Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι θα διαφωνησω με την ενωση. To cinema lounge ηταν ενα θεμα οπου ο καθενας ελεγε με μια αναλυση καποια ταινια που του εκανε εντυπωση, ητε αρνητικη ητε θετικη. Χωρις να θελω να πω κατι, αλλα συνηθως οι ταινιες που εμπαιναν ηταν λιγο πιο "ψαγμενες", οχι το "πηγα και ειδα το hangover, πλακα ειχε η μαιμου".. Αυτο εδω απλα μπαινουμε και πεταμε τιτλους ταινιων που ειδαμε. Δεν συμφωνω καθολου..

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χθες ειδα Beastly + I am Number Four, ετσι για να παρω μια γευση απο Pettyfer που λογικα καποια στιγμη θα ξεσπασει.

Σημερα ειδα μια Ελληνικη καφριλα "Η ψυχη στο στομα".

Δημοσ.

Χθες ειδα Beastly + I am Number Four, ετσι για να παρω μια γευση απο Pettyfer που λογικα καποια στιγμη θα ξεσπασει.

Σημερα ειδα μια Ελληνικη καφριλα "Η ψυχη στο στομα".

Το Σπιρτόκουτο είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Χτες είδα το Donnie Darko. Η απορία μου είναι η εξής:

Στο τέλος δείχνει πως έχει δει το μέλλον και αποφασίζει να μείνει στο δωμάτιό του για να πεθάνει; Ή είμαι εντελώς off;

Δημοσ.

Στο τέλος δείχνει πως έχει δει το μέλλον και αποφασίζει να μείνει στο δωμάτιό του για να πεθάνει; Ή είμαι εντελώς off;

Και εγω αυτο καταλαβα. Μαλλον για να αποφευχθει ο θανατος της φιλης του.

Δημοσ.

β) πήρα διαταγές απο πολύ ψηλά (καλύτερα να μην το σκαλίσετε) και κινδύνευε μέχρι και η ζωή μου αν τα άφηνα ως είχαν.

Καταραμενη Τροικα...

Δημοσ.

Μολις είδα το Feast. Καλο comedy horror αλλά μπορούσε και καλύτερη σκηνοθεσία. Εχουν βγει και δυο sequel straight-to-DVD ,αν τα εχει δει κανεις, λενε τιποτα?

Δημοσ.

Πιστεύω πως είναι ταινία την οποία ερμηνεύει ο καθένας διαφορετικά...

Και εγώ πρόσφατα την είδα, πριν μισή βδομάδα.

Κατέληξα στο οτι

χρησιμοποιησε το worm hole για να γυρίσει να αποφευχθούν όλα.

Δημοσ.

Der Untergang

Πάρα πολύ ωραία ταινία καθόλου κουραστική για της 2.35 ώρες που διήρκεσε ,η ηθοποιοί ήταν φανταστικοί .Της βάζω 9/10

Δημοσ.

Μόλις είδα το Super 8 .

Τραγική Πίπα.Κλισέ, plot holes, απολύτως τίποτα καινούργιο ή διαφορετικό απο τον Spielberg.Απλά "πως θα έφτιαχνα το ΕΤ ωστε να έχει πέραση το 2011"

Δημοσ.

Χθές είδα Hangover 2!

Και παραδόξως ενώ δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα λόγια εδώ μέσα,πήγα την είδα και μπορώ να πω ότι μάρεσε.Και μάλιστα πιο πολύ απτό 1ο..Δε μπορώ να καταλάβω τι δεν άρεσε σε μερικούς.

Βέβαια μη ξεχάσω να πω ότι είχα φίλο δίπλα με χαρακτηριστικό σπαστικό γέλιο,οπότε πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις σε boostάρει λίγο!

ένα 8/10 θα το έβαζα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...