Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ειναι και κανα αριστουργημα, αλλα βλεπεται ευχαριστα...μινιμαλ, τυπου gran torino...ετσι για να μην εισαι απροετοιμαστος...

Δημοσ.

δεν ειναι και κανα αριστουργημα, αλλα βλεπεται ευχαριστα...μινιμαλ, τυπου gran torino...ετσι για να μην εισαι απροετοιμαστος...

Δεν ειναι διαταραγμενο οικογενειακο δραμα; Εγω για τετοιο το περασα με την αρχικη περιγραφη σου.

Δημοσ.

Το Rec 1

Δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ισως παιζει ρολο το οτι ειχα ακουσει/διαβασει διθυραμβους κ το περιμενα πολυ καλυτερο.

Καποια στιγμη μου βγαλε γελιο, προς το τελος ηταν καλυτερο

iphone.png

Δημοσ.

Θενξ, ο ψυχολογικος μαζοχιστης μεσα μου τα λατρευει κατι τετοια.

Έχεις δει το Stepmom, aka Η ζωή σε 2 πράξεις; Απ' τις πολύ αγαπημένες μου ταινίες αυτού του είδους, παρόλο που απ' ό,τι βλέπω δε συμμερίζονται πολλοί την άποψή μου (6.2 στο imdb). Την υπερλατρεύω αυτή την ταινία, την έχω δει τουλάχιστον 5 φορές.

10αράκι για το είδος της.

Δημοσ.

ειδα το SCREAM 4 H ταινια ηταν πιο βιαιη απο το 1 πιο αστεια απο το 2 και πιο ανατρεπτικη για το πιος ειναι ο ghostface απο το 3 <αν και γω το καταλαβα πιος ηταν χεχε>Ειχε πολυ αγωνια ενω η αρχη ηταν ολα τα λεφτα.

δεν θα λεγα ομως πως ειναι απο τα καλυτερα θριλερ που εχω δει.θα μπορουσε να δωσει περισσοτερα σαν thriller movie .ενα 6.58 λολ περνει απο μενα

Δημοσ.

Mother's Day αν και με κούρασε με την διάρκεια και με χάλασε λίγο που πήγε να βγει αλα Saw.

Δε μπορώ παρά να δώσω respect για τις ερμηνείες.

Ειδικά της Rebecca De Mornay ως μάνα.

6/10 για μένα, αν και πιστεύω όσοι γουστάρουν gore θα τους αρέσει περισσότερο.

Δημοσ.

orcs!

δεν ηταν αρκετα καμμενο

Soo AKA Art of Revenge 2007

δεν ηταν αρκετο

δλδ για 20 λεπτα ωμης βιας δεν αξιζει να χαραμισεις 2 ωρες

[εχω δει και εχω διαβασει χειροτερα]

Δημοσ.

θελω να μου πειτε σκανδιναβικες ταινιες, νορβηγικες/σουηδικες/δανεζικες κλπ

(δεν τα πολυξεχωριζω στη γλωσσα :Ρ αλλα μ'αρεσει η ατμοσφαιρα.)

εχετε να προτεινετε τπτ καλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...