Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προσωπικά ρε? :-D

Ρε συ, στην κατηγορία της είναι καλή. Και εννοώ ότι η κατηγορία της είναι η μυθοπλαστική περιπέτεια. Περιπέτειες υπάρχουν πολλές και πολύ καλύτερες απο τους πειρατές σίγουρα, αλλά σε περιπέτειες με μύθους, τέρατα, κατάρες κ.λ.π εγώ αυτήν βάζω πρώτη. Αλλιώς πάμε στον μ@λ@κ@ τον Τόλιν και τις π@π@ριές του με τους άρχοντες όπου αναλωνόμαστε σε φαντασία του στυλ (λίμνη της ζωής, βουνά της αλήθειας, κώλοι της αγάπης) και τέτοια. Ε εγώ αυτά δεν μπορώ να τα δω. Έτσι για να ικανοποιήσω τις ανάγκες μου στον συγκεκριμένο τομέα στράφηκα στους πειρατές.

Τέτοια ψυχανάληση για μια ταινία δεν την περίμενες ε;

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου.Κι εμενα δε μου αρεσουν οι..κωλοι της αγαπης :rolleyes:

Για αυτο και δεν τρελαθηκα με αρχοντες,ωστοσο τους θεωρω σαφως καλυτερες περιπετειες απο πλευρας παραγωγης/εφφε/μαχων κτλ απο τους Πειρατες.Σιγουρα,θα προτιμουσα κατι ρεαλιστικο βεβαια.

Δηλαδη το συγχρονο Indiana Jones το βρισκεις στους πειρατες? :rolleyes:

Εγω μαλλον δεν βρισκω κατι συγχρονο που να ειναι τοσο καλο.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απογοητευμένος. Το 3-d δεν με ένοιαζε απο την αρχή, φαγώθηκε η παρέα και πήγαμε σε 3-d. Τσάμπα τελικά στα μισά του έργου τα βγάλαμε τα γυαλιά και όλα ήταν οκ.

Αλλά δεν είχε την αίγλη των προηγούμενων. Καλά ήταν, αλλά όχι πολύ καλά.

7/10

Στα προηγούμενα δηλαδή που σ' αρέσανε πόσο είχες βάλει;

Αλλά στο συγκεκριμένο έβλεπες τζάμι. Λίγο οι υπότιτλοι φαινόταν τριπλοί αλλα και αυτοί σε κάποιο σημείο έστρωσαν.

Που σημαινει οτι δεν ηταν 100% 3d, απλα ειχε καποιες 3d σκηνες. Παπαριες στο τετραγωνο.

True story. Όταν πια είχα αποφασίσει ότι δε μ' ενδιέφερε να δω την ταινία, ήμουν κι έπαιζα με τα γυαλάκια και η διαφορά ήταν απειροελάχιστη. Δεν ξέρω πόσα παραπάνω πληρώνεις για να πας σε 3D αλλά και μισό ευρώπουλο να είναι, για μένα δεν αξίζει. Αν πας σε αιθουσάρες με απίστευτο ήχο και ποιότητα εικόνας, το 3D είναι απλά περιττό.

Δημοσ.

Στα προηγούμενα δηλαδή που σ' αρέσανε πόσο είχες βάλει;

Για το είδος του και αυτο που περιμένω να πάρω 9,5/10

True story. Όταν πια είχα αποφασίσει ότι δε μ' ενδιέφερε να δω την ταινία, ήμουν κι έπαιζα με τα γυαλάκια και η διαφορά ήταν απειροελάχιστη. Δεν ξέρω πόσα παραπάνω πληρώνεις για να πας σε 3D αλλά και μισό ευρώπουλο να είναι, για μένα δεν αξίζει. Αν πας σε αιθουσάρες με απίστευτο ήχο και ποιότητα εικόνας, το 3D είναι απλά περιττό.

4 ευρω ειναι η διαφορά. Δεν είναι και λίγο.

Δημοσ.

Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πχ οι Πειρατες κοβουν τοσα εισιτηρια,γιατι ολοι αποθεωνουν τον Depp-λες και ο ρολος ειναι δυσκολος για εναν ηθοποιο της κλασης του-και γενικα ολο το Hype.Εγω πιστευω ειναι θεμα marketing παρα κατι αλλο.Δοξα το θεο εχουμε δει πολυ καλυτερες περιπετειες.Χαιρομαι που δεν το πηρες προσωπικα :rolleyes:

Τι λες ορε. Τα σπάει η σειρά.

Τουλάχιστον μέχρι το 3 που εχω δεί.

Classic κατά την γνώμη μου και μπαίνει άνετα δίπλα σε άλλα κλασσικά blogbusters.

Ακα Star Wars, Lord of the Rings και Indiana Jones και τα 2 πρώτα Mummy .....

Βασικά δεν υπάρχουν και πολλά άλλα να μπεί δίπλα τους.

Αυτό και μόνο αποδεικνύει πως οι Πειρατές πανάξια ξεχωρίζουν μιας και είναι σειρά περιπετειών επιστημονικής φαντασίας αποτελούμενη απο αυτοτελείς ταινίες που βλέπονται και ξαναβλέπονται ανετότατα και μετά πάντα πηγαίνεις στο επόμενο.

(κάθε διαμαρτυρία και αντίθετη άποψη πάνω σ αυτό είναι μόνο και μόνο για να το παίξει κάποιος δικηγόρος του διαβόλου για λόγους εξυπναδισμού... :X )

Όσο για το αν χρειάζεται ο Depp ή όχι σε μια τέτοια ταινία δες πόσο πάτωσε η τελευταία μούμια χωρίς τη Rachel Weisz...

Εγω θα το δω σε θερινό (μπυρίτσα - πατατάκια με κέτσαπ. Βασικά κρίμα που έκοψα και το τσιγάρο... :confused: )

Χτες είδα κουλτούρα του Oliver Stone - Talk Radio.

Δεν κοιμήθηκα, αλλά...

Καλύτερα να ξανάβλεπα κάποιο απο τα 3 πρώτα pirates...

5/10 επειδή δε μου αρέσει να βάζω κάτω απο την βάση.

Δημοσ.

και το matrix..

btw ειχα ακουσει μια φημη για καινουρια ταινια matrix..παιζει κατι τετοιο ή ειναι μπαρουφα;;

iphone.png

Ναι και το matrix.

Αλλά κάπου έχασε αυτή η σειρά γιατί το πήγε σε συνέχειες και όχι σε αυτοτελείς ταινίες.

Δες και το Animatrix αν δεν το εχεις δει. (Τεράστιο και αυτό!!!)

To μόνο Matrix που αξίζει το 8άρι μετά το πρώτο Matrix

Δημοσ.

(κάθε διαμαρτυρία και αντίθετη άποψη πάνω σ αυτό είναι μόνο και μόνο για να το παίξει κάποιος δικηγόρος του διαβόλου για λόγους εξυπναδισμού... :X )

Τι λε ρε παιδι μου σοβαρα ε? :rolleyes:

Εξυπναδισμος τελευταια λεξη ή υπηρχε ανεκαθεν?

Τεσπα,πηγαινετε να δωσετε 8+ ευρω για πειρατες,γουστα ειναι αυτα.

(εγω ακομα κλαιω τα 9,5 που εδωσα για το δεντρο της ζωης παντως)

Δημοσ.

έχω καιρό να θάψω...

Rango, άντεξα το πρώτο εικοσάλεπτο και αποχώρησα.

το είχε ένας φίλος και μου το δειξε.

δεν με συγκινούν ούτε η ωραία μουσική του, ούτε το animation, ούτε ο Depp και οι λοιποί αστέρες που συμμετέχουν.

η ταινία ξεκινάει λάθος. Είναι φλύαρη και βαρετή.

Αδιάφοροι, επίπεδοι χαρακτήρες και ανύπαρκτη υπόθεση.

Μην το δείτε. Ακούστε το soundtrack είναι καλύτερο.

2/10 και αφήνω το φτυάρι.

Δημοσ.

έχω καιρό να θάψω...

Rango, άντεξα το πρώτο εικοσάλεπτο και αποχώρησα.

το είχε ένας φίλος και μου το δειξε.

δεν με συγκινούν ούτε η ωραία μουσική του, ούτε το animation, ούτε ο Depp και οι λοιποί αστέρες που συμμετέχουν.

η ταινία ξεκινάει λάθος. Είναι φλύαρη και βαρετή.

Αδιάφοροι, επίπεδοι χαρακτήρες και ανύπαρκτη υπόθεση.

Μην το δείτε. Ακούστε το soundtrack είναι καλύτερο.

2/10 και αφήνω το φτυάρι.

Ποσο δικιο εχεις, και ποσο εξωφρενικο ειναι το 7.6 στο imdb...

Να περιμενεις να δεις καμια ωραια cgi animation ταινιουλα, σαν ολες της αλλες, και να βλεπεις κατι με χιουμορ που δε σε εκανε ουτε να χαμογελασεις, με βαρετη ιστορια, και πραγματα που εχουν γινει ΠΑΡΑ πολυ καλυτερα σε αλλες ταινιες, οπως στο Shark tale, πχ.

Εγω δεν ειδα το τελευταιο μισαωρο, κι ελεγα καποτε να το δω, αλλα εχουν περασει 2 βδομαδες και ακομα δεν το ειδα, τοση ορεξη ειχα.

Ενταξει, δεν ειναι και τελειως χαλια, ενα 5.5/10 ειναι αρκετο, για μενα.

Χθες πετυχα για λιγο το Kung Fu Panda στο σταρ, κι εκατσα κι ειδα πεντε λεπτα (το χα δει παλιοτερα οταν βγηκε, ειχα ξεχασει ποσο γαματο ηταν). Αυτο λεγεται αμερικανικο animated film.

A, και η Ελληνικη μεταγλωττιση ηταν θεικη!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα ακούσουμε πολλές κριτικές ακόμα από ανθρώπους που δεν έχουν δει τις ταινίες που κριτικάρουν; <_<

Δημοσ.

Θα ακούσουμε πολλές κριτικές ακόμα από ανθρώπους που δεν έχουν δει τις ταινίες που κριτικάρουν; <_<

αν αναφέρεσαι στη φυγή μου απ'το Rango, ελπίζω όχι. :-D

η κλισέ απάντηση είναι: "η καλή κακή ταινία απ'την αρχή φαίνεται."

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαχα! Ωραίος. :-)

Από περιέργεια, όταν λες αποχώρησα και φυγή, εννοείς ότι πλήρωσες εισιτήριο και έφυγες από το σινεμά; :shock:

Δημοσ.

Από περιέργεια, όταν λες αποχώρησα και φυγή, εννοείς ότι πλήρωσες εισιτήριο και έφυγες από το σινεμά; :shock:

όχι ευτυχώς. Σπάνια πάω σινεμά. :mrgreen:

Είπα στο φίλο, που μου το δειξε, κάτι σχετικό με τον Depp και το Hollywood -που τον νευρίασε σφόδρα-

κι έφυγα.

Λέμε ακόμη καλημέρα, αλλά πήγε σήμερα να δει τους πειρατές... :fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...