ μέσα,πήγα την είδα και μπορώ να πω ότι μάρεσε.Και μάλιστα πιο πολύ απτό 1ο..Δε μπορώ να καταλάβω τι δεν άρεσε σε μερικούς. Βέβαια μη ξεχάσω να πω ότι είχα φίλο δίπλα με χαρακτηριστικό σπαστικό γέλιο,οπότε πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις σε boostάρει λίγο! ένα 8/10 θα το έβαζα! 1
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 let me in (ασε το κακο να μπει) ο λογος που σταματησα να πηγαινω σινεμα :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις